Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Keciboynuzu suyu,pekmez, bal polen karisimi hepsini duzenli yedirip iciriyorum 3 aydir. Zaten bunlari kullanmadan onceki ilk spermiyogramda sonuclar cok dusuk cikti, asilama olmaz direk tup bebek dediler. Sonra keciboynuzu suyu bal polen gibi alternatif yollara basladik, Ondan sonraki sonuclar cok daha iyi cikti, bu sefer asilama deneyebilirsiniz dediler. Bizde o yuzden asilama isine giristik ama sans iste asilama esnasinda alinan spermler yine cok dusuk cikti:KK43: Bilmiyorum belki de tutar, cok umitsiz de olmak istemiyorum ama bu sonuclarla normalde asilama bile yapmiyorlar:KK43: Merak ettigim acaba sperm sayisi cok dusuk olanlardan da asilamasi tutan var midir ki? 12 gun beklemek de cok zor bir seymis:KK43:
canım inşallah tutar. senin eşinin sperminde sorun var benim ise kendimde pko var tedavi görüyorum bizde bir iki ay sonra aşılamaya geçecez bu tedaviler sonuç vermezse kısmet bu işler ne diyeyim Allah daha fazla bekletmesin hiç birimizi...

MRB BENDE AŞILAMAYA GİDİYORUM KLOMEN İÇMEYE BAŞLADIM GÜNDE 2 TANE CTESİ KONTROL VAR ÖZELDE AŞILAMA NE KADAR TUTUYOR BİLEN VARMI ARKADAŞLAR

canım inşallah tutar. senin eşinin sperminde sorun var benim ise kendimde pko var tedavi görüyorum bizde bir iki ay sonra aşılamaya geçecez bu tedaviler sonuç vermezse kısmet bu işler ne diyeyim Allah daha fazla bekletmesin hiç birimizi...
Amin canim insallah. Ama pko olanlarla ilgili hep pozitif seyler duyuyorum,tedaviye cvp verip hamilelik gerceklesiyor sonunda. İnsallah Allah hepimizin gonlune gore versin canim, Benim de bugun asilamamin 7.gunu, hicbir belirti yok. Bakalim merak icinde bekliyorum

MRB BENDE AŞILAMAYA GİDİYORUM KLOMEN İÇMEYE BAŞLADIM GÜNDE 2 TANE CTESİ KONTROL VAR ÖZELDE AŞILAMA NE KADAR TUTUYOR BİLEN VARMI ARKADAŞLAR
İlaclarini kendin disaridan aldiysan ortalama 700 civari tutuyor canim, ilaclarla birlikte 1500'u buluyormus. Benim yaptirdigim yerde 600tl idi

merhaba herkese..allah hepimize bebişlerimizi nasip etsi inş.bir soru sormak istiyorum kızlar bende bir sorun yok eşimde hareket düşüküğü çıktı varikosel varmış.bende aşılama yapalım ozaman diye düşündüm haftaya doktoruma gideceğim.yaptıran arkadaşlardan tutan varmı maliyet açısından çokmu bende özele gidiyorum en azından denemek istiyorum
Bizde de ayni sorun var canim,bize direk tup bebek onerdiler, o niyetle gittik ama sonra olay asilamaya dondu. Bu ay ilk asilamami yaptirdim. Butun tahlil testler ve asilama toplam 700 tl.yi gecti, ama tabi benim ilac kullanmama gerek kalmadi, ilaclari da alacaksan ozelde 1500 tl'nin altinda olmaz tum masraflar

Bizde de ayni sorun var canim,bize direk tup bebek onerdiler, o niyetle gittik ama sonra olay asilamaya dondu. Bu ay ilk asilamami yaptirdim. Butun tahlil testler ve asilama toplam 700 tl.yi gecti, ama tabi benim ilac kullanmama gerek kalmadi, ilaclari da alacaksan ozelde 1500 tl'nin altinda olmaz tum masraflar
hayırlısı olsun anım hadi hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz.bakalım cnm bizde bekliyoruz 3 ay sonra dedi doktor aşılama inş.ozamana kadar bizede gelir bebişimizz

Kızlar merhaba devlette aşılama ücretsizmiş ama ilaçları da ücretsiz biz ki alıyoruz şuan devler hastanesinde aşılama yatırsam ne kadar ödeniyor bilen varmı

mrb kızar uzun zamandır sızlerı uzaktan takıp edıyordum hep derdım bırgun hamıle olursam bende tecrubbelrmı yazıcam..ben 25 yasımda evlendım 1`5 yıllık evlıyımılk aydan berı cok ıstıyorduk bır bebegımız olmasını.2 kez klomen tedavısı gordum evde ılıskı ıle negatıf.daha sonra izmir tınaztpe hastanesınde esım sperm testı verdı sonuc gelınce yıkıldık edeta sayımız 3 mılyondudaha ne oldugunu anlamadan doktorumuz tup bebekten baska bı yolla mumkun dıyıl olmaz demıstı.yııkılmıstık resmen hıc beklemıyorduk.daha sonra ben arastırdım esıme eczaneden neofortıl gıda takvıyesı;
kecıboynuzu pekmezı ;meyve suları harnup pekmezı aldım ve ogunden sonra cok saglıklı beslenmesıne yardımcı oldum balık tavuk etı sebze yemeklerı flfn her vıtamınden yemesını sagladım bunları yaparkende onun pskolojısnıde dusndum hıc bsey olmaz yukselcek goreceksın mılyonlarca ınsan var duzelyoms dıyerek yalan soyledım fakat amacım onu pozıtıf tutmaktı daha 3 ay gectı ve izmır smyrna tup bebek merkezıne gıttk test tahlıl vs yappıldı esımın sonucu yıkama sonrası 18mılyon olmus asılamaya karar verdıler asılamam kasımı 4 u oldı ben 6.gunumde kan tahlılı yaptırdım sonucum 30.97 hamıleyımmmmm kızlarr cuma gunu tekrar smyrna hastanesne gıdıcem 9 aylık yol harıtası cımeye.umarım faydam olur kızlarr

