Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bide kızlar arada özellikle gece sancı oluyor sancı yaşayan varmı normalmi ki bu iştahsızım akşama kadar bişe yiyemiyorum

Kızlar bende 5+5 hamileyim. Bu cuma kalp atışı duycaz inşallah. Bende de üşüme var çok. Göğüs ler bomba gibi onun dışında bi belirtim yok. Siz de nasıl durumlar

Kızlar bende 5+5 hamileyim. Bu cuma kalp atışı duycaz inşallah. Bende de üşüme var çok. Göğüs ler bomba gibi onun dışında bi belirtim yok. Siz de nasıl durumlar
İnşallah duyarsın canım bendede iştahsızlık üşüme ve gögüslerde agrı çok şiş arada birde sancı giriyor başka bişe yok daha :)

Merhaba kısmet olursa bende ocak 2017 annesi olacağım 9 nisanda regl oldum 22 nisanda 19.75 ve 18.30 folikül oluşmuştu doktorum çatlatma iğnesi yaptırdı 30 nisan progesteron değerim 28.29 5 mayısta evde idrar testi yaptım silik çizgi 6 mayıs Beta 154 9mayıs bugün ki beta 430.1 sizce değerim nasıl ara ara belime sancı giriyor Ekim ayında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 6. Haftada düşük oldu yine düşük olacak diye çok korkuyorum sizlerde durum nasıl benim sancım normal mi bu arada ben 8 yıldır bekliyorum 5 aşılama 3 tüp tedavisinden sonra Rabbimin mucizesi sizler beta değerlerinizi yazarmısınız

Merhaba canım benımde 3 tup bebek denemem 2 tup sonuncusu dondurulmus 5 gun emrıyosuydu .gercekten maddî manevî cok strest lı donemler.benım 8 gun bETA hcg 132 cıkmıstı ıdrarda sılık 2 cızgı gorunce yaprırmıstım 15 gun 2703 cıktı.tabı benım ara ara lekelenmelerımde olmuyor degıl.5+1keseyi gorduk .suan 7+2 gunluk yarın nasıp olursa kalp atısını duycagiz. Bende cok ayak usumesı vucut usume sı oldu bıde acayıp koku alıyorum.sivilce desen o biçim:)ama benim ne bı kasık agrı nebı sancı ne bı bel agrısı hıç olmadı .lekelenmelrde ara ara oluyor :)artık onada alıstımya:)dua yı bırbırımzden eksık etmeyelım saglıcakla kucagımıza almayi nasıp olsun hepimizin ınsallah

İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı

Bide kızlar arada özellikle gece sancı oluyor sancı yaşayan varmı normalmi ki bu iştahsızım akşama kadar bişe yiyemiyorum
Sanci ve ağrı bendede oluyor canım gece uyurken agri vuruyor kramp gibi ama geciyor bi sure sonra ama hergece oluyor mutlaka..doktora sorduğum da rahim genişliyor ondan olduğunu söylemisti. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…