- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.161
Ümitlendirmek istemem canım ama anlattığının hepsi oldu bnde. İnşallah hayırlı haberdir :)Bendede biseyler akti diye gidip bakıyorum ve su gibi bişey geliyo üstelik adet sancim var yine bisey akti diye gidiyorum ve ya akıntı görüyorum yada su gibi bise bide geceleri cok sık uyaniyorum strestendir diyorum böyle oldun mu arkadaşım yada olan varmı
Ayy inşallah canim ya gogus uclarimda hassaslasti 2-3 gündür bugun 10. Gunum dun tahlilim bhcg 1.5 cikmisti yukselir mi acabaÜmitlendirmek istemem canım ama anlattığının hepsi oldu bnde. İnşallah hayırlı haberdir :)
Benim ki 21 ocak canım :)
Test için erken yaptırmışın canım. Bnm 15. Gün 140 çıkmıştı 17. Gun 326 ya çıktı o gün idrar testi yaptım silik gibi çıkmıştı. Bnce bekle biraz inşallah pozitif olurAyy inşallah canim ya gogus uclarimda hassaslasti 2-3 gündür bugun 10. Gunum dun tahlilim bhcg 1.5 cikmisti yukselir mi acaba
Benim adet sancim var canım sanki adet olmuşum gibi normalde adetim baslamadan böyle agrimaz karnim kasiklarim iğne batmasi gibi bide biri sıkıyor gibi oluyo su gibi bi akintim var canım bide gogus uclarim cok agriyo istahim yok bide artık bunlar ne belirtisi bilmiyorum inşallah bebistir :)İyi canım o zaman birlikte bekleyelim
Nasıl senin belirti falan birseyler var mı bende hicbirsey yok valla. Doktorum 3 şubatta kan testi yaptır dedi ama yaptirmicam sanırım çünkü heveslenmek istemiyorum. 3 gün daha beklesem belli olacak zaten.
Umarim öyledir inşallah pozitif olur benim de sonucum :) Rabbim hepimize versin inşallah. .Test için erken yaptırmışın canım. Bnm 15. Gün 140 çıkmıştı 17. Gun 326 ya çıktı o gün idrar testi yaptım silik gibi çıkmıştı. Bnce bekle biraz inşallah pozitif olur
Canimm naptin yaptirdin mi asilamayiikızlar gttm bugun doktora yumurtam gayet güzel eşini bekliyo dedi :) hemen çatlatma iğnesini vuralım dedi saat 3 de catlatma iğnemi vurdrudum yarın saat 3 de aşılamamı yapıcak heycanlıyım dualarınızı esirgemeyin benden rabbim yüzümüzü kara cıkarmasn ilk defa çatlatma iğnesi vurulurken canım acıdı şaşırdım
Rica ederim canimm firsat buldukca yenilerim bende hep telden tabletten giriyorum arada pcden bakabiliyorumm
12. 13. gun git cnm gec olabilirKızlar klomen dun akşam bitti bugün adetimin 10. Günü kasıklarımda fena kıpraşmalar oluyor doktor perşembe günü gel dedi ben çarşamba günü gideceğim ama yine de geç olur mu acaba yoksa bu kıpraşmalar normal mi
Yaptrdim canm saat 3de oldu 1saat yattim dmdi geldk eve 12ocakta kan testi istediCanimm naptin yaptirdin mi asilamayii
Teşekkürler çok güzel olmuşBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç
1) P prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3)eylem008 -2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4)gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5)Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8)elasen -ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9)dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10)fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14)Gokcenn -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) B benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) E elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
19)devasuuu - ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
20) S shalalaSU -18 ocak --------------------------> ???????
21) D dilekdogus3535 -ilk deneme-19 ocak
22)mellooo - 19 ocak
23)sissy06 -ilk deneme-22 ocak
24)gul_cann -3. Deneme-27 ocak
25) B breakfast -ilk deneme-27 ocak
26)hilal1907 - ilk deneme-27 ocak
27)yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
28) @aybirgen-ilk deneme
29) @safiskus-2. Deneme
30)hayallergercekolsa -ilk deneme
31)ahsen su -Ilk deneme
32)Siyetem -ilk deneme
33) S sevil19 -ilk deneme
34)derendefne -ilk deneme
35) B Begum275 -ilk deneme
36) H hcaazram2007 -2. Deneme
37)bril -2. Deneme
38)Seydadgnkrgz -ilk deneme
39) C cey_cey6
40)nazarnur
41)deffnem -ilk deneme
42)artniyetizm -6. Deneme
test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn
Hayirli olsun canim spermler 3 4 gun yasiyo yat hic kalkma dinlen cnmYaptrdim canm saat 3de oldu 1saat yattim dmdi geldk eve 12ocakta kan testi istedi
Canım hiç sıkma canını, sperm kalitesi degisebiliyor. Esim 3 ay kadar once findik fistigin dibine vurmustu, spermiyogram sonuclari tavan yapti. 3 kati artmisti. Insallah bidahaki asilamanda sonuc alirsin.mrb kızlar dün akşam 5 de 1. aşılamamı oldum hemşire ve doktor sperm yıkama sonuçlarını görünce gözlerini belerttiler baya düşük çıkmış yine değerler yani aşılama olmadan negatifi gördük bu da ilktir sanırım kan testine gerek kalmadı yani... insan umutlanmak istemez de umutlanır ya, bende tam tersi oldu
Yatiyrm canim yarn ilişki önerdi sonraki size kalmis dediHayirli olsun canim spermler 3 4 gun yasiyo yat hic kalkma dinlen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?