Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar aranizda asilama yaptiranlar varsa bilgilendirme yapabilirlermi.yaptirdiktan sonra nelere dikkat edilmeli acaba:110:

Merhaba ben de perşembe günü yaptırdım ilk aşılamami ilk 3 gun hic kalkmadim hep yattım bugun biraz yürüyüş yaptım ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah="AzraZilan, post: 42191140, member: 699186"]Arkadaslar aranizda asilama yaptiranlar varsa bilgilendirme yapabilirlermi.yaptirdiktan sonra nelere dikkat edilmeli acaba:110:[/QUOTE]
Mer
zra 42191140, member: 699186"]Arkadaslar aranizda asilama yaptiranlar varsa bilgilendirme yapabilirlermi.yaptirdiktan sonra nelere dikkat edilmeli acaba:110:[/QUOTE]
Merhaba

Bu arada yeni üye oldum allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah olumlu sonuçlar alırız

Merhaba hoşgeldin. Doktorun daha detaylı bilgi verecektir ama standart olarak ilk bir kaç gün dinlendikten sonra hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun. Tabi abartıp yorma kendini. Çok uzanıp germeli hareketler yapmamalısın. Bence kabız olmamak için kuru kayısı tüket ki ıkınıp kendini zorlamak zorunda kalma. Bunun dışında sabırlı olup pozitif bir şekilde 14günün geçmesini bekliyoruz. :KK70: Cinsel ilişki durumunu doktoruna sormayı unutma. Bir de ilaçlarını aksatma. İşte bu kadar :KK70:

Merhaba Pendik'te Marmara Üniversite hastanesinde başladım tedaviye ve kesinlikle tavsiye ederim özel hastane gibi hem ortamları hem davranışları

[QUOTE="cansuyu Hadi hayirlisi olsun bakalim hakkimizda ins. Bende bugun yaptiricam.rabbim ins hayirlisiyla tutar. Sendr mutlaka durumdan haberdar et.gebelik oldumu olmadimi diye.hepimiz icin hayirlisi ins ya:110::110:

Arkadaslar ilk asilamadan sonra ilac yaziliyormu. Benim doktorum ilac yazmadi. Asilama yapildi yarim saat dinlendim eve geldim

Arkadaslar ilk asilamadan sonra ilac yaziliyormu. Benim doktorum ilac yazmadi. Asilama yapildi yarim saat dinlendim eve geldim
Ben 15 aylık evliyim bnmde ilk bnm eşimde sorun olduğu için biraz acele ettik.Bana progetsan diye bi ilaç verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Bana da çok umutlu konuşmuştu ama hayırlısı hala ağrılarım var kasık ağrıları

Ben 15 aylık evliyim bnmde ilk bnm eşimde sorun olduğu için biraz acele ettik.Bana progetsan diye bi ilaç verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Bana da çok umutlu konuşmuştu ama hayırlısı hala ağrılarım var kasık ağrıları

Erken yaptirman iyi olmus ins hayirli haberlerinide duyariz cnm bnm.Benim bugun ilk gunum ona ragmen kasiklarimda acayip bi agri var.dr um gunluk hayatina donebilirsin oyle surekli yatmana gerek yok dedi ama agrim var ilac falanda hic vermedi.Bu ay nasil gececek hic bilmiyorum.

TE="AzraZilan, post: 42205429, member: 699186"]Erken yaptirman iyi olmus ins hayirli haberlerinide duyariz cnm bnm.Benim bugun ilk gunum ona ragmen kasiklarimda acayip bi agri var.dr um gunluk hayatina donebilirsin oyle surekli yatmana gerek yok dedi ama agrim var ilac falanda hic vermedi.Bu ay nasil gececek hic bilmiyorum.[/QUOTE]
Amin inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah. Sen yinede fırsat buldukça dinlen zaman konusunda çok haklısın sen kac yıllık evlisin

TE="AzraZilan, post: 42205429, member: 699186"]Erken yaptirman iyi olmus ins hayirli haberlerinide duyariz cnm bnm.Benim bugun ilk gunum ona ragmen kasiklarimda acayip bi agri var.dr um gunluk hayatina donebilirsin oyle surekli yatmana gerek yok dedi ama agrim var ilac falanda hic vermedi.Bu ay nasil gececek hic bilmiyorum.
Amin inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah. Sen yinede fırsat buldukça dinlen zaman konusunda çok haklısın sen kac yıllık evlisin[/QUOTE]

4 yillik evliyim ben hic tedavi olmadim zamana biraktik.bi sorunda cikmadi hic ama olmadida cocugumuz.ins rabbim umutlarimizi bosa cikarmaz ne diyim

Amin inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah. Sen yinede fırsat buldukça dinlen zaman konusunda çok haklısın sen kac yıllık evlisin

4 yillik evliyim ben hic tedavi olmadim zamana biraktik.bi sorunda cikmadi hic ama olmadida cocugumuz.ins rabbim umutlarimizi bosa cikarmaz ne diyim[/QUOTE]
Aminnn inşallah cnm

Back
X