- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.141
Can'ım siz böyle söyleyince umudum yoktu umutlandım tamam Can'ım sonucu yazacağım rabbim herkesin gönlündekini versinKan testi canim idrar icin erken
Canim 10 ocakta adet oldum 13 ocakta klomene basladim 17 ocak pazar gubu bitti sali yani 19 ocakta kontrolum vardi 3 yumurtam gelismisti en buyugu 20 mm di doktorum yeterli dedi ve ayni gece catlatma ignesi oldum ve 21 ocakta asilamam oldu ve bugun icinde bhcg ye cagirdi cunku yumurtalar hemen catlatildigi için adetimin erken gelmesini bekliyordu ama dedigin gibi yumurta hemen catlamiyosa bi kac gun daha vardirTup bebekte catlatma ignesi vurulmuyo ki canim yumlar catlamadan toplaniyo
Ayrica 19 ocakta vurunduysan catlatma ignesini hemen catlamaz 48.saat catlar o yuzden 36. Saat asilama yaparlar ki catladiginda hazirda sperm olsun. Bide anlamadigim 10 ocakta adet olduysan 9 gunde nasil catlatti adetin 3 gun surse 5 gun igne.hap kullanip hemen 18 mm nasil ulasmis karambole gitmis herhalde doktorun. Bide yum catladiktan 14 gun sonra adet olursun. 19 u catladi diyosan 2 subatta adet olursun. Ama bence 3 yada 4 subatta olursun. Karman corman bisi olmus senin hesap yada sen hesaplayamadin karistirdin
Bir gun daha bekle canim 12.gun yapMerhaba kızlar benim aşılamamin 11 günü agrim oluyor ilk günler çok vardı son uç gündür ara ara giriyor gaz var ve akintim oluyor su gibi arada beyaz renkte ve içimden birsey kan ver diyor napsam bilmiyorum doktor 14 gün yap demişti ama ben dusuk yaptım korkuyorum kaldiysam duser diye sizce 11 gün yapılır mi
Haklisin cnm o kadar bekledim bi gün daha bekleyim sağolBir gun daha bekle canim 12.gun yap
Heycanla bekliyorummm hayirli haberler getir insallah hadi simdi mi yaptircaksinCan'ım siz böyle söyleyince umudum yoktu umutlandım tamam Can'ım sonucu yazacağım rabbim herkesin gönlündekini versin
O zaman dedigim gibi canim 2 si 3 u gibi adet olcaksin yarin birgun tekrarla testini yukseliyirsa vardir bebiss insallah da vardiirCanim 10 ocakta adet oldum 13 ocakta klomene basladim 17 ocak pazar gubu bitti sali yani 19 ocakta kontrolum vardi 3 yumurtam gelismisti en buyugu 20 mm di doktorum yeterli dedi ve ayni gece catlatma ignesi oldum ve 21 ocakta asilamam oldu ve bugun icinde bhcg ye cagirdi cunku yumurtalar hemen catlatildigi için adetimin erken gelmesini bekliyordu ama dedigin gibi yumurta hemen catlamiyosa bi kac gun daha vardir
Ayy inşallah vardır inşallah yukselir adet olmazsam pazartesi tekrar kan vercem morale cok ihtiyacım varHeycanla bekliyorummm hayirli haberler getir insallah hadi simdi mi yaptircaksin
O zaman dedigim gibi canim 2 si 3 u gibi adet olcaksin yarin birgun tekrarla testini yukseliyirsa vardir bebiss insallah da vardiir
dun gittim canım kesemizi gördük. Dr gayet güzel dedi. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.Canimm napiyosunn gittin mi doktora kalo atislari icin flan
Harika canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn hayirla gelsinndun gittim canım kesemizi gördük. Dr gayet güzel dedi. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
Canim sen musait olur da listeyi duzenlersen ben ilk sayfaya eklerim, ben bugun duzenleyemiycem malesef[/QUOTE][QUOTE="kuzuma hasretim, post: 44910235, member: 6352sayfaya a bekle canim 12.gun yap
Benim ki 21 ocak canım :)Kızlar aşılamasını 22 ocakta yaptıran yok mu beraber takip etsek
Canım bendede aynısı okuyodu su gibi bişeyler geliyodu iki uç gün sürmüştüŞuan da akıntım var hele sabahları cok oldu şuan 1 saat için de 3 kez tuvalete gidiyorum bilemiyorum Can'ım hayırlısıyla gelsin cok zor günler geçiriyorum moral bozuntu yaşadım yanı Allah bilir ama bunlar olunca pek tutacağını düşün mü yorum ama rabbim bilir
Yarin ogleye dogru yapabilirim cnm bende esim yine nobetci yarin hallederimHarika canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn hayirla gelsinn
Canim sen musait olur da listeyi duzenlersen ben ilk sayfaya eklerim, ben bugun duzenleyemiycem malesef
Amin canım inşallah. Rabbim sizleri de tez zamanda sevindirsin inşallah.[/QUOTE]Yarin ogleye dogru yapabilirim cnm bende esim yine nobetci yarin hallederim
Canim yogun bi sekilde devamigelmezse yerlesme kanamasidir cnm umutsuz olma
Kızlar benim aşılamamın 11.günü ve kanamam başladı. 3 gündür hastanelik olacak kadar büyük sancım vardı. 2 gündür progestan almayi bıraktım kanama başladı.test yapıldı sonucu bekliyorum nolur dua edin
Bendede biseyler akti diye gidip bakıyorum ve su gibi bişey geliyo üstelik adet sancim var yine bisey akti diye gidiyorum ve ya akıntı görüyorum yada su gibi bise bide geceleri cok sık uyaniyorum strestendir diyorum böyle oldun mu arkadaşım yada olan varmıCa
Canım bendede aynısı okuyodu su gibi bişeyler geliyodu iki uç gün sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?