- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.201
İnşallah olur canım uzme kendini benim bugün 11. Gunum bende 9.gun yapmıştım 1.5 cikmisti inşallah benimkide yukselir aynı durumdayiz canım Rabbim yardim etsin bizekızlar ben dün kan verdim 12 günüm dü 0.145 cıktı doktoruma dedim malesef negatif dedi pazartesi 14 günün o gun ver dedi bi degişme olmaz galiba benim tutmadı ilk di hazırlıklıydım yine de umudumu kesmiyorum belki rahime yerleşmedi cok araştırdım 15 ve ya 14 gün yerleşme oluyormuş sizce bi degişim olurmu
amin canım inşallah yükselir seninkide bakalım nolacak yarın 14 günüm kan vercem hakkımızda hayırlısı neyse o olsunİnşallah olur canım uzme kendini benim bugün 11. Gunum bende 9.gun yapmıştım 1.5 cikmisti inşallah benimkide yukselir aynı durumdayiz canım Rabbim yardim etsin bize
kusura bakma canım sonradan farkettimCanim listedesin zaten :)
Amin canım inşallah hayırlısı olsun hayirli degilsede rabbim hayirli eyleyip nasip etsin amin.. :) o arada bende yarın kan vercem tekrar inşallah yükselmistiramin canım inşallah yükselir seninkide bakalım nolacak yarın 14 günüm kan vercem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Listeye bakınca insanda umut kalmıyor valla o kadar mu küçük bir ihtimalBismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç
1) @prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) @gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3) @eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4) @gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5) @Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) @CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8) @elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9) @dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10)fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) @bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) @shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) @benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) @elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
19)devasuuu - ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
20) @shalalaSU -18 ocak --------------------------> ???????
21) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
22) @mellooo- 19 ocak
23) @sissy06-ilk deneme-22 ocak
24) @gul_cann-3. Deneme-27 ocak
25) @breakfast -ilk deneme-27 ocak
26)hilal1907 - ilk deneme-27 ocak
27) @yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
28) @aybirgen-ilk deneme
29) @safiskus-2. Deneme
30)hayallergercekolsa -ilk deneme
31) @ahsen su-Ilk deneme
32)Siyetem -ilk deneme
33) @sevil19 -ilk deneme
34) @derendefne -ilk deneme
35) @Begum275 -ilk deneme
36) @hcaazram2007 -2. Deneme
37) @bril-2. Deneme
38) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
39) @cey_cey6
40)nazarnur
41) @deffnem -ilk deneme
42)artniyetizm - 7. Deneme
test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn
inşallah güzel sonuçlar alırız canımAmin canım inşallah hayırlısı olsun hayirli degilsede rabbim hayirli eyleyip nasip etsin amin.. :) o arada bende yarın kan vercem tekrar inşallah yükselmistir
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlısı olsun :)Mrb yeni katildim araniza yarin asilamam var ilk kez deneyeceğim Allahım ins. Emeklerimizin sonucunu aliriz
Canım dayanamadık yarın randevumuz var ama acilde test yaptırdık. 397 çıktı :) bugün 14. Gün. Çok mutluyum ama çok da endişeli. Çünkü daha önce 7000 çıkmıştı gelismedi kürtaj oldum . Kalp atışı ni duyan kadar temkinli olayım diyorum. Ama içim içime sigmiyor.Canım a15. Gün test yaptırmıştım bn ve çıkmıştı. Sende aşılama gununden itibaren say ve 15. Gun test yaptır
Canim yarın randevu dayanamadık acilde test yaptırdij 397 çıktı. Ama kalp atışı ni duyan kadar rahat olamayacam kurtajim var çünkü o şekilde.Sakin ol asilamanin ilk gununu saymiyorlar sanirim.. Birde adet belirtileriyle ayni belirtilerdir gebelik belirtileride strest yapma belli oluyor 10 gunden sonrada ama 14.gun kesin olur bekle derim ben zaten varsa var yoksa umut etmezsin 14gunden sonra yoksa bir daha versem mi der durursun..
ayy canım çok çok çok sevindim. Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah:):) Aynı korku bndede var ama düşünmeyelim bnce . Çünkü biz uzulunce bebişlerimizde uzulur tamam mı canım benimCanım dayanamadık yarın randevumuz var ama acilde test yaptırdık. 397 çıktı :) bugün 14. Gün. Çok mutluyum ama çok da endişeli. Çünkü daha önce 7000 çıkmıştı gelismedi kürtaj oldum . Kalp atışı ni duyan kadar temkinli olayım diyorum. Ama içim içime sigmiyor.
Canım gözün aydın harika bir haber buuuCanım dayanamadık yarın randevumuz var ama acilde test yaptırdık. 397 çıktı :) bugün 14. Gün. Çok mutluyum ama çok da endişeli. Çünkü daha önce 7000 çıkmıştı gelismedi kürtaj oldum . Kalp atışı ni duyan kadar temkinli olayım diyorum. Ama içim içime sigmiyor.
Hayirli olsun canimmm cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ..Canim yarın randevu dayanamadık acilde test yaptırdij 397 çıktı. Ama kalp atışı ni duyan kadar rahat olamayacam kurtajim var çünkü o şekilde.
Cok sevindim canimmmm, Allahim kucagina da alabilmeni nasip etsinCanım dayanamadık yarın randevumuz var ama acilde test yaptırdık. 397 çıktı :) bugün 14. Gün. Çok mutluyum ama çok da endişeli. Çünkü daha önce 7000 çıkmıştı gelismedi kürtaj oldum . Kalp atışı ni duyan kadar temkinli olayım diyorum. Ama içim içime sigmiyor.
inşallah tutar canım bugün adetinin kaçıncı günü2 saat önce yaptirdim asilamami doktor spermler cok iyi yumirtalarinda catlamis dedi hayırlısı artik ama asilama yapildiktan sonra bieaz kasik agrim oldu ins. Olur
Ayy hayırlı olur inşallah güzel haberler alman dilegiyle canım :)Ben de bugun gittim tekrar, dr sagda 2 tane kaliteli yumurtam oldugunu soyledi, 11 de catlatma ignemi vurundum, yarin 3 gibi asilamam yapilacak, bana da dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?