Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya bilmiyorum ki ama bence olsa yüksek çıkardı milletin hep 11 12 günlerde birazda olsa yüksek çıkıyor bakalım ama çıkmadık candan ümit kesilmez çarşamba gtcrm sen nasılsın inşallah sen vr diğer bekleyen ark güzel sonuçlar alır

Cnm ins carsamba gunu cok guzel haber alirsin ya vallahi acayip uzuldum.Benimde 8.gunum bugun bilmiyorumki sonuc ne olacak.hersey hamilelik belirtisi gibi sanki:KK35:

Cnm ins carsamba gunu cok guzel haber alirsin ya vallahi acayip uzuldum.Benimde 8.gunum bugun bilmiyorumki sonuc ne olacak.hersey hamilelik belirtisi gibi sanki:KK35:
Ya sanırım gerçekten bu yaşadıklarımız iğnenin etkisinden kaynaklanıyor bugün hiçbirşeyim yok aşılama gününü saymazsam bugün 11. gün sayarsam 12

Kizlar merhaba asilama fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misiniz. Ben universite hast. Kontrollerimi yaptiriyorum.
Bende ünv hastanesinde yaptırdım aşılamamı buay klomenle olduğum için toplamda 110 falan gitti çatlatma iğnesi iğne 82 tl ilaçlarla falan o civarda tuttu ama aşılamam çarşamba belli olcak tutmadıysa iğneli tedaviye geçilcek o daha pahalıymış sanırım 300 falan tutuyormuş

İnşallah cnm hastanedeyim bakalım kan verdim sonucu bekliyorum sen nasılsın

Cnm bende dun evde idrar testi yaptim tek cizgi cikti net!!! Dr u aradim dediki cok erken dun 9.gunumdu. Hicbir belirtim yok ve artik umudumuda kaybettim o tek cizgiden sonra.Adet gunumu bekliycem olmazsam gitcem.5 veya 7 eylulde yani.

Cnm bende dun evde idrar testi yaptim tek cizgi cikti net!!! Dr u aradim dediki cok erken dun 9.gunumdu. Hicbir belirtim yok ve artik umudumuda kaybettim o tek cizgiden sonra.Adet gunumu bekliycem olmazsam gitcem.5 veya 7 eylulde yani.
Doktor negatif çıkarsa üzülme 2 gün sonra tekrar test yapcaz dedi demek ki aşılamadan 15 gün sonra net belli oluyor ve aşılamanın hiç bir belirtisi olmazmış

Kizlar bana da yardimci olun.daha önce bir dusuğüm oldu ve o hamileligimdede geç tutturdum.artik aşilama yaptirmaya karar verdim.sizler nerde nasil yaptirdiniz asilamanizi.Bunun bi proseduru var mi?isteyen herkese yapiliyor mu?bu süreç nasil.sansimi artirmak istiyorum :(

Kizlar bana da yardimci olun.daha önce bir dusuğüm oldu ve o hamileligimdede geç tutturdum.artik aşilama yaptirmaya karar verdim.sizler nerde nasil yaptirdiniz asilamanizi.Bunun bi proseduru var mi?isteyen herkese yapiliyor mu?bu süreç nasil.sansimi artirmak istiyorum :KK43:

Canim devlet hastanesinde 3 asilama 1 tup bebek hakkin var. Ben yurtdisindayim.ve asilamami yurt disinda yaptirdim 750 dolara sadece asilama yapildi.ilaclar falan haric tabi.o yuzden ne kadar yapiliyor prosedur nedir inanki bilmiyor turkiyede.

1 sene korumasız ilişki sonucu gebelik oluşmazsa aşılama ile başlanıyor tedaviye yani bana öyle oldu en azından düşüğünün üstünden nekadar zaman geçti sende yada eşinde sorun varmı bunlar önemli birde yaş önemli

[QUOTEZilan, post: 42411396, member: 699186"]Cnm msji yeni gordum kusura bakma.bugun 15.gunum adeti bekleyecektim yani 6 gun daha ama dr aradi bugun yarin gel mutlaka diye.yani yarin gidicem bakalim ne olacak.cok heyecanli ve sitresliyim cnm ya.[/QUOTE]
Ayy hadi inşallah güzel sonuçla dönersin ii sab retain ama;)

Back
X