- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
- Konu Sahibi minnak343434
- #2.241
Sabır etmişsin direkt :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa tabletden yazıyorum da bnm kelimelerimi kafasına göre çeviriyor haberlerini bekliyorum cnm hadi inşallah
inşallah 2. aşılamalarımız tutar allah büyük dua etmekten başka yapacağımız bşy yok üzülme dicem ama üzülceksin biliyorum kısa sürede toparlan ve 2. e hazır olAğustos ayında ilk aşılamamı yaptırdım. Eşimde de bende de sorun yoktu açıklanamayan infertilite.... Aşılamadan çok ümitlenmiştim. Bugün 15. gün kan testi yaptırdım hamile değilmişim. 9. ve 12. günlerde idrar testinde de çıkmamıştı zaten.
Dualarım seninle hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bize de umut olursun inşallahIns cnmmm benim.Bu gece nasil uyucam bilmiyorum.yarin durumu haber veririm mutlaka.ins guzel haber veririm cnm ya.nolur dua et uyumadan once lutfen....
Dualarım seninle hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bize de umut olursun inşallah
Slm kizalar bende gecen ay ilk asilamami yaptirdim fakat tutmadiesimdede bendede sorun yok ama olmuyor birturlu...yarin doktora gidicem bu ay tekrar denemek icin hayirlisi bakalim Allahim ins dualarimizi kabul eder isteyen herkeze hayirli eli ayagi duzgun bebisler nasip eder ins ...gecen ayki asilamada bende dayanamamistim 8. gun test yaptim fakat ilaclarin etkisiyle bile pozitif cikmamisti umitli degildim zaten ins bu aya tutar hepimizinki ...
Slm kizalar bende gecen ay ilk asilamami yaptirdim fakat tutmadiesimdede bendede sorun yok ama olmuyor birturlu...yarin doktora gidicem bu ay tekrar denemek icin hayirlisi bakalim Allahim ins dualarimizi kabul eder isteyen herkeze hayirli eli ayagi duzgun bebisler nasip eder ins ...gecen ayki asilamada bende dayanamamistim 8. gun test yaptim fakat ilaclarin etkisiyle bile pozitif cikmamisti umitli degildim zaten ins bu aya tutar hepimizinki ...
Offff ne diyeyim ki o sonucu görmek çok kötü allahım inşallah bundan sonra güzel haberler almamızı nasip eder üzülmeBizde sansmi var cnm.tabiki negatif. 0.25 sonucum. Dun dr sonucu soyleyince yerle bir oldum.buay tatile gelicem turkiyeye hemen.uzuntuden mahvoldum gucum kalmadi ya![]()
İnşallah cnm inşallah bnde 2. e başladım 4 gün klomen yarın gtcrm iğneden devam etcez bakalım insanların bu sefer güzel sonuçlar alırız
Slm canım gözün aydın aşılaman tutmuş :) sorun neydi sizin??aşılama ücreti ne kadar?? Benim sağ tüp tıkalı erzurum da tedavi görüyorum onu açacaklar ama eşimin sperm ileri hızı % 0 Dr hızlandırmak için ilaç vermedi be yapmalıyızMerhaba dostlar
Ocak 2015 de aşılama yaptıranlar, durumlar nasıl? Bilgi paylaşımı yapıp birbirimize destek olalım. Ne zaman aşılama yaptırdınız? Aşılama sonrası neler yaşadınız?
Amin cnm elbette üzülüyor insan test yapınca bende 2 saat kendime gelemiyorum benimde 2. Asilamam bakalım haftaya bizi neler bekliyorSlm benimde ikinci asilamam birincisi tutmadi malesef ikinci ins tutar benimde bugun 5. Gunun ve beklemek artik cik sinir bozucu birsey herkes kafana takma dio ama insanjn elinde deilki.ama bu ay birincisinden daha takmiorum olursa olur olmassa olmaz diorum ama olmassa uzuluecegim kesin. Allah isteyen herkese bu mubarek gunun hatrina ins dualarimizi kabul eder ve hayirli evlatlar nasip eder hepimizie ins