- 10 Eylül 2014
- 352
- 208
- 53
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.181
yaza tüp bebek yaptıracağız inşallah canım aşılama olmayacak nasıl olsa :-( tüp bebekte rapor almaya çalışacağız olmazsa kendi imkanlarımızla yapacağız. Allah sağlıklı evlat versin önemli olan bu beklemek varsa kaderde bekliycezCanım hiç sıkma canını, sperm kalitesi degisebiliyor. Esim 3 ay kadar once findik fistigin dibine vurmustu, spermiyogram sonuclari tavan yapti. 3 kati artmisti. Insallah bidahaki asilamanda sonuc alirsin.
Bol calismali gunler cnmmYatiyrm canim yarn ilişki önerdi sonraki size kalmis dedi
Benim adet sancim var canım sanki adet olmuşum gibi normalde adetim baslamadan böyle agrimaz karnim kasiklarim iğne batmasi gibi bide biri sıkıyor gibi oluyo su gibi bi akintim var canım bide gogus uclarim cok agriyo istahim yok bide artık bunlar ne belirtisi bilmiyorum inşallah bebistir :)
Benim kilerde psikolojik olabilir canım cok dinliyorum kendimi bi cok kişi de belirti olmadan hamile kaliyo inşallah sonuçlarımiz güzel olur moralini bozma sen iyi düşünİnşallah canım. Bende ne ağrı ne sızı ne akıntı hiçbir şey yok ne yazıkki sanırım umudumu kaybedicem
Bilmiyorum canim, ama bildigim igne daha hizli ve etkili uyariyor yumurtalariİğneli olunca neden farkli oluyo ki acaba, dr bana adetin 3. gunu bi tane gonal f 75 igne yaptirdi, sonra 5 gun klomen kullandim sabah 1 aksam 1, onemli olan yumurtalarin olusmasi degil mi, igne ya da hap fark eder mi bilmiyorum.
Canim beni eklememissin sanirim, artniyetizm 27 ocakta igneler basladi, 7. Deneme (sehir ve hastane degisikliginden sil bastan baslandi) pazar gunu ignem bitiyor pazartesi muayene gunuBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç
1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)hayallergercekolsa -ilk deneme
4)ahsen su -Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
7) S sevil19 -ilk deneme
8)eylem008 -2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9) B bilgem34 -2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
10) E elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)deffnem -ilk deneme
12)dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
13)fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
14)hilal1907 - ilk deneme-27 ocak
15)derendefne -ilk deneme
16)gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17) P prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19) B Begum275 -ilk deneme
20) G gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23) H hcaazram2007 -2. Deneme
24)elasen -ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
25) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
26) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
27) B benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28)bril -2. Deneme
29)Gokcenn -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
30)Seydadgnkrgz -ilk deneme
31) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
32)devasuuu - ilk deneme-18 ocak
33) D dilekdogus3535 -ilk deneme-19 ocak
35)mellooo - 19 ocak
36) S shalalaSU -18 ocak
37)sissy06 -ilk deneme-22 ocak
38) C cey_cey6
39)nazarnur
40)gul_cann -3. Deneme-27 ocak
41) B breakfast -ilk deneme-27 ocak
42)artniyetizm -6. Deneme
43)yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
Canım bana dr aşılamanın yarın ki günü muhakkak olsun dedi daha sonra gün aşırı dedi :)ama bn pek tutmadım ağrım çoktu fazla yapmadık yani .Merhaba Bayanlar. Bende bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden. Aşılama sonrası doktorunuz size o gün ilişki önerdi mi. hangi aralıklarla kaç gün birlikte olun dedi. Eğer cevap verirseniz çok memnun olucam. Herkese iyi akşamlar.
Canım benim doktorum aşılamaya gittiğim gün önce karından ultrasonla yumurtalar çatlamış mi diye bakmıştı. 3 yumurtam vardı.,ikisi çatlamış biri duruyor demişti. Ben de catlatma iğnesi olduğum halde bir yumurta nasıl catlamadan kalmış diye çok şaşırmıştımMrb arkadaşlar 27 ocakta 2.aşılamam yapıldı 29 ocakta doktor kontrole çağırdı yumurta çatlamışmi diye bakmak için bakmak için yumurtam çatlamamışonca tedavi ve aşılama boşa gitti ilişkiye devam 3 gün sonra yine gel dedi ama benim hiç umudum kalmadı, benim gibi bi durum yaşayan varmı çatlatma iğnesine rağmen yumurtası çatlamayan? Birde madem çatlamama gibi bir risk var neden aşılama yapılmadan önce bakmiyorlar bilgisi olan arkadaslar yazarsaniz sevinirim
Benim tek yumurtam gelişmişti oda catlamamışCanım benim doktorum aşılamaya gittiğim gün önce karından ultrasonla yumurtalar çatlamış mi diye bakmıştı. 3 yumurtam vardı.,ikisi çatlamış biri duruyor demişti. Ben de catlatma iğnesi olduğum halde bir yumurta nasıl catlamadan kalmış diye çok şaşırmıştım
Canim listedesin zaten :)Canim beni eklememissin sanirim, artniyetizm 27 ocakta igneler basladi, 7. Deneme (sehir ve hastane degisikliginden sil bastan baslandi) pazar gunu ignem bitiyor pazartesi muayene gunu
Benim tek yumurtam gelişmişti oda catlamamış[/QUO
Doktoruna sordun mu niye böyle olmuş diye
Oo masallah canim hayirlisiyla olsunn guzel haberler ver sendeCanlar benim de cumartesi 11. gunumdu, 3 tane falan yumurta vardi, bi tanesi 17 mm falandi, yarin sabah tekrar gidicem, duruma göre sali ya da carsamba asilamam yapilacak insallah.
Insallah canım, bugun ananas aldim, bikac gun yerim belki. Sen yemis miydin?Oo masallah canim hayirlisiyla olsunn guzel haberler ver sende
Yok cnm yemedim ama tutunma isi daha sonra oluyo ama erken basla iki hafta ye bence dollenmis yumurtanin rahime gelmesi 1 hafta sonra oluyoInsallah canım, bugun ananas aldim, bikac gun yerim belki. Sen yemis miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?