- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Ben cumartesi gittim kese zar zor göründü bu cumartesi tekrar gideceğim:) birde decavit kullanmaya başladım biraz kan ve demirim düşük diye. Heyecanla beklemedeyim yani :)Amin canım hayırlısıyla geçirriz hepberaber inşallah :) kontrole gittin mi görmeye doktor gün verdimi bana çarşamba gel dedi de görürmüyüm diye :)
Hadi inşallah :) beklemek zor banada fobiol verdi folik asit çarşamba gitcem bakalım gözükürse tabi :)Ben cumartesi gittim kese zar zor göründü bu cumartesi tekrar gideceğim:) birde decavit kullanmaya başladım biraz kan ve demirim düşük diye. Heyecanla beklemedeyim yani :)
Hadi hayırlısı :))Hadi inşallah :) beklemek zor banada fobiol verdi folik asit çarşamba gitcem bakalım gözükürse tabi :)
Hayırlı olsun canım tebrikler Allah sag salim kucamıza almayı nasip etsin :)Merhaba Bende yeni öğrendim cumartesi günü kesinleşti hayırlısı inşallah
Hayirli olsun :)) kalp atışları ne zaman duyulur acabaaminn hepimizin kucağına almak nasip olur inşallah,benimde cumartesi karında gazdan kese görünmedi rahim duvarında çok kalınlaşma var dedi ve kandan baktık 510.66 çıktı sonucum haftaya kese için gidicem hayırlısıyla görürüz inşallah
Canım bendede çok oluyor alınganlaştım aglama geliyor en ufak şeye sinirleniyorum sivilce dudagımın kenarlarında çıktı bide uçuk çıktı iştahsızlık ve sancı yaşıyorumikinci gebeliğim benim, birinciseinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum şimdilik, kalp çarpıntısı,sinirlilik,sivilceler,ağlama,ve meyve aşermeleri gebelik ilerledikçe geçicektir sanırım bunlar
Hayırlı olsunMrb kızlar bende varım 5+3 hamileyimbugün keseyı gördüm inş kalbinide duyarım. .sağlıkla kucağımiza alırız inş ☺
Hayırlı olsun bebisin9 Ocak Allah izin verirse
Teşekkür ederim cnmHayırlı olsun
Öyle düşünme canım inşallah iyi olursun sıkma kendini hayırlı iyi haberini bekliyorum dua edicem bol bol kendini üzme bende düşük yaptım şubatta ister istemez korkuyor insan ne zor Allah kimseye yaşatmasınHayırlı akşamlar arkadaşlarr
herkese hayırlı olsun rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin.
bende 5+2 yim. dua eder dua beklerim çok ihtiyacım var. gebeliğim riskli
Ay ne mutlu canım hadi hayırlı olsun tebrikler Allah saglıkla kucamıza almayı nasip etsin :) iyi haberlerini bekliyoruz tabiki hayırlısı :)Ben de katıldım aranıza sanırım :) yarın kan testi yaptırıcam :)
Öyle düşünme canım inşallah iyi olursun sıkma kendini hayırlı iyi haberini bekliyorum dua edicem bol bol kendini üzme bende düşük yaptım şubatta ister istemez korkuyor insan ne zor Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?