Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende varıs cıktı bunyeden bunyeue desırmıa eger cok zayıfsan hamıle kalmadan bı anda kılo aldımıDan olemusbıde xınsıyet ogrenn varmı

EVETT ben 16 haftalıgım ve sismeye basladı bıde bacaklarımda kramplar erken deılmı bu belırtıler yahuu nıye bole oldu anlamadımm
BENIMDE KRAMPLAR COK FENA YA SABAH UYKUDAN UYANINCA OLUYOR VE AGRISI GECMIYOR TAM BASAMIYORUM AYAGIMA NOLCAK BÖLE BILMIYORM

magnezyum eksikliği demişti bana doktorum emekleyerek yürüyodum evde bigün bi tutuldu serum yedm anca kendine geldi smdi magnezyum tableti kullanıyorm ağrım olmuyo, yanlız tadı hiç güzel değil haftada 1 kullanıyorm o yuzden

Kramplar bende 1.ayımda basladı, allah kolaylık versin ne miğde bulantısı ne şişkinlik yasamıyorum çalıısyrm bıyandan ama bu kramplar mahfediyo..

bide denize girincede çok tetikliyo benim

Kramplar bende 1.ayımda basladı, allah kolaylık versin ne miğde bulantısı ne şişkinlik yasamıyorum çalıısyrm bıyandan ama bu kramplar mahfediyo..

bide denize girincede çok tetikliyo benim
benım denızde olmuyor ya rahatlıyorum.sabah tam yatakta gerınırken tak dıye gırıo neye ugraddımı sasırırıyorum.ama ultrasonda oglumu görunce hepsı bıtıyor 2 gun önce gttm doktora o kadar guzel buyumuskı herseyı bellı

kaç haftalıksın canım, bide doktora kramplar için magnezyum yazdır bence

aslında 17 ama ulstrasonda 18 cıkıyor dedım doktora daha erken dıyor sımdılık folık ve demır hapı var

ben daha 1. aylıkken verdi doktorum.bende decavit kan hapı bide magnezyum kullanıorum folik 3 aydan sonra kullanılmıyı bildiğim kadarıyla

bende bugun 17.haftama girdim :)
ALLAH sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Merhabalar bu konuya ilk kez yazıyorum
Cinsiyetleri öğrendiniz mi. Arkadaşlar :) bu yıl çoğunluk erkek bekliyor . (bende dahil) :) sizlerde durum ne merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…