Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Vallah kuzum ben smdiden yavas yavas basladım, Maddi açıdan hepsi sona birikmesin diye işte hundak zıbın battaniye hastane çıkısı vs aldım

Vallah kuzum ben smdiden yavas yavas basladım, Maddi açıdan hepsi sona birikmesin diye işte hundak zıbın battaniye hastane çıkısı vs aldım
hastane cıkısı baktım ben ama guzel bıse bulamadım bıde kıslık yok hıc suan.kayınvalıdem alıcakmıs hedıye ondan kurtuldum=)bıde sımdı ıkı nenede heycanlı alısverıs ıcın bende almımcok olmasın benım ıcın suan en önemlılerı yatagı ıle bebek arabası yatagını buyuk alamıcam odam dar uygun bıse görmedım daha

ebebekde var canım bende odama alıcam bebeğimi
arabada cadillac çok beğeniyorum
sanlsısın benim kaynanam elini dahi sürmez

ebebekde var canım bende odama alıcam bebeğimi
arabada cadillac çok beğeniyorum
sanlsısın benim kaynanam elini dahi sürmez
benımkı fazla heveslı herseyın fazlası zarar=)gecenlerde annem agız mendıllerı almıs e-bebekten onları sevıyorum=)

Ah Ah nerde böle kaynana daha bana fazla bişi alma diyo.. Hevesde bırakmıyo :)
Bende aldıklarımı bebek yumosuyla yıkadım sanki evde bebek var gibi... Mükemmel bi his koku

Aynen erkek :) Allahın zoruna gitmesin bebeğimde alınmasın ama kız çok istedim :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı nasip eyler inşaAllah.
Vardır inşaAllah bir hayr. Bende erkek istiyordum hamd olsun öyle denk geldi :) Rabbim 2.de hayırlısı ile gönlüne göre versin inşaAllah

Amin inşlh. Güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak için geldim. :) nasıl gidiyo hamilelik.
İnşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Bana magnezyum kalsiyum falan verdi doktoruna soyle iyi geliyor ama ben mide bulantilarimdan kullanamiyorum fazla her sabah krampla iyaniyorm ve ecmiyor
BENIMDE KRAMPLAR COK FENA YA SABAH UYKUDAN UYANINCA OLUYOR VE AGRISI GECMIYOR TAM BASAMIYORUM AYAGIMA NOLCAK BÖLE BILMIYORM
B

Selam güzel anne adayları 17+6 Günlüğüm günler gecmiyo bu ayın 17 sinde ayrıntılı ultrason gircem çok korkuyorum yaaaa bişi cikcak diye

Ah Ah nerde böle kaynana daha bana fazla bişi alma diyo.. Hevesde bırakmıyo :)
Bende aldıklarımı bebek yumosuyla yıkadım sanki evde bebek var gibi... Mükemmel bi his koku
ay nası guzel kokuodur o sımdı.ben o yuzdende almıyorum sımdı alsam nasıl dayanarıım cok sabırsızım=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…