- Konu Sahibi huzurolsun
Canım kendimden örnek veriyim önce . Bnde puregon 50yle başladım yumurta yavaş buyudu 75e çıkardı kontrole gittiğimde 1 tane 15 mm yumurta var dedi halbuki önceki kontrollerimde iki uç tane yumurtam vardı. Dr bana o gün 100mm yap
yarın gel dedi. Giittim ve 2tane yumurtan olmuş dedi biri 15,5 diğer 15mm .yani küçük kalan yumurtam uyarılmış ve buyumuştu Yani demem o ki drunun bi bildiği vardır sen kullan ilacını. Sperm yıkamaya gelincede il olarak nerdesin bilmiyorum ama bn konyada devlet hastanesinde aşılamamı olduşum gün sperm yıkamada o hastanede yapılmıştı.
Bide canım anlaşılan pazartesi veya sali aşılaman olacaksa dr ilacı dusuruyo . Yukseltseydi eğer yumurtan o güne kadar çatlayabilirdi. Dengelemek içinde duşuruyo olabilir
sağol canım ya ben de panik oldum küçük büyüğe yetişmez e o da çok büyürse bu arada aşılama olmaz diye. çünkü sanıırm fazla büyüyünce de sorun değil mi o zman aşılama omuyor. bi tane olmasına da takmıştım kafayı ama sonuçta olacaksa bi taneyle de olur değil mi? dr burda sperm yıkama işi yok dedi