Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canımya. Bnm yumurtalarım sağ taraftaydı ama solumda çok batma oldu. Halada var iki tarafta da . Bugun de ayıptır söylemesi su gibi akıntım var nie bilmiyorum. Ve belimde ağrıyor ara ara .

Selam kızlar yarın başlıyorum tedaviye aşılama tedavisine ilk asilamam olcak allah yardımcımız olsun hepimizin
Allah yardımcınız olsun canım. Ben aşılama yaptiramadim gün namaz kilip rüya ya yapıyorsun ya adı aklıma gelmedi onu yapcam belki rabbim gosterir

5)aşılamadan sonra fazla sıcak su ile banyo yapılmamalı

slm kızlar adet söktürücü tarlusal içmiştim olmak için ama 10 gün oldu hala olamadım istermisin hamile kalmış olayım :)))) doktoru aricam bugün.

İlaç falan kullanmadim bu ay sadece catlatma iğnesi verildi eşimin tahsillerini atayim bak sperm sayısında sknti yok ileri hareketlidir düşük birazEki Görüntüle 1740248
Canim cok sagol sayende merak ettigim bicok seyi ogrenmis oldum bu resimle. Ml deki sperm sayisi artmis oluyo yikama sonrasinda, hiz da artiyo ne guzel :)insallah gelir bebislerimiz.

Benim durum daha vahim valla. Esimde suan ileri hareketli Sperm sayısı yüzde 3 ben aşılama için beklemeli miyim ? 15 gün sonra eşim tekrar test yaptircak
Canim benim esimin yuzde 0 di, 3 ay ilac tedavisinden sonra yuzde 3 oldu sonra 3 ay daha ilac tedavisi oluyo simdi, kac olur bilmiyorum ama dr yuzde 3 ken de asilama yapabiliriz demisti. Yikama sonrasi hareket ve yogunluk artırılıyo cunku. Nasipse olur yani canim. Yuzde 3 ken yikama sonrasi 90 olan bile var, insallah bizim de öyle olur.

Canim suan yoğun bir şekilde eşime yedirip içeriyorum 15 gün sonra tekrar test imiz var o zaman size sonuçları paylascam. Aşılama zamanı yıkandiktan sonra ki sayıyı da paylasirim. Sizin sayı ne kadar di eşimin 47 milyon. Birde hangi ilacı kullandınız ?

Gunaydin kizlarr sonunda benim adet de geldi yarin dr gidicem insallah ve tedaviye baslicaz yaklasik 15 gun sonra asilamam yapilcak dualarinizi esirgemeyin
çok sevindim cnm hayırlısıyla tutar inşallah ben daha hala adet olmayı bekliyorum ama 10 gün oldu söktürücü içeli olmadı

Canim esimin sperm sayisi da dusuk, en sonuncu da onceki haline gore yukselmisti ama ml de 10.4 milyon falandi, 10 milyonun ustune asilama yapiyolarmis zaten. Belki biraz daha yukselmistir. Insallah yukselmistir. Ilac bicok sey kullandi. L arginine, igne, klomen, e vitamini falan. Keciboynuzu kuru surekli yapiyorum, sabahlari da keciboynuzu özü :)

YOK CNM YAPMADIM AMA YOKTUR HERHALDE SANMIYORUM ADETLERİM ZATEN DÜZENSİZ OLURDU AMA SÖKTÜRÜCÜ İLE NASIL OLMADI ANLAMIYORUM

Canimm benim yaa adam neler cekmistir. Bir de sey vae ginisening diye birsey var netten bak istersen ben ismini yanlis yazmis olabilirim cok faydaliymis. Allahim emeginizin karsiligi olarak caninizdan kaninizdan hayirli evlatlar versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…