- 15 Ağustos 2015
- 42
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi minnak343434
- #2.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki aşılamanın şartları neler ..tüp bebeği biliyorumda aşılama hakkında bilgim yok.....kadın doğ. uzm. gittim olmaz diye bişi yok 5 sene sonra olabilri falan saçmaladıDevlette 3 asilama 1 tup bebek hakkin var
peki aşılamanın şartları neler ..tüp bebeği biliyorumda aşılama hakkında bilgim yok.....kadın doğ. uzm. gittim olmaz diye bişi yok 5 sene sonra olabilri falan saçmaladı
aminnn inşallah
Dünden buyana adet ağrılarım oluyor arada adet öncesindeki gibi karnım feci şiş, ayaklarım üşüyor ve suratımda 2 sivilce ile uyandım bugünsanki olmadı seninn
hımm bnm ilk 6 gün sadece kasıklarımda batmalar oluyordu 7. ve bugün 8. gün bu şikayetlerim var bilmiyorum allah yardımcımız olsun zaman geçmiyorBenimde ilk iki gun kasik bel agrim oldu simdi hicbirseyim yok hicbir agrim yok.yanliz sadece bas agrisi ama oyle byle bi agri degil. Bugun 4.gun herhangibir belirtim yok yani anliycagin
hımm bnm ilk 6 gün sadece kasıklarımda batmalar oluyordu 7. ve bugün 8. gün bu şikayetlerim var bilmiyorum allah yardımcımız olsun zaman geçmiyor
AzraZilan nasılsın bugün
:) ayyy inşallah tutmuştur ya hiç hamile kalmadım ki bilmiyorum ama inşallah sanki bu belirtiler güzel gibi ne uzatması bu dönemde sanırım en çok bu işlemi yaptıranlar anlar halimizden anlatabilirsin yani cnm. Bende üşüme var rengim çok beyaz ama bunlar bnm adet belirtilerim bnce tutmadı ama sanırım pazar günü acilden test yaptırcam en azından ümitlenmem boşuna
bunlar imtihan allahım daha kötü imtihanlarla sınamasın inşallah hamileyizdir ve güzel haberler veririz birbirimize bnce umutsuzluğumuzda hayal kırıklığına uğramamak için sanırım bnde de umut yok çünkü. ne mutlu ona aslında ne güzel 5 :)
tamam cnm veririm inşallah