- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.241
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallahçok sağoş canım :) herkesin olur inşallah
29 saat balım benimki öyle denk geldiCanlar catlatma ignesinden kac saat sonra yapildi asilamaniz? Benim 28 saat sonraya geliyor.
Benim de hiç bir belirtim yoktu zaten canım aynen hissediyor insan olunca dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim o zaman hissetmiştim mesala.
Üzgünüm ama kendime çaktırmamaya çalışıyorum :) kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.
Bakalım tekrar yaptırcam herhalde ikincisini inşallah tutar tutmazsa da tüp bebek için rapor çıkartabilirim en azından.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize hepimiz :)
canım tüp bebek için rapor çıkartmak için hangi şartlar gerekiyor. ben özel doktora gidiyorum, ben de çıkartabilir miyim yoksa devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor
Dün aşılama oldum ilk asilsmam 2 yillik evliyim doktor asilama yaptirdigini tamamen unut dedi ama aklimdan hiç çıkmıyor ins. Hayirlusi olur
kızlar bir şey sorucam. ya benim aşılamayı yaptırdığım günden beri (yani 11 gündür) yumurtalıklarımda bi hassasiyet var, hatta bazen sızı gibi bişey oluyor. alt taraftan progestan kullanıyorum. sizce bununla bi ilgisi varmıdır yoksa bişeyler ters mi gidiyor?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
cnm asılaman ıgneylemı oldu.. bnm klomenle oldu ve dktr progestan vermedı hapla etkısıolmuyo dıye.
iğneyle oldu canım
Yarim saatim kaldi, bana dua edinnn
CNm hayirlisi olsun allah gonlundekine kavuştursun seni bende ocagin 27 sinde ikinci aşilamami ooldum bugun 7. Günümdeyim sende belirti falan varmi ben birşeey hissetmiyorum sadece karnim çok ağriyo geceleri uyaniyorum agridan başka hiç bir belirti yok. Şubat 10 tahlil yapicam. Hakkimizda hayirlisi:) :)slm kızlar. bnde bu ay ılk asılamamı oldum we bugun 7. gunum bı hfta daha beklemedeyız baakalm. rabbm herkese hayrlısını versınn
Allah hayirlisini versin cnm :)Yarim saatim kaldi, bana dua edinnn
CNm hayirlisi olsun allah gonlundekine kavuştursun seni bende ocagin 27 sinde ikinci aşilamami ooldum bugun 7. Günümdeyim sende belirti falan varmi ben birşeey hissetmiyorum sadece karnim çok ağriyo geceleri uyaniyorum agridan başka hiç bir belirti yok. Şubat 10 tahlil yapicam. Hakkimizda hayirlisi:) :)
CNm hayirlisi olsun allah gonlundekine kavuştursun seni bende ocagin 27 sinde ikinci aşilamami ooldum bugun 7. Günümdeyim sende belirti falan varmi ben birşeey hissetmiyorum sadece karnim çok ağriyo geceleri uyaniyorum agridan başka hiç bir belirti yok. Şubat 10 tahlil yapicam. Hakkimizda hayirlisi:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?