Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

evet canım Allahın izniyle şu 2-3 ay bi geçseydii:) nerde yaşıyorsun..ben ankaradayım gerçekten adam akıllı ilgilencek bir doktor istiyorum..benimki çok yoğun pek bişey söylemiyor ben sormadıkça..
Bende ankaraya yeni geldim canım en son karamandaki doktor bunları dedi ankarada daha gitmedim 8. Haftada git orda kalp atışını duy dedi o yüzden gitmedim bide burda doktor bilmiyorum zübeyde hanıma git dediler bana

Bende ankaraya yeni geldim canım en son karamandaki doktor bunları dedi ankarada daha gitmedim 8. Haftada git orda kalp atışını duy dedi o yüzden gitmedim bide burda doktor bilmiyorum zübeyde hanıma git dediler bana
evet canım zübeyde hanım ve zekai tahir buraktaki doktorlar iymiş genelde..ben gitmedim ama öyle duydumm..özele gidiyorum şuan ama devlet hastanesinde bile daha fazla ilgi vardır eminim..zaten nasip ederse bu hastanelerden birinde düşünüyorum doğumumu özel hastane istemiyorumm..Allahım o günleri gösterir inşallah..

İnşallah canım evet özel ilgilenmiyor ya gerçekten cımbızla laf çekiyorsun valla

Herkese merhaba ,
Öncelikle tum hamile olan,olma ihtimali olan,bebek isteyen tüm arkadaşlara ve tabiki kendıme :) hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almamızı
diliyorum.
Ben 39 yasındayım İzmir deyim. 2 senedir çocuk istiyoruz. 2 aşılama ve 3 Tup Bebek tedavisinden sonra 4. Tup denememizde ilk kez olumlu sonucu aldık sımdılık. Kısmet olursa ilk çocuğumuz olacak.
Sat 14 nisan 30 nisanda 3. Gun embriyoları transfer oldu. 12 mayıs gebelık testi günümde Bhcg 124 çıktı. 14 mayısta testi tekrarladık 254 olmustu. Dr artık kan testine gerek yok dedı.onumuzdeki cuma keseyı görmeye gıdecegız ınsallah. Tahmini dogum tarihi de ocak gibi oluyor.
Gelelım kullandığım ılaclara ; Tup Bebek tedavisinde hep progesteron destegı veriyorlar. Günde 3 defa vajınal olarak 200 mg progestan kapsül kullanıyorum. Ayrıca aspirin de veriyorlar. her sabah 1 tane bebe aspirini akşam da karından claxene isimli kan sulandırıcı iğneyi yapıyorum. Ayrıca günde 1 tane de folbiol alıyorum. Bir de günde 3 defa estrofem tablet alıyorum. İlaclara devam dedı Dr sımdılık.
Bana pıhtılaşma testi falan yapılmadı ama sanirim önlem olarak aspirin ve claxene verdiler. Sizlere naçizane tavsiyem hıc bir ilaca kendi kendinize başlayıp kendi kendinize bırakmayın. Bu donemde bu ılac konuları cok onemlı. İlk pozitifi gördükten sonra da en kısa zamanda Dr a gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizlerin farkedemeyecegi herhangi bir olumsuzluk var ise Dr ona göre tedavi uygulayıp bebeğe destek olabilir.
Uzun yazdım ama belki bir fayda olur birilerine.
Takipteyim sizleri :)
Sevgıler herkese ..

Benimde ağrılarım var

Ah kelime dağarcığınızda ki en afili kelimeleri kullanarak ne güzel yazmışsınız öyle :) aradan bir bir buçuk yıl geçti o doktoru hatırlamıyorum ama yakın geçmişte memorial hastanesine aygül Demirol hanımla benzer konuyu konuştuk buyurun gidin sorun. Çok şükür tıp dünyası sizin at gözlüğüyle baktığınız kadar dar değil size ütopik gelmesi normal. Kesinlikle aynı noktada buluşmamız mümkün değil zira benim sosyal çevremin genişliği size haddinden fazla gelir. Tabi bir tek sizin 4 yıl üniversite okuduğunuzu unutmuşum kusura bakmayın. Hakikaten çok komiksiniz. Hayır ben hastane adı vererek birinci ağızdan anlatıyorum da siz hiç bilmediğiniz ve şahit olmadığınız halde itiraz ediyorsunuz.sizim kaynağınız nedir. "Onun çyle birşey diyeceğimi sanmıyorum" aman allahım be kadar analitik irdeleyici ve kanıtlı bir cümle ağzım açık hayran kaldım. Ama böyle bi çevre var gerçekten yaşamamış şahit olmamış duymamış ama çok bişey bildiğini zannedip boş savunan.bu tarz diyaloğa gitmeyim bence de çünkü hakikaten çok cahil dUruyorsunuz. Çok eğlendim ya sağol bugün ihtiyacım vardı gülmeye :)

Allah kavuştursun canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

tebrik ederim allah kucaklarımızada almayı nasip etsin inşallah

HAyırlı olsun Can'ım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inş...benimde size benzer olaylarım oldu hamdolsun pozitif sonucunu aldık ama doktorum bize 1 haziranda gelin dedi şuan beklemedeyim ama Zaman geçmiyor

Tatlim benimde oyle oldu bende bes haftaligim haftaya gitcem tekrar adet donguzamani oldugu icin oluyormus

Keşke karşımda sinirlenmeden karşı tarafa saldırmadan daha kısa ve öz bir şekilde kendini ifade edebilen biri olaydı bu konu bir netliğe kavuşurdu ama profiliniz çok net çıktı bir daha ki nefret kusacağınız 10 paragraflık emeğiniz için hakkınızı şimdiden helal edin ciddi Zaman ayırdınız ama ben bir daha okumayacağım bile zira sosyal hayatta karşılaşmaktan kaçındığım profilden burada da uzak duracağım.

Benimde ağrılarım var
nasıl oluyor ağrınların canım..benim şimdiye kadar hep hafif şekilde ağrım oldu..kasıklarda ve karında hafif adet ağrısı gibi oluyordu..ama bu seferki değişik diye endişelendim..ani bir şekilde hareket felan ettiğimde oluyor genelde..sanki o anda bişey sokuyorlar kasığıma..Allahtan uzun sürmüyor yoksa keskin bi ağrı..sık sık oluyor ama kısa süreli oluyor..sendeki nasıl?

Tatlim benimde oyle oldu bende bes haftaligim haftaya gitcem tekrar adet donguzamani oldugu icin oluyormus
sağol canım dünden beri endişeliydim..ama sizlerde de böyle olduğunu duyunca rahatladım biraz..ben tam banyoda ayağım takıldıktan sonra olunca ona bağlayıp endişe ettim biraaz..ama herkesde oluyor heralde böyle ağrılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…