Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar bende 3 yildir evliyim birtane dusuk oldu 2 sene gecmesine ragmen hala cocugum olmadi 3.asilamami yaptirdim yine tutmadi malesef. Esimdede bendede sorun yok yurt disinda yasiyorum artik tukenmis durmdayim 25 yasindayim ama psikoljik olrarak tukendim. Etrafindan hamilelik haberleri gelince insan dahada yikiliyor Allahim isteeyen herkeze nasip etsin ins. Tup bebek burda hemen yaptiramiyorum 4 veya 6 kere asilama yaptirmam gerekiyormus bi ay fln ara vericem artik turkiyyeye gidicem kafami dagitcam ins rabbim umitlerimizi bosa cikarmaz saglikli evlatlar nasip eder herkese. Normal yolla hamile kalanlara cok ozeniyoeum bazen isyan ediyorum ama sonrafan rabbimden hayirlisinu istiyoeum ne dicemi bilemiyorum kizlar..kimseyle paylasamiyorum cogu seyi icimdekileri bende buraya yazmak ustedim...

Slm kizlar bende 3 yildir evliyim birtane dusuk oldu 2 sene gecmesine ragmen hala cocugum olmadi 3.asilamami yaptirdim yine tutmadi malesef. Esimdede bendede sorun yok yurt disinda yasiyorum artik tukenmis durmdayim 25 yasindayim ama psikoljik olrarak tukendim. Etrafindan hamilelik haberleri gelince insan dahada yikiliyor Allahim isteeyen herkeze nasip etsin ins. Tup bebek burda hemen yaptiramiyorum 4 veya 6 kere asilama yaptirmam gerekiyormus bi ay fln ara vericem artik turkiyyeye gidicem kafami dagitcam ins rabbim umitlerimizi bosa cikarmaz saglikli evlatlar nasip eder herkese. Normal yolla hamile kalanlara cok ozeniyoeum bazen isyan ediyorum ama sonrafan rabbimden hayirlisinu istiyoeum ne dicemi bilemiyorum kizlar..kimseyle paylasamiyorum cogu seyi icimdekileri bende buraya yazmak ustedim...
Canim mrb bende ayni dirundayim inan olmayinca aileyle dertlesmek bile yetmiyor bazen buradan rahatlamaya caliisyoruz.esinin sayisi kac tam olarak yikama sonrasi falan rabbim isteyen herkeze versin cok buyuk bi bosluk be buyuk bi eksiklik dimi

Canim mrb bende ayni dirundayim inan olmayinca aileyle dertlesmek bile yetmiyor bazen buradan rahatlamaya caliisyoruz.esinin sayisi kac tam olarak yikama sonrasi falan rabbim isteyen herkeze versin cok buyuk bi bosluk be buyuk bi eksiklik dimi

Evet cnm oyle malesef. Benim en son esimin sperm sayisi 11 milyon dediler ikincisinde 2 milyondu birincisindede 7 milyondi hepsinde iyi dediler ama bilmiyorum bu yurt disindakilerden hixbirsey anlamadim.

Evet cnm oyle malesef. Benim en son esimin sperm sayisi 11 milyon dediler ikincisinde 2 milyondu birincisindede 7 milyondi hepsinde iyi dediler ama bilmiyorum bu yurt disindakilerden hixbirsey anlamadim.
Turkiyde uapsana asilamni cok ilerledi bukonuda durumun varsa kibrasta var inan menopoza girnis kadin cocuk sahibi oluyor o derce ama esnin dusukmus sayisi bak gida takviyeleri var eczanelerde onlardan dene cok faydasini gorursnbizim 3 milyondan 18 milyona cikti dene derim ben

Turkiyde uapsana asilamni cok ilerledi bukonuda durumun varsa kibrasta var inan menopoza girnis kadin cocuk sahibi oluyor o derce ama esnin dusukmus sayisi bak gida takviyeleri var eczanelerde onlardan dene cok faydasini gorursnbizim 3 milyondan 18 milyona cikti dene derim ben ayrica 2 milyona asilama icin iyi diyen doktorun alnini karislaarim 8 milyon asagisi tup bebek fakat yanilmiyosam senin esinde gel gitlerde soz konusu moral olabilir ayni zamanda pozitif olsun esin

Turkiyde uapsana asilamni cok ilerledi bukonuda durumun varsa kibrasta var inan menopoza girnis kadin cocuk sahibi oluyor o derce ama esnin dusukmus sayisi bak gida takviyeleri var eczanelerde onlardan dene cok faydasini gorursnbizim 3 milyondan 18 milyona cikti dene derim ben

Burdaki doktorlara kalsa cok iyi ama bu sayilar sperm yikanmasindan sonrako sayilar yinede dusukmu ki? Olmazsa turkiyeye gidicem oyle fedigin gibi eczaneden bakayim bir. Turkiyede anca yaza yaptirabilirim esim ozmn anca iizin alabiliyor. Eger durumlar musait olursa burda tup bebek yapmazlarsa yazin tup bebek yaptirmayi dusunuyorum..

