Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba
bugün doktora muayene gittim, yumurtalar gayet güzel gelişmiş sadece doktorum 2 gün daha iğne vurun dedi, çarşamba günü tekrar çağırdı ve ondan sonra çatlatma yapılır ve sonra aşılamam sanırım :) cumaya yada cumartesiye bekleme kervanına bende katılırım sanırım

Cok sevindim canimmmm, Allahim kucagina da alabilmeni nasip etsin
çok sağol canım herkes en kısa zamanda en güzel haberleri verir inşallah

çok sağol canım düşünmemeye çalışıyorum. bugün randevuda 484 çıktı. çarşamba tekrarlayalım dedi kan testini. sen tekrarlamış mıydın

Kızlar bugün 14. Gün ve 0.02 negatif çıktı kan testi Ne yapsam bu ilk aşılamamızdı. 2.yi denesek mi yoksa tüp bebek mi yapşak. 32 yaşında 4 yıllık evliyim. Ve üzgünü ne yazık ki

Kızlar bugün 14. Gün ve 0.02 negatif çıktı kan testi Ne yapsam bu ilk aşılamamızdı. 2.yi denesek mi yoksa tüp bebek mi yapşak. 32 yaşında 4 yıllık evliyim. Ve üzgünü ne yazık ki
Cok üzüldüm canım bence tekrar dene her asilamada sans artiyomus

Canim seninle aynı hastanede ve aynı doktora denkgelmiş tık ..benimde ilk asilamam di kan testi yapmadık adetin geçmesini bekliyorum.adet agrilarim var pek umutlu değilim. Ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum gelecek ay ..Tüp bebeğin tutma olasılığı asilama ya oranla yüksek. Benimde umudum yok üzülme dua et insalkah hersey gönlünce olur.moralini bozma..

çok sağol canım düşünmemeye çalışıyorum. bugün randevuda 484 çıktı. çarşamba tekrarlayalım dedi kan testini. sen tekrarlamış mıydın
Ewet canım dr tekrarlamıştı . İki günde iki katı olması gerekiyormuş öyle de çıkmıştı bnce senin kide normal :)

Test konusunda benimde sicilim pek iyi değil :) Ama 12. günü bekle hiç değilse.Bende en erken 12. gün çok çok silik çıkmıştı.Bu testler acayip psikoloji bozuyor.İnşallah bebeğin seninledir..
Canım aşılama sonucun belli mi? Insallah güzel haberlerle gelirsin.

canım benim de bugun 11. günüm en ufak bir belirtim yok. doktorum 12. gün kan testi yaptır dedi ama yaptırmıcam çünkü hiçbir şey hissetmiyorum ne yazıkki. benim de ilk aşılamamdı ve 33 yaşındayım. ama devam edeceğim aşılamaya, bence sen de 3 defa dene derim. tabi 3. ye gerek kalmaz inşallah ikimizin de .

Ya böyle bisey olabilir mi 9. Gun tahlilim 1.5 cikmisti 12. Gun yani dun tekrarladim yine 1.5 cikti bu nasıl is dusmesi yada yukselmesi gerekmiyomu bugun 13. Gunum adet olacak gibide durmuyorum karnim falan da agrimiyor off

Benim de hiç bir belirtim yoktu zaten canım aynen hissediyor insan olunca dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim o zaman hissetmiştim mesala.
Üzgünüm ama kendime çaktırmamaya çalışıyorum :) kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.
Bakalım tekrar yaptırcam herhalde ikincisini inşallah tutar tutmazsa da tüp bebek için rapor çıkartabilirim en azından.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…