aç haftalık sızın?ben normaldede zayıfım hıc bıse bellı degıl ancak yemek yıyınce cıkıyor acken nerdeyse duzhahah :)
bulantım hiç olmadı şükürler olsun ama göbişim çıktı baya :)
bende zayıfıma ama çıktı baya
aynen degısıo kısıden kısıye zaten ultrasonda kocaman görunuo dıyorum nasıl cıkmıyo hala hayret=)İç karnın geniş veya dar olmasıylada alakalı olabilir
öyle valla kuzum saglıklı olsun da suan tek dılegım bu bı an önce bırbırımze kavusmak..alısverıs ıcın heycanlanıyorum zaman gecmesını beklıyorum daha erkenAllahın işi işte :)
hastane cıkısı baktım ben ama guzel bıse bulamadım bıde kıslık yok hıc suan.kayınvalıdem alıcakmıs hedıye ondan kurtuldum=)bıde sımdı ıkı nenede heycanlı alısverıs ıcın bende almımcok olmasın benım ıcın suan en önemlılerı yatagı ıle bebek arabası yatagını buyuk alamıcam odam dar uygun bıse görmedım dahaVallah kuzum ben smdiden yavas yavas basladım, Maddi açıdan hepsi sona birikmesin diye işte hundak zıbın battaniye hastane çıkısı vs aldım
benımkı fazla heveslı herseyın fazlası zarar=)gecenlerde annem agız mendıllerı almıs e-bebekten onları sevıyorum=)ebebekde var canım bende odama alıcam bebeğimi
arabada cadillac çok beğeniyorum
sanlsısın benim kaynanam elini dahi sürmez
Aynen erkek :) Allahın zoruna gitmesin bebeğimde alınmasın ama kız çok istedim :)
Bu sene erkek yılı diyorlar...iki gün önce ögrendim Kızım olacakmış inş saglıkla sıhatle
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı nasip eyler inşaAllah.
Vardır inşaAllah bir hayr. Bende erkek istiyordum hamd olsun öyle denk geldi :) Rabbim 2.de hayırlısı ile gönlüne göre versin inşaAllah
BBENIMDE KRAMPLAR COK FENA YA SABAH UYKUDAN UYANINCA OLUYOR VE AGRISI GECMIYOR TAM BASAMIYORUM AYAGIMA NOLCAK BÖLE BILMIYORM
bende 17+5 ım ama benden ıstemedı ayrıntılı nedenkı acaba=(Selam güzel anne adayları 17+6 Günlüğüm günler gecmiyo bu ayın 17 sinde ayrıntılı ultrason gircem çok korkuyorum yaaaa bişi cikcak diye
ay nası guzel kokuodur o sımdı.ben o yuzdende almıyorum sımdı alsam nasıl dayanarıım cok sabırsızım=))Ah Ah nerde böle kaynana daha bana fazla bişi alma diyo.. Hevesde bırakmıyo :)
Bende aldıklarımı bebek yumosuyla yıkadım sanki evde bebek var gibi... Mükemmel bi his koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?