Erkekmiş canim dogru olabilir :)aynen bende esmer değilim baktıkca sok oluyorum resmen bazılarıda erkek olunca bebek olur diyporlar bakalım artık senin bellimi cinsiyeti
EVETT ben 16 haftalıgım ve sismeye basladı bıde bacaklarımda kramplar erken deılmı bu belırtıler yahuu nıye bole oldu anlamadımmSelamm hamislerr benim gibi ayaklari ve elleri sisen varmi benim cok sisiyorda
kız olacak benim ki ben cok zayıftım ondan mı acaba ? :/Bende varıs cıktı bunyeden bunyeue desırmıa eger cok zayıfsan hamıle kalmadan bı anda kılo aldımıDan olemusbıde xınsıyet ogrenn varmı
Kac kiloyla hamile kaldin benim ara ara kramplar oluor ayagimda ama cok agri yapior gunluk hayatimda sismeler benimde kizim olucak kismet olursakız olacak benim ki ben cok zayıftım ondan mı acaba ? :/
BENIMDE KRAMPLAR COK FENA YA SABAH UYKUDAN UYANINCA OLUYOR VE AGRISI GECMIYOR TAM BASAMIYORUM AYAGIMA NOLCAK BÖLE BILMIYORMEVETT ben 16 haftalıgım ve sismeye basladı bıde bacaklarımda kramplar erken deılmı bu belırtıler yahuu nıye bole oldu anlamadımm
benım denızde olmuyor ya rahatlıyorum.sabah tam yatakta gerınırken tak dıye gırıo neye ugraddımı sasırırıyorum.ama ultrasonda oglumu görunce hepsı bıtıyor 2 gun önce gttm doktora o kadar guzel buyumuskı herseyı bellıKramplar bende 1.ayımda basladı, allah kolaylık versin ne miğde bulantısı ne şişkinlik yasamıyorum çalıısyrm bıyandan ama bu kramplar mahfediyo..
bide denize girincede çok tetikliyo benim
benım denızde olmuyor ya rahatlıyorum.sabah tam yatakta gerınırken tak dıye gırıo neye ugraddımı sasırırıyorum.ama ultrasonda oglumu görunce hepsı bıtıyor 2 gun önce gttm doktora o kadar guzel buyumuskı herseyı bellı
yok ya benımkı hıc bıse vermedı.ıkı gundurde bulantılarım gerı döndu kusuyorum sabahları.4.ncu ya bıttı bende hala co belırgın dııl göbek=)ha bide balık yağı
Bu sene erkek yılı diyorlar...iki gün önce ögrendim Kızım olacakmış inş saglıkla sıhatleMerhabalar bu konuya ilk kez yazıyorum
Cinsiyetleri öğrendiniz mi. Arkadaşlar :) bu yıl çoğunluk erkek bekliyor . (bende dahil) :) sizlerde durum ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?