Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım kendimden örnek veriyim önce . Bnde puregon 50yle başladım yumurta yavaş buyudu 75e çıkardı kontrole gittiğimde 1 tane 15 mm yumurta var dedi halbuki önceki kontrollerimde iki uç tane yumurtam vardı. Dr bana o gün 100mm yap
yarın gel dedi. Giittim ve 2tane yumurtan olmuş dedi biri 15,5 diğer 15mm .yani küçük kalan yumurtam uyarılmış ve buyumuştu Yani demem o ki drunun bi bildiği vardır sen kullan ilacını. Sperm yıkamaya gelincede il olarak nerdesin bilmiyorum ama bn konyada devlet hastanesinde aşılamamı olduşum gün sperm yıkamada o hastanede yapılmıştı.

Bide canım anlaşılan pazartesi veya sali aşılaman olacaksa dr ilacı dusuruyo . Yukseltseydi eğer yumurtan o güne kadar çatlayabilirdi. Dengelemek içinde duşuruyo olabilir

sağol canım ya ben de panik oldum küçük büyüğe yetişmez e o da çok büyürse bu arada aşılama olmaz diye. çünkü sanıırm fazla büyüyünce de sorun değil mi o zman aşılama omuyor. bi tane olmasına da takmıştım kafayı ama sonuçta olacaksa bi taneyle de olur değil mi? dr burda sperm yıkama işi yok dedi :( özelde yapacaz onu mecburen. ama şunu merak ediyorum biz o işlemi yaptırdıktan en fazla ne kadar zaman var aşılama için. çok soruyorum canım kusura bakma

Va
sağol canım ya ben de panik oldum küçük büyüğe yetişmez e o da çok büyürse bu arada aşılama olmaz diye. çünkü sanıırm fazla büyüyünce de sorun değil mi o zman aşılama omuyor. bi tane olmasına da takmıştım kafayı ama sonuçta olacaksa bi taneyle de olur değil mi? dr burda sperm yıkama işi yok dedi :( özelde yapacaz onu mecburen. ama şunu merak ediyorum biz o işlemi yaptırdıktan en fazla ne kadar zaman var aşılama için. çok soruyorum canım kusura bakma
Valla onu bilmiyorum canım ya. Bn iki aşılamamıda aynı yerde yaptırdım ve eşim sabah 8 gibi numuneyi verdi bana da aşılamayı 11 de yaptılar. Ama 11de yapmalarının sebebi çatlatma iğnesinden sonra ki 36.saat olduğu için die biliyorum

K
Kasıkta taş gibi bişey . Bel ağrısı. Ve ha bire guzel rüyalar la iyiyim ben. :)

Bunlar olumlu ya isaretttt inşallah Allahın izniyle bebisin gelmiştir :KK68: kaçıncı günün? Benim de dune kadar sancim bel agrim vardı bu gün ikisi de yok ama krem gibi yagli akintim var sadece :)) o da olumsuz bir şeydir

Ayy benim de 5. Gunum ve ağrıyo benim de adet olacakmisim gibi insallaaaah bebislerimiz geliyodur onun habercisidir :))

İnş canım Rabbim bu ay nasip eder bize meleklerimize sanırım aynı günde yaptırmışiz asilama yi inş ikimiz içinse isteyen herkes içinde hayırlısı ile gelir meleklerimize canim

İnş canım Rabbim bu ay nasip eder bize meleklerimize sanırım aynı günde yaptırmışiz asilama yi inş ikimiz içinse isteyen herkes içinde hayırlısı ile gelir meleklerimize canim

Canım ben ocağın 6 sında yaptım sen de mi? Bu gün hiç birşey hissetmiyorumm sen de neler var ?

Canım ben ocağın 6 sında yaptım sen de mi? Bu gün hiç birşey hissetmiyorumm sen de neler var ?

