Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim 10 ocakta adet oldum 13 ocakta klomene basladim 17 ocak pazar gubu bitti sali yani 19 ocakta kontrolum vardi 3 yumurtam gelismisti en buyugu 20 mm di doktorum yeterli dedi ve ayni gece catlatma ignesi oldum ve 21 ocakta asilamam oldu ve bugun icinde bhcg ye cagirdi cunku yumurtalar hemen catlatildigi için adetimin erken gelmesini bekliyordu ama dedigin gibi yumurta hemen catlamiyosa bi kac gun daha vardir

Bir gun daha bekle canim 12.gun yap

Can'ım siz böyle söyleyince umudum yoktu umutlandım tamam Can'ım sonucu yazacağım rabbim herkesin gönlündekini versin
Heycanla bekliyorummm hayirli haberler getir insallah hadi simdi mi yaptircaksin

O zaman dedigim gibi canim 2 si 3 u gibi adet olcaksin yarin birgun tekrarla testini yukseliyirsa vardir bebiss insallah da vardiir

Heycanla bekliyorummm hayirli haberler getir insallah hadi simdi mi yaptircaksin

O zaman dedigim gibi canim 2 si 3 u gibi adet olcaksin yarin birgun tekrarla testini yukseliyirsa vardir bebiss insallah da vardiir
Ayy inşallah vardır inşallah yukselir adet olmazsam pazartesi tekrar kan vercem morale cok ihtiyacım var

Öncelikle herkese merhaba.ben de aranıza yeni katıldım.bu ay ilk aşılamamı olacağım.bügün üçüncü iğnemi vuruldum.bu süreci sizlerle paylaşarak geçirmek istedim.beni de listeye ekleyin.inş.en yakın zaman da herkesten güzel haberler alırız

Mth kizlar.bugün asilama oldum.hastaneden eve gelinceye kadar biraz kanamam ve beyaz akintim oldu.sizce normal mii??

[QUOTE="kuzuma hasretim, post: 44910235, member: 6352sayfaya a bekle canim 12.gun yap[/QUOTE]
Canim sen musait olur da listeyi duzenlersen ben ilk sayfaya eklerim, ben bugun duzenleyemiycem malesef

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3) hayallergercekolsa -ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
13) fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
14) hilal1907 - ilk deneme-27 ocak
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24)@elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
25)@shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
26)@CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril -2. Deneme
29) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
30) Seydadgnkrgz -ilk deneme
31) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
32) devasuuu - ilk deneme-18 ocak
33) D dilekdogus3535 -ilk deneme-19 ocak
35) mellooo - 19 ocak
36) S shalalaSU -18 ocak
37) sissy06 -ilk deneme-22 ocak
38) C cey_cey6
39) nazarnur
40) gul_cann -3. Deneme-27 ocak
41) B breakfast -ilk deneme-27 ocak
42) artniyetizm -6. Deneme
43) yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak

kızlar gttm bugun doktora yumurtam gayet güzel eşini bekliyo dedi :) hemen çatlatma iğnesini vuralım dedi saat 3 de catlatma iğnemi vurdrudum yarın saat 3 de aşılamamı yapıcak heycanlıyım dualarınızı esirgemeyin benden rabbim yüzümüzü kara cıkarmasn ilk defa çatlatma iğnesi vurulurken canım acıdı şaşırdım

dun gittim canım kesemizi gördük. Dr gayet güzel dedi. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
Harika canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn hayirla gelsinn
[QUOTE="kuzuma hasretim, post: 44910235, member: 6352sayfaya a bekle canim 12.gun yap
Canim sen musait olur da listeyi duzenlersen ben ilk sayfaya eklerim, ben bugun duzenleyemiycem malesef[/QUOTE]
Yarin ogleye dogru yapabilirim cnm bende esim yine nobetci yarin hallederim

Ca Canım bendede aynısı okuyodu su gibi bişeyler geliyodu iki uç gün sürmüştü

Harika canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn hayirla gelsinn

Canim sen musait olur da listeyi duzenlersen ben ilk sayfaya eklerim, ben bugun duzenleyemiycem malesef
Yarin ogleye dogru yapabilirim cnm bende esim yine nobetci yarin hallederim [/QUOTE]
Amin canım inşallah. Rabbim sizleri de tez zamanda sevindirsin inşallah.

Canim yogun bi sekilde devamigelmezse yerlesme kanamasidir cnm umutsuz olma

Progestan kullanmayi biraksam mi
Belki birakirsam reglim sokulur
Suan afedersin simsiyah gibi lekelenmem
Yerlrsme olsaydi bu rrnk olmazdi

Cum verdim test Pzrtesi alcam.kan sonucumu

Cnm.bnm de 12gun.leke oldu.
Ve hergun leke seklinde devam etti. Ama simsiyah ya
Progestani birakmadim ama.bgn birakayim artik.diyorum muhtemelen sokulur reglim.
Boyle sancida ckiyorum sokulmedigi icin.

Ca
Canım bendede aynısı okuyodu su gibi bişeyler geliyodu iki uç gün sürmüştü
Bendede biseyler akti diye gidip bakıyorum ve su gibi bişey geliyo üstelik adet sancim var yine bisey akti diye gidiyorum ve ya akıntı görüyorum yada su gibi bise bide geceleri cok sık uyaniyorum strestendir diyorum böyle oldun mu arkadaşım yada olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…