- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.221
Cok sagol canim, insallah hepimiz cok guzel haberler aliriz.Ayy hayırlı olur inşallah güzel haberler alman dilegiyle canım :)
Tam 36 saati ayardi benim doktorumCanlar catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi asilamaniz? Benim 28 saat sonraya geliyor.
Ayin 16 sinda adett olmustuminşallah tutar canım bugün adetinin kaçıncı günü
Canım benim de cumartesi gece 11 de iğne yapıldı pazartesi sabah 11de aşılamam oldu . 36 saat sonrası yani.Canlar catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi asilamaniz? Benim 28 saat sonraya geliyor.
Bismillahirrahmanirrahim
İsim- Deneme -Aşılama Tarihi –Sonuç
1) @prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
2) @gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
3) @eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
4) @gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
5) @Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
6) @Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
7) @CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
8) @elasen-ilk deneme-4 ocak-Malesef negatif
9) @dddd8999 -2. Deneme-4ocak-Malesef negatif
10)fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
11) @bilgem34-2. Deneme-5 ocak-Hamileeeee
12) @avucdolusudua -ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
13) @shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak-Malesef negatif
14) @Gokcenn-ilk deneme-6 ocak-Malesef negatif
15) @benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak --------------------------> ???????
16) @SPAWNS-3.deneme-11 ocak-Malesef negatif
17) @elifecem16 -5. Deneme-14 ocak --------------------------> ???????
18) Z zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
19) @devasuuu- ilk deneme-18 ocak --------------------------> ???????
20) S shalalaSU -18 ocak --------------------------> ???????
21) @dilekdogus3535-ilk deneme-19 ocak
22) @mellooo- 19 ocak
23)sissy06 -ilk deneme-22 ocak
24) @gul_cann-3. Deneme-27 ocak
25) @breakfast -ilk deneme-27 ocak
26) @kuzuma hasretim- ilk deneme-27 ocak
27) @yoncimik01 -ilk deneme-29 ocak
28) @aybirgen-ilk deneme
29) @safiskus-2. Deneme
30)hayallergercekolsa -ilk deneme
31) @ahsen su-Ilk deneme
32) @arsinli -ilk deneme
33) @sevil19 -ilk deneme
34) @derendefne -ilk deneme
35) @Begum275 -ilk deneme
36) @hcaazram2007 -2. Deneme
37) @bril-2. Deneme
38) @Seydadgnkrgz-ilk deneme
39) @cey_cey6
40) @nazarnur
41) @deffnem -ilk deneme
42)artniyetizm -6. Deneme
test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı bidirin lütfennn
çok sağol canım herkes en kısa zamanda en güzel haberleri verir inşallahCok sevindim canimmmm, Allahim kucagina da alabilmeni nasip etsin
Hayirli olsun canimmm cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Insallah keseyide kalp atislarinida görürsün ..
Canım gözün aydın harika bir haber buuu
A ayy canım çok çok çok sevindim. Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah:):) Aynı korku bndede var ama düşünmeyelim bnce . Çünkü biz uzulunce bebişlerimizde uzulur tamam mı canım benim
Hayırlı olsun canım :) Rabbim saglikla kucağına almayida nasip etsin inşallah :) darısı bizeeeeçok sağoş canım :) herkesin olur inşallah
Cok üzüldümKızlar bugün 14. Gün ve 0.02 negatif çıktı kan testiNe yapsam bu ilk aşılamamızdı. 2.yi denesek mi yoksa tüp bebek mi yapşak. 32 yaşında 4 yıllık evliyim. Ve üzgünü ne yazık ki
Canim seninle aynı hastanede ve aynı doktora denkgelmiş tık ..benimde ilk asilamam di kan testi yapmadık adetin geçmesini bekliyorum.adet agrilarim var pek umutlu değilim. Ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum gelecek ay ..Tüp bebeğin tutma olasılığı asilama ya oranla yüksek. Benimde umudum yok üzülme dua et insalkah hersey gönlünce olur.moralini bozma..Kızlar bugün 14. Gün ve 0.02 negatif çıktı kan testiNe yapsam bu ilk aşılamamızdı. 2.yi denesek mi yoksa tüp bebek mi yapşak. 32 yaşında 4 yıllık evliyim. Ve üzgünü ne yazık ki
Ewet canım dr tekrarlamıştı . İki günde iki katı olması gerekiyormuş öyle de çıkmıştı bnce senin kide normal :)çok sağol canım düşünmemeye çalışıyorum. bugün randevuda 484 çıktı. çarşamba tekrarlayalım dedi kan testini. sen tekrarlamış mıydın
inşallah canım ya.Ewet canım dr tekrarlamıştı . İki günde iki katı olması gerekiyormuş öyle de çıkmıştı bnce senin kide normal :)
Canım aşılama sonucun belli mi? Insallah güzel haberlerle gelirsin.Test konusunda benimde sicilim pek iyi değil :) Ama 12. günü bekle hiç değilse.Bende en erken 12. gün çok çok silik çıkmıştı.Bu testler acayip psikoloji bozuyor.İnşallah bebeğin seninledir..
37Canlar catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi asilamaniz? Benim 28 saat sonraya geliyor.
Kızlar bugün 14. Gün ve 0.02 negatif çıktı kan testiNe yapsam bu ilk aşılamamızdı. 2.yi denesek mi yoksa tüp bebek mi yapşak. 32 yaşında 4 yıllık evliyim. Ve üzgünü ne yazık ki
canım benim de bugun 11. günüm en ufak bir belirtim yok. doktorum 12. gün kan testi yaptır dedi ama yaptırmıcam çünkü hiçbir şey hissetmiyorum ne yazıkki. benim de ilk aşılamamdı ve 33 yaşındayım. ama devam edeceğim aşılamaya, bence sen de 3 defa dene derim. tabi 3. ye gerek kalmaz inşallah ikimizin de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?