Ewet canım bnde ocağın 6 sinda yaptırdım ilk günden itibaren kasık ağrısı var halendaha ara ara giriyo sanki kasıklar im da bir çekilme oluyo Rabbim inş hayrlisi bi verir hepimiz için sen ilk kez mi yaptirdin

Bunlar olumlu ya isaretttt inşallah Allahın izniyle bebisin gelmiştir :KK68: kaçıncı günün? Benim de dune kadar sancim bel agrim vardı bu gün ikisi de yok ama krem gibi yagli akintim var sadece :)) o da olumsuz bir şeydir
Valla bnde akıntıyı normal biliom canım . Bugun 9.gunum du.

Benimde bildiğim kadarıyla hamile kalanlar da dahi akıntı devam ediyormuş beyazımsi ve kokusuz die biliyorum bende
Ewet canım. Ablam ikinci hamileliğini öyle anlamıştı . Akıntısıaşırı olunca test yaptı ve pozitif çıkmıştı.:)
Valla bnde akıntıyı normal biliom canım . Bugun 9.gunum du.
umitsiz olma akıntı normal. Bnde de ıslaklık oluyo nie oluyo onu da bilmiom :)

Evet canım aynı günde aşılama olmusuz doktor ne zaman test yap dedi ? :)
Benim daha dune kadar aşırı sancim vardı belim catliyacak şekilde agliyodu dayanamadım gece YAKİ yapistirdim sonra sabah çıkarttım korktum eğer gebelik oluşuyorsa zarar verir diye galiba yakı sancim da bel agrimi da aldı

Benimde bildiğim kadarıyla hamile kalanlar da dahi akıntı devam ediyormuş beyazımsi ve kokusuz die biliyorum bende

Evet onu biliyorum ama igrenmeyin böyle el kremi gibi yağlı daha yoğun ve beyaz kokusuz bilemedim vallah

Benim daha dune kadar aşırı sancim vardı belim catliyacak şekilde agliyodu dayanamadım gece YAKİ yapistirdim sonra sabah çıkarttım korktum eğer gebelik oluşuyorsa zarar verir diye galiba yakı sancim da bel agrimi da aldı

Evet onu biliyorum ama igrenmeyin böyle el kremi gibi yağlı daha yoğun ve beyaz kokusuz bilemedim vallah

Anladım canim bana ayin 21 nde dedi test yaptır sana??birde doktor sana ilacı serbest mi etti bnm doktorum ağrı kesici dahi bana sormadan kullanma dedi baya şeyler söyledi yakıyor bnde bel ağrısı gibi yakarım ama takmiyorum bu ay yalnızca doktorumun verdiği 3 ilacı içiyorum başka birşey kullanmıyorum

18ocak pazartesi tahlil yapılcak canım. Bnm de aynı kasık ağrısı bitmeden sol kasığımda bi ağrı şişlik gibi bişey var belimede arasıra ağrı giriyo sonra geçiyor. Akıntıya gelince . . Eğer jel yada progestan kullanıyorsanda öyle akıntı gibi çıkıyo ilaç cnm.

Hımm her doktor farklı tedavi yolu izliyorum canım Hayirlisiyla inş güzel haberler alalım inş. . Folikasit demi vermedi sana doktorun??

Yok canım hiç birşey vermedi tahliller raporlar hepsi temiz zaten sebepsiz infertilite benimki özel bi problemimiz var o yüzden aşılama dedik. Doktor yumurta rezervinin çok iyi olduğunu söyledi ilaçsız iki yumurtam büyümüştü 18 -19 mm çok beğendi doktor eşimde enfeksiyon vardı sorun olmaz asilamada yikaniliyo zaten demişti inşallah olumluyla sonuçlanır sizinkiler de benim de. Hic bir ilaç vermedi sadece aşılama öncesi catlatma iğnesi oldum

18ocak pazartesi tahlil yapılcak canım. Bnm de aynı kasık ağrısı bitmeden sol kasığımda bi ağrı şişlik gibi bişey var belimede arasıra ağrı giriyo sonra geçiyor. Akıntıya gelince . . Eğer jel yada progestan kullanıyorsanda öyle akıntı gibi çıkıyo ilaç cnm.

Hic birşey kullanmiyorum :( ayyy belirtilerin cokk olumlu vallahi insallaaaah olumlu da sonuçlanır :-* test tarihin ne zaman ?

Back
X