Slm cnm morelini bozma daha benim doktor banada 14cü gün yaptir dedi bana biraz daha sabret rabim hayirlisiysa insallah nasip eder senin kacinci asilaman ???
Kizlar bosuna beklemyin ya erken uzunlun ya erken sevinin doktorlar cok uzun sure veriyor beta hcg sonucunda.varsa gebelik bi haftadada cikiyor kanda ben 6. Gunumde yaptim cok sukur 30.97 cikti

merhaba kızlar ben ilk aşılamamı olmuştum ilki tutmuştu fakat düşükle sonuçlandı.Bu ayın 10'unda tekrar ikinci aşılamamı oldum ve bekliyorum.Fakat bu ay sağ kasıgımda cok agrı oluyor ilkinde böyle olmamıştım.Sorum şu ikinci aşılamasında böyle bir durum yaşayan varmı.Bide ikinci aşılamada tutan oldumu.Şimdiden saolun kızlar:KK45::KK45:

merhaba kızlar ben ilk aşılamamı olmuştum ilki tutmuştu fakat düşükle sonuçlandı.Bu ayın 10'unda tekrar ikinci aşılamamı oldum ve bekliyorum.Fakat bu ay sağ kasıgımda cok agrı oluyor ilkinde böyle olmamıştım.Sorum şu ikinci aşılamasında böyle bir durum yaşayan varmı.Bide ikinci aşılamada tutan oldumu.Şimdiden saolun kızlar:KK45::KK45:
Canim oncelikle merb evet benmde sag kasigimdaki agri uzun surdu 4 5 gun boyunca adet tarihim gelince ayni bildigim sancilar basla oldum olacam derken sari akinti oldu kesildi 3 gun gecti adet olmadim hala ikinci asilamanin tutma orani ilke gore daha yuksek tabi.sana soyle soyliyim beklemek cok zor ama kendini herseye hazirla oncelikle pozitif olsun inslh

Canim oncelikle merb evet benmde sag kasigimdaki agri uzun surdu 4 5 gun boyunca adet tarihim gelince ayni bildigim sancilar basla oldum olacam derken sari akinti oldu kesildi 3 gun gecti adet olmadim hala ikinci asilamanin tutma orani ilke gore daha yuksek tabi.sana soyle soyliyim beklemek cok zor ama kendini herseye hazirla oncelikle pozitif olsun inslh
merhaba canım cevabın için çok tşk ederim.amin inşallah bekleyen bütün herkesin pozitif olsun.Sen sonucunu nezaman ögrenıceksın peki.Nezaman oldu aşılaman .

merhaba canım cevabın için çok tşk ederim.amin inşallah bekleyen bütün herkesin pozitif olsun.Sen sonucunu nezaman ögrenıceksın peki.Nezaman oldu aşılaman .
Sorma benim muamma oldu biraz smdi 4 kasimda asilamam oldu kasik agrisiyla gecti bi kac gunum ben 9 kasimda saf gibi gidip kan verdim cok merakliyimdirda, sonuc 30.97 cikti havalara uctun resmen hastaneme cuma gittin tekrar baktilar 7.5 dusmus dk hala gebelik var fakat biz asilamamnin 6.gununde 30.97 cikmasina inanmyrz mumkun dyil dedi.cmrts regl olmam gerekiyordu olmadim kendimi hazirladim herseye ama cook istiyorum bebegom olmasini kanda baktirmam gerek ama cesaretim yok suan adetime bakiyorum neolcak.sari kahve akintimda var bilmyrm neolack halim

Sorma benim muamma oldu biraz smdi 4 kasimda asilamam oldu kasik agrisiyla gecti bi kac gunum ben 9 kasimda saf gibi gidip kan verdim cok merakliyimdirda, sonuc 30.97 cikti havalara uctun resmen hastaneme cuma gittin tekrar baktilar 7.5 dusmus dk hala gebelik var fakat biz asilamamnin 6.gununde 30.97 cikmasina inanmyrz mumkun dyil dedi.cmrts regl olmam gerekiyordu olmadim kendimi hazirladim herseye ama cook istiyorum bebegom olmasini kanda baktirmam gerek ama cesaretim yok suan adetime bakiyorum neolcak.sari kahve akintimda var bilmyrm neolack halim
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım.İnşallah bebeğin sana tutunur da saglıkla kucagına alırsın bende 10 kasımda oldu aşılamam bugun 1 hafta oldu tam bende korkuyorum güne geldiğinde kan testı yaptırmaya :KK43::KK43:

:KK57::KK61:çok üzüldüm inan...Demekki bu ayda değilmiş zamanı.Sıkma canını sakın verende Allah'ım alanda Allah'ım.İnşallah kendiliğinden olur ve ugraşmak zorunda kalmazsın.İnşalllahhhh...
:KK57::KK61:çok üzüldüm inan...Demekki bu ayda değilmiş zamanı.Sıkma canını sakın verende Allah'ım alanda Allah'ım.İnşallah kendiliğinden olur ve ugraşmak zorunda kalmazsın.İnşalllahhhh...
Bir ay arami versem bilmiyorumki zaman kaybetmekte cok zor inslh senin olur beni untma sonucunu mtlaka yaz olurmu tecrube olur banada ikinci ua senin bendeikinciyi dusunyorum .

Back
X