Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Amin canım hayırlısıyla geçirriz hepberaber inşallah :) kontrole gittin mi görmeye doktor gün verdimi bana çarşamba gel dedi de görürmüyüm diye :)
Ben cumartesi gittim kese zar zor göründü bu cumartesi tekrar gideceğim:) birde decavit kullanmaya başladım biraz kan ve demirim düşük diye. Heyecanla beklemedeyim yani :)

Ben cumartesi gittim kese zar zor göründü bu cumartesi tekrar gideceğim:) birde decavit kullanmaya başladım biraz kan ve demirim düşük diye. Heyecanla beklemedeyim yani :)
Hadi inşallah :) beklemek zor banada fobiol verdi folik asit çarşamba gitcem bakalım gözükürse tabi :)

ikinci gebeliğim benim, birinciseinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum şimdilik, kalp çarpıntısı,sinirlilik,sivilceler,ağlama,ve meyve aşermeleri gebelik ilerledikçe geçicektir sanırım bunlar

aminn hepimizin kucağına almak nasip olur inşallah,benimde cumartesi karında gazdan kese görünmedi rahim duvarında çok kalınlaşma var dedi ve kandan baktık 510.66 çıktı sonucum haftaya kese için gidicem hayırlısıyla görürüz inşallah

Hayirli olsun :)) kalp atışları ne zaman duyulur acaba

ikinci gebeliğim benim, birinciseinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum şimdilik, kalp çarpıntısı,sinirlilik,sivilceler,ağlama,ve meyve aşermeleri gebelik ilerledikçe geçicektir sanırım bunlar
Canım bendede çok oluyor alınganlaştım aglama geliyor en ufak şeye sinirleniyorum sivilce dudagımın kenarlarında çıktı bide uçuk çıktı iştahsızlık ve sancı yaşıyorum

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Henüz kalp atışlarında ve bebeği görmedik ancak kese 25 mm olana kadar normalmiş. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı akşamlar arkadaşlarr
herkese hayırlı olsun rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin.
bende 5+2 yim. dua eder dua beklerim çok ihtiyacım var. gebeliğim riskli

Hayırlı akşamlar arkadaşlarr
herkese hayırlı olsun rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin.
bende 5+2 yim. dua eder dua beklerim çok ihtiyacım var. gebeliğim riskli
Öyle düşünme canım inşallah iyi olursun sıkma kendini hayırlı iyi haberini bekliyorum dua edicem bol bol kendini üzme bende düşük yaptım şubatta ister istemez korkuyor insan ne zor Allah kimseye yaşatmasın

Allah razı olsun canım. benim hep lekelenme oluyor. beta tam ikiye katlamıyor. bekliyoruz işte. hergün stresle

Ay canım bol bol dinlen ayaklarını üşütme havaya dik uzan folik asit kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…