Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah olur canım uzme kendini benim bugün 11. Gunum bende 9.gun yapmıştım 1.5 cikmisti inşallah benimkide yukselir aynı durumdayiz canım Rabbim yardim etsin bize

İnşallah olur canım uzme kendini benim bugün 11. Gunum bende 9.gun yapmıştım 1.5 cikmisti inşallah benimkide yukselir aynı durumdayiz canım Rabbim yardim etsin bize
amin canım inşallah yükselir seninkide bakalım nolacak yarın 14 günüm kan vercem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Canim listedesin zaten :)
kusura bakma canım sonradan farkettim görmemişim, ayyy bide 6. denemem şu an yanlış demişim ya neyse bişiy demedim kızmayın diye ama sanki ilk gibi düşünüyorum çünkü iğneli aşılama ilk, belki iğneli benim iöin farklı olur inşallah, ama çokda kaptırmıyorum kendimi çünkü tutma oranın düşük olduğunu biliyorum

amin canım inşallah yükselir seninkide bakalım nolacak yarın 14 günüm kan vercem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Amin canım inşallah hayırlısı olsun hayirli degilsede rabbim hayirli eyleyip nasip etsin amin.. :) o arada bende yarın kan vercem tekrar inşallah yükselmistir

Listeye bakınca insanda umut kalmıyor valla o kadar mu küçük bir ihtimal

Canım a15. Gün test yaptırmıştım bn ve çıkmıştı. Sende aşılama gununden itibaren say ve 15. Gun test yaptır
Canım dayanamadık yarın randevumuz var ama acilde test yaptırdık. 397 çıktı :) bugün 14. Gün. Çok mutluyum ama çok da endişeli. Çünkü daha önce 7000 çıkmıştı gelismedi kürtaj oldum . Kalp atışı ni duyan kadar temkinli olayım diyorum. Ama içim içime sigmiyor.

Canim yarın randevu dayanamadık acilde test yaptırdij 397 çıktı. Ama kalp atışı ni duyan kadar rahat olamayacam kurtajim var çünkü o şekilde.

A ayy canım çok çok çok sevindim. Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah:):) Aynı korku bndede var ama düşünmeyelim bnce . Çünkü biz uzulunce bebişlerimizde uzulur tamam mı canım benim

Canım gözün aydın harika bir haber buuu

Cok sevindim canimmmm, Allahim kucagina da alabilmeni nasip etsin

Ben de bugun gittim tekrar, dr sagda 2 tane kaliteli yumurtam oldugunu soyledi, 11 de catlatma ignemi vurundum, yarin 3 gibi asilamam yapilacak, bana da dua edin ne olur
Ayy hayırlı olur inşallah güzel haberler alman dilegiyle canım :)

Canlar catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi asilamaniz? Benim 28 saat sonraya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…