- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Kuzum sen bidaha test yaptir bence ilginc bi durum okadar ilaca karsi olmamak garippçok sevindim cnm hayırlısıyla tutar inşallah ben daha hala adet olmayı bekliyorum ama 10 gün oldu söktürücü içeli olmadı
Canim zaten bicok ilac vs kullaniyo, dr un dediginin disina cikmayim simdilik, cok sagol canim, Allah razi olsun, insallah hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur.Canimm benim yaaadam neler cekmistir. Bir de sey vae ginisening diye birsey var netten bak istersen ben ismini yanlis yazmis olabilirim cok faydaliymis. Allahim emeginizin karsiligi olarak caninizdan kaninizdan hayirli evlatlar versin insallah.
Hayirlisi olsun da canimm ben catlardim simdiyeHİÇ YAPTIRMADIM TEST CNM DİREKT İÇTİM SÖKTÜRÜCÜ TEDAVİ UYGULANMADI DİYE OLMAZ DEDİM HİÇ DÜŞÜNMEDİM Bİ AN ÖNCE ADETİM GELSİN AŞILAMA BAŞLASIN DİYE İÇTİM AMA SONUÇ BEKLEDİĞİM GİBİ OLMADI
Slm cnm benm 9. Gun carsmba test vercem meraktaym bgn is yerinde cok ayakta durdm kasiklarim hatta sanki yumurtalarim agriyo icten icten ve sansima nobetciyim gece 12 ye kadar burdayim cok agrim var baklim hayirlisi nedendir bu kadar blemiyormMeraba kızlar nasıl gidiyo aşılamadan sonra ki halleriniz sıkıntılar var mı.
Dikkat et canım kendine. Bnde full yatıştayım. Ayakta çok durduğum zaman sanki kasığımda bi taş var batıp duruyo gibi oluyor. Yatınca azalıyo sancısı. Gerçekten bu aşılamam zor geçiyo inşallah hedefe ulaşırız.Slm cnm benm 9. Gun carsmba test vercem meraktaym bgn is yerinde cok ayakta durdm kasiklarim hatta sanki yumurtalarim agriyo icten icten ve sansima nobetciyim gece 12 ye kadar burdayim cok agrim var baklim hayirlisi nedendir bu kadar blemiyorm
Insallah canim ben de calistigm birimi degstrdm hc oturmadm bazen bnmde ayakta batiodu oturunca yatnca geciodu gecmedi de yani bakalm insallah bebislermz geliodur bos sancilar dgldrDikkat et canım kendine. Bnde full yatıştayım. Ayakta çok durduğum zaman sanki kasığımda bi taş var batıp duruyo gibi oluyor. Yatınca azalıyo sancısı. Gerçekten bu aşılamam zor geçiyo inşallah hedefe ulaşırız.
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısını rabbim en erken zamanda versin.Insallah canim ben de calistigm birimi degstrdm hc oturmadm bazen bnmde ayakta batiodu oturunca yatnca geciodu gecmedi de yani bakalm insallah bebislermz geliodur bos sancilar dgldr
Hayırlı olsun canım. Nie son aşılama dedin. Bnm bildiğim beş altı kez aşılama yaptıranlar var amaMerhaba kızlarrr bende bugün 3.aşılamamı oldum Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah sol yumurtalığımda tek bir yumurtam vardı serephone ve çatlatma iğnesi kullandım doktoruma güveniyorum güzel Bi aşılama oldu bu son denememdi bakalım
Aynenn insallahHa bire hamile haberleri alıyorum bi hamile kalayım bağıra bağıra HAMİLEYİMM demek istiyorum ya. :):)
Insallah hayirli haberlerini aliriz canim Allah ol derse olur insallah olmusturMerhaba kızlarrr bende bugün 3.aşılamamı oldum Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah sol yumurtalığımda tek bir yumurtam vardı serephone ve çatlatma iğnesi kullandım doktoruma güveniyorum güzel Bi aşılama oldu bu son denememdi bakalım
Benim doktorum da 3 kere oneriyor asilama .. Fazlasina tup bebege gidin diyor kendi esi de tup bebekleri olmusHayırlı olsun canım. Nie son aşılama dedin. Bnm bildiğim beş altı kez aşılama yaptıranlar var ama
3den sonra başarı oranı cok düşük Can'ım o yüzden Zaman kaybı tüp bebek daha mantıklı oluyorHayırlı olsun canım. Nie son aşılama dedin. Bnm bildiğim beş altı kez aşılama yaptıranlar var ama
Can'ım ya kız için de erkek için de düşündüğümüz isimler aynıKızlarrrr :) peki bebişlerinize ne isim düşünüyorsunuz :) bn kız için kayınvalidemin ismi Zeynep i erkek içinde selim ismini düşünüyorum.:)
İnşallah canımya. Bnm yumurtalarım sağ taraftaydı ama solumda çok batma oldu. Halada var iki tarafta da . Bugun de ayıptır söylemesi su gibi akıntım var nie bilmiyorum. Ve belimde ağrıyor ara ara
Oluyor canım bir günümüz bir günümüze uymuyor. İnşallah en kısa zamanda sonuç olumlu olur. Valla sabırsızlıkla ayin 15 ni bekliyorum. Bugün 2 tane hamilelik testi aldım. Yapicaktim bugün sonra tek çizgi görürüm diye vaz geçtim. Üzülmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?