Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acayip böbreğim ağrıyor ya kasığımdaki barışmalar geçti bu başladı bugün adetimin 13. Günü yarın sabah a randevu aldım inşallah geç kalmadık doktorun çağırdığı günden önce gitmiş olacağım ama bekleyemedim daha fazla çünkü kasığımdaki batışmalar bitti uzayan akıntım da dün vardı. Of ya ne sıkıntı iş bu .klomen böbrek ağrısı yapar mı acaba

Dün aşılama oldum ilk asilsmam 2 yillik evliyim doktor asilama yaptirdigini tamamen unut dedi ama aklimdan hiç çıkmıyor ins. Hayirlusi olur

canım tüp bebek için rapor çıkartmak için hangi şartlar gerekiyor. ben özel doktora gidiyorum, ben de çıkartabilir miyim yoksa devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor

kızlar bir şey sorucam. ya benim aşılamayı yaptırdığım günden beri (yani 11 gündür) yumurtalıklarımda bi hassasiyet var, hatta bazen sızı gibi bişey oluyor. alt taraftan progestan kullanıyorum. sizce bununla bi ilgisi varmıdır yoksa bişeyler ters mi gidiyor?

canım tüp bebek için rapor çıkartmak için hangi şartlar gerekiyor. ben özel doktora gidiyorum, ben de çıkartabilir miyim yoksa devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor

Canım tam ayrıntısı ile bilmiyorum ama çocuğun olmayacak belli yıllık evli olman lazım
başka şartlar da var sgk sitesinde yazıyodu googledan arama yapınca bi de iki kere aşılama yaptırmak gerekiyor
aşılama yaptırdığına dair faturanı ya da belgeni al yaptırdığın yerden ben unuttum almayı da bi gidince isticem elimde bulunsun

cnm asılaman ıgneylemı oldu.. bnm klomenle oldu ve dktr progestan vermedı hapla etkısı olmuyo dıye.

slm kızlar. bnde bu ay ılk asılamamı oldum we bugun 7. gunum bı hfta daha beklemedeyız baakalm. rabbm herkese hayrlısını versınn

slm kızlar. bnde bu ay ılk asılamamı oldum we bugun 7. gunum bı hfta daha beklemedeyız baakalm. rabbm herkese hayrlısını versınn
CNm hayirlisi olsun allah gonlundekine kavuştursun seni bende ocagin 27 sinde ikinci aşilamami ooldum bugun 7. Günümdeyim sende belirti falan varmi ben birşeey hissetmiyorum sadece karnim çok ağriyo geceleri uyaniyorum agridan başka hiç bir belirti yok. Şubat 10 tahlil yapicam. Hakkimizda hayirlisi:) :)

sennle aynıyız cnm bnde 27 ocak ılk asılamamı oldum.. ılk gn kagm agrıdı.. bkac gndrdr ara sıra bel sırt agrm oluyo ama usutmektende olablr bn gebelıg yormuyorm bnları.. ewdeym beklıyorm bakalm bnde 0nda deglde 7 8 gbı yaptrmayı dusunuyorum varsda cıkar....

sen klomenlemı oldn cnm ıgneylemı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…