Bu arada sizin sorun ne neden olmuyor
Esimin yetersiz sperm sayisi normalde cocuk sahibi olabilmek icin yikama sonrasi 40 milyon sperm olmasi gerek yani oyizden dedim asilama icin sansiniz dusuk bizim yikama sonrasi 16 milyon du ama bu ay asilama tutmadi yine bu ay ara vercrz diger ay tekrar denicez.sen turkiyeye hangi ile geliyorsun

Esimin yetersiz sperm sayisi normalde cocuk sahibi olabilmek icin yikama sonrasi 40 milyon sperm olmasi gerek yani oyizden dedim asilama icin sansiniz dusuk bizim yikama sonrasi 16 milyon du ama bu ay asilama tutmadi yine bu ay ara vercrz diger ay tekrar denicez.sen turkiyeye hangi ile geliyorsun
Yazin yapariz anca diyorsan eczaneden gida takviyesi al neofortil ozellikle icsin 3 4 ay hic ara vermeden her sabahta keciboynuzi pekmezi icsin yukselcek goreceksin asilama icin sansiniz artar yani benm esiminde 3 milyondu dusun yani bunlarla 16 28 milyon arasi oldu

:KK28::KK30:
Yazin yapariz anca diyorsan eczaneden gida takviyesi al neofortil ozellikle icsin 3 4 ay hic ara vermeden her sabahta keciboynuzi pekmezi icsin yukselcek goreceksin asilama icin sansiniz artar yani benm esiminde 3 milyondu dusun yani bunlarla 16 28 milyon arasi oldu

Ok cnm anladim keciboynuzu internetlerden gordum baya ise yariyormua birdw swnin dedigin ilaci alirim ins iyi gelir ben ankaraya gelicwm bu araada:KK28:

Bir ay arami versem bilmiyorumki zaman kaybetmekte cok zor inslh senin olur beni untma sonucunu mtlaka yaz olurmu tecrube olur banada ikinci ua senin bendeikinciyi dusunyorum .
canım ben ilk yaptıgımda dr. um bana bir ay bekleyelim demişti.Belki kendiliğinden olur diye ama olmadı.Şimdi bekliyorum bakalım haftaya bugün ögrenıcem kısmetse tabiii kırmızıları görmezsem :) Tabiki paylaşırım.olumlu veya olumsuz canım..

mrh tatlım..
merak ettiğim bsy var.
aşılama yapmanın mantığı tam olarak ne. yani hangi durumlarda uygun görülüyor.
bende yada eşimde herhangibir sıkıntı cıkmadı.
aşılama yapmak ne kadar işe yarar bilemedim :)
canım bende ve eşimde de bi sorun yok ama artık 38 yaşındayım daha fazla vakit kaybetmemek için acaba garantiye mi alsam diye düşünüyorum, yoksa başka amaç yok...biz de 10 - 11 yıllık evliyiz ve son 2 aydır korunmuyoruz, daha önce hep korunduk... yaş geçip yumurta rezervleri bitmeden diye düşündüm

canım bende ve eşimde de bi sorun yok ama artık 38 yaşındayım daha fazla vakit kaybetmemek için acaba garantiye mi alsam diye düşünüyorum, yoksa başka amaç yok...biz de 10 - 11 yıllık evliyiz ve son 2 aydır korunmuyoruz, daha önce hep korunduk... yaş geçip yumurta rezervleri bitmeden diye düşündüm[/QUOT
canım 10 yıl çok uzun. uzun korununca 6 aya kadar bekleyin derler.
bende 33 yasındayım. 13 aylık evliyim ilk ay korunduk sadece. bir yıldır olmuyor.
asıl demek istediğim, aşıda sprrmlerin yumurtaya doğrudan transferi yapılıyor. ama ne bende nede eşimde sıkıntı olmadığı için transfere gerek var mı..
kafamda deli sorular

Back
X