Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama olalı 6 gün oldu ama bel kasık agrısı sanki adet olacakmişim gb..gögüslerimde sertleşme de var progestan kullanıyorum acaba ondan mı

hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım

Bnde Puregon iğneyle aşılama yaptırdım . Bana muhakkak saat 4 de vur demişlerdi bnde hep saat 4 de yaptım iğneyi. İlk tedavin mi sorun ne buna bakarak dr karar veriyo aşılamya. Misal bn pkoluyum klomenle gebelik olmadı bi kere menegonla aşılama yaptırdım bu da içinci aşılamam.

Hamileyim cnm çok şükür 1282 çıktı ultrasonda da gördüm cnm darısı sana isteyen herkese rabbim nasip etsin ancak girip yazabildim .
Anaaaaa oleyyy inan cok sevindimmmm, vay beeeee, asilama icin adet olmayi beklerken meger hamileymissin, ne kadar da enteresan, neden asilama yaptiracaktin canim, sorun neydi senin? Bi de ictigin ilac sorun olmaz degil mi, doktoruna sordun mu? Bak sana sayfamiz ugurlu geldi, ilk hamilemiz de sensinnn Allahim hayirla saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin bebegini

• İsim--------------------------- Deneme ------------ Aşılama Tarihi ----------------- Test tarihi --------------- Sonuç
  1. @aybirgen ------------------ 1.dnm ---------------
  2. @safiskus ------------------- 2.dnm ---------------
  3. hayallergercekolsa ----- 1.dnm ---------------
  4. ahsen su ------------------ 2.dnm --------------
  5. @arsinli --------------------- 1.dnm ---------------
  6. Berf0o0o ---------- 1.dnm --------------- 06.02.2016 ----------------
  7. S sevil19 -------------------- 1.dnm ---------------
  8. eylem008 --------------- 2.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  9. B bilgem34 ----------------- 2.dnm --------------- 05.01.2016 ----------------- 22.01.2016 ------------------
  10. E elifecem16 --------------- 5.dnm ---------------
  11. kelie ----------------------
  12. deffnem ----------------- 1.dnm ----------------
  13. dddd8999 --------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 -----------------
  14. fazi93 -------------------- 2.dnm --------------- 04.01.2016 ----------------
  15. @kuzuma hasretim ------ 1.dnm ----------------
  16. derendefne -------------- 1.dnm ----------------
  17. gamzebb ----------------- 1.dnm ---------------- 02.01.2016 -----------------
  18. P prenses0101 ------------- 1.dnm ---------------- Asilama için adet olmayı beklerken hamile kaldı
  19. Vazgeçtim --------------- 1.dnm --------------- 02.01.2016 -----------------
  20. B Begum275 --------------- 1.dnm ----------------
  21. G gipsyy -------------------- 1.dnm --------------- 26.12.2015 ----------------- 09.01.2016 --------------- Negatif
  22. @Ageve -------------------- 2.dnm --------------- 03.01.2016 ----------------- 16.01.2016 ---------------
  23. Z zeynep_xx -------------- 1.dnm ----------------
  24. H hcaazram2007 --------- 2.dnm -----------

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar eklenmeyen varsa lütfen soylesin ekleyim, kuzuma hasretime birakmistim ama o da musait olamiyo galiba. O hazirlamisti bu halini, ben de etiketlemeyi bilmiyorum ama bi bakicam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…