Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanımlar bişey duydum ve sizinle paylaşamak istedim belki faydası olur diye internette gezinirken ananasın faydalarına baktım faydalarının arasında fetusun tutunmasına yardımcı olur yazıyo hem tüp bebek tedaisinde kullanlar bile var belki asılamada faydası olur diye yazıyorum buraya asılama olucak bayanlar yesinler belki faydası olur benim asılama yada tüp bebek olucak ve deniycem sizede tavsiye ederim ..

inşallah hayırlısıyla gelir bebişin cnm

Canim haklisin bence de gec olur, bana 3. gun baslatti ilaci 8. Gun ilacim bitti ve ilac bittikten 3 gun sonra kontrole cagirdi, yani 11. gun.
hımm normaşlde doktora göre perşembe gel dedi ama ben çarşambadan giderim eğer akıntım başlar kasıklarım çok hareketlenirse salı günü giderim .....of ne sıkıntı ya doktor bunları neden hesap etmiyoki e2 testi yaptırdı 31 çıktı ona göremi acaba 5 gün sonra dedi bilemedim

Merhaba kızlar bugun bhcg yaptım 1.5 cikti 9. Gunum bugün sizce yukselir mi ne dersiniz ? o arada benim negatif bi tup bebek denememde var ve 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum sonucim hep 0.1 cikardi ilk defa 1.5 cikti ?

Kızlar adet olmuşum hem de gününden önce..Allahım bana nasip etmedi hayırlısıyla sizlere nasip etsin canlarım..
vardır her şeyde bir hayr canım benşm amin rabbim isteyen herekese hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İğneli olunca neden farkli oluyo ki acaba, dr bana adetin 3. gunu bi tane gonal f 75 igne yaptirdi, sonra 5 gun klomen kullandim sabah 1 aksam 1, onemli olan yumurtalarin olusmasi degil mi, igne ya da hap fark eder mi bilmiyorum.
Tup bebege gecebilmek icin igneli asilama yaptirma sarti var canim ankara zubeyde hanimda bana oyle demislerdi

Bende şişkinlik ve ağrı vardı bugün geçti biraz onun dışında pek bişey yok sen iğneli tedaviyle mi oldun aşilamani?
Bende cok fazla gaz var cnm oda catlatma ignesinden galiba bide arada minik batmalar hissediyorum evet canim igneli tedaviyle oldu iki defa denicez olmazsa tup bebege gecilcek temmuz ayinda

Merhaba kızlar bugun bhcg yaptım 1.5 cikti 9. Gunum bugün sizce yukselir mi ne dersiniz ? o arada benim negatif bi tup bebek denememde var ve 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum sonucim hep 0.1 cikardi ilk defa 1.5 cikti ?
9. Gun cok erken canim ignenin etkisi olabilir. 11. Yada 12. Gun baktir canim varsa o zaman cikar 10. Gune kadar ignenin etkisi devam eder

Selam kızlar Nasıl gidiyor. Bugün 12. Gündeyim şükür rabbime .adet olacakmışım gibi Ağrı'm var sanırım tutmadı su gibi akıntım var rabbim hayırlısını versin

9. Gun cok erken canim ignenin etkisi olabilir. 11. Yada 12. Gun baktir canim varsa o zaman cikar 10. Gune kadar ignenin etkisi devam eder
Ama doktorum bugün yapmami soylemisti erken catlatmisti zaten yumurtalarimi 10 ocakta adet olmustum 19 ocak catlatti 21 ocak aşılama ve bugün bhcg yapildi cok hemen oldu herseyim inşallah yukselir doktora gore adet olmam lazımdı şimdiye kadar olmadim henüz 10 gun sonra tekrarlicakmisiz dedi adet olmazsam.
O arada tup bebekte dayanamayip 8. Gun bhcg bakmistim ve negatif ti ve ignenin etkisi kalmamisti o uuzden bilmiyorum yani cok saskinim

Selam kızlar Nasıl gidiyor. Bugün 12. Gündeyim şükür rabbime .adet olacakmışım gibi Ağrı'm var sanırım tutmadı su gibi akıntım var rabbim hayırlısını versin
ümitlendirmek istemem ama bende de aynısı oldu cnm adet sancısı olur normal bende de oldu hatta tam adet günü tamam bugün olacak deyip ped koydum ve benimde aşırı akıntı vardı :)

ümitlendirmek istemem ama bende de aynısı oldu cnm adet sancısı olur normal bende de oldu hatta tam adet günü tamam bugün olacak deyip ped koydum ve benimde aşırı akıntı vardı :)
Şuan da akıntım var hele sabahları cok oldu şuan 1 saat için de 3 kez tuvalete gidiyorum bilemiyorum Can'ım hayırlısıyla gelsin cok zor günler geçiriyorum moral bozuntu yaşadım yanı Allah bilir ama bunlar olunca pek tutacağını düşün mü yorum ama rabbim bilir

Test yaptirabilirsin canim cikar bence ve icime doguyo cikacak

Tup bebekte catlatma ignesi vurulmuyo ki canim yumlar catlamadan toplaniyo
Ayrica 19 ocakta vurunduysan catlatma ignesini hemen catlamaz 48.saat catlar o yuzden 36. Saat asilama yaparlar ki catladiginda hazirda sperm olsun. Bide anlamadigim 10 ocakta adet olduysan 9 gunde nasil catlatti adetin 3 gun surse 5 gun igne.hap kullanip hemen 18 mm nasil ulasmis karambole gitmis herhalde doktorun. Bide yum catladiktan 14 gun sonra adet olursun. 19 u catladi diyosan 2 subatta adet olursun. Ama bence 3 yada 4 subatta olursun. Karman corman bisi olmus senin hesap yada sen hesaplayamadin karistirdin

Merhaba kızlar benim aşılamamin 11 günü agrim oluyor ilk günler çok vardı son uç gündür ara ara giriyor gaz var ve akintim oluyor su gibi arada beyaz renkte ve içimden birsey kan ver diyor napsam bilmiyorum doktor 14 gün yap demişti ama ben dusuk yaptım korkuyorum kaldiysam duser diye sizce 11 gün yapılır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…