- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.121
hayırlısı olur cnm inş olumlu sonuc alırsın..Kızlar benim aşılamamın 11.günü ve kanamam başladı. 3 gündür hastanelik olacak kadar büyük sancım vardı. 2 gündür progestan almayi bıraktım kanama başladı.test yapıldı sonucu bekliyorum nolur dua edin
inşallah hayırlısıyla gelir bebişin cnmKızlar benim aşılamamın 11.günü ve kanamam başladı. 3 gündür hastanelik olacak kadar büyük sancım vardı. 2 gündür progestan almayi bıraktım kanama başladı.test yapıldı sonucu bekliyorum nolur dua edin
hımm normaşlde doktora göre perşembe gel dedi ama ben çarşambadan giderim eğer akıntım başlar kasıklarım çok hareketlenirse salı günü giderim .....of ne sıkıntı ya doktor bunları neden hesap etmiyokiCanim haklisin bence de gec olur, bana 3. gun baslatti ilaci 8. Gun ilacim bitti ve ilac bittikten 3 gun sonra kontrole cagirdi, yani 11. gun.
Kızlar adet olmuşum hem de gününden önce..Allahım bana nasip etmedi hayırlısıyla sizlere nasip etsin canlarım..inşallah hayırlısıyla gelir bebişin cnm
vardır her şeyde bir hayr canım benşm amin rabbim isteyen herekese hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar adet olmuşum hem de gününden önce..Allahım bana nasip etmedi hayırlısıyla sizlere nasip etsin canlarım..
Bende şişkinlik ve ağrı vardı bugün geçti biraz onun dışında pek bişey yok sen iğneli tedaviyle mi oldun aşilamani?
Tup bebege gecebilmek icin igneli asilama yaptirma sarti var canim ankara zubeyde hanimda bana oyle demislerdiİğneli olunca neden farkli oluyo ki acaba, dr bana adetin 3. gunu bi tane gonal f 75 igne yaptirdi, sonra 5 gun klomen kullandim sabah 1 aksam 1, onemli olan yumurtalarin olusmasi degil mi, igne ya da hap fark eder mi bilmiyorum.
Bende cok fazla gaz var cnm oda catlatma ignesinden galiba bide arada minik batmalar hissediyorum evet canim igneli tedaviyle oldu iki defa denicez olmazsa tup bebege gecilcek temmuz ayindaBende şişkinlik ve ağrı vardı bugün geçti biraz onun dışında pek bişey yok sen iğneli tedaviyle mi oldun aşilamani?
9. Gun cok erken canim ignenin etkisi olabilir. 11. Yada 12. Gun baktir canim varsa o zaman cikar 10. Gune kadar ignenin etkisi devam ederMerhaba kızlar bugun bhcg yaptım 1.5 cikti 9. Gunum bugün sizce yukselir mi ne dersiniz ?o arada benim negatif bi tup bebek denememde var ve 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum sonucim hep 0.1 cikardi ilk defa 1.5 cikti ?
Can'ım cok erken biraz daha beklemMerhaba kızlar bugun bhcg yaptım 1.5 cikti 9. Gunum bugün sizce yukselir mi ne dersiniz ?o arada benim negatif bi tup bebek denememde var ve 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum sonucim hep 0.1 cikardi ilk defa 1.5 cikti ?
Ama doktorum bugün yapmami soylemisti erken catlatmisti zaten yumurtalarimi 10 ocakta adet olmustum 19 ocak catlatti 21 ocak aşılama ve bugün bhcg yapildi cok hemen oldu herseyim inşallah yukselir doktora gore adet olmam lazımdı şimdiye kadar olmadim henüz 10 gun sonra tekrarlicakmisiz dedi adet olmazsam.9. Gun cok erken canim ignenin etkisi olabilir. 11. Yada 12. Gun baktir canim varsa o zaman cikar 10. Gune kadar ignenin etkisi devam eder
ümitlendirmek istemem ama bende de aynısı oldu cnm adet sancısı olur normal bende de oldu hatta tam adet günü tamam bugün olacak deyip ped koydum ve benimde aşırı akıntı vardı :)Selam kızlar Nasıl gidiyor. Bugün 12. Gündeyim şükür rabbime .adet olacakmışım gibi Ağrı'm var sanırım tutmadı su gibi akıntım var rabbim hayırlısını versin
Şuan da akıntım var hele sabahları cok oldu şuan 1 saat için de 3 kez tuvalete gidiyorum bilemiyorum Can'ım hayırlısıyla gelsin cok zor günler geçiriyorum moral bozuntu yaşadım yanı Allah bilir ama bunlar olunca pek tutacağını düşün mü yorum ama rabbim bilirümitlendirmek istemem ama bende de aynısı oldu cnm adet sancısı olur normal bende de oldu hatta tam adet günü tamam bugün olacak deyip ped koydum ve benimde aşırı akıntı vardı :)
Test yaptirabilirsin canim cikar bence ve icime doguyo cikacakSelam kızlar Nasıl gidiyor. Bugün 12. Gündeyim şükür rabbime .adet olacakmışım gibi Ağrı'm var sanırım tutmadı su gibi akıntım var rabbim hayırlısını versin
Tup bebekte catlatma ignesi vurulmuyo ki canim yumlar catlamadan toplaniyoAma doktorum bugün yapmami soylemisti erken catlatmisti zaten yumurtalarimi 10 ocakta adet olmustum 19 ocak catlatti 21 ocak aşılama ve bugün bhcg yapildi cok hemen oldu herseyim inşallah yukselir doktora gore adet olmam lazımdı şimdiye kadar olmadim henüz 10 gun sonra tekrarlicakmisiz dedi adet olmazsam.
O arada tup bebekte dayanamayip 8. Gun bhcg bakmistim ve negatif ti ve ignenin etkisi kalmamisti o uuzden bilmiyorum yani cok saskinim
Test yaptirabilirsin canim cikar bence ve icime doguyo cikacak
Kan testi canim idrar icin erkenHayırlısı Can'ım da kan testi mi idtar testi mi şuan ne hissettiği mi bilmiyorum Can'ım yatıyorum pek halim de yok ev dede test yok yanı umudum olmayınca da almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?