- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
Bende yaptım erkek çıktı .rus takvimide erkek dedi:)Cin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
evet canım..bende şaşırdım seni görünce..sende bu siteeden benim ilk konuştuğum kişisin galibaa:) Allahım bizlere nasip etti..inşallah isteyen herkese de nasip eder...bizimkileride tamamı erdiirir inşallah..sen doğumunu nasıl düşünüyorsun canım normol doğum mu? bide sen bu ay farklı bişey yapmış mıydın hamile kalmana yardımcı olan bişey oldu mu? ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım..Ilk senle konusmustum grupta senle ayni zaman hamile kalmisik cok sasirdim :) ikimizin bir gun var arada
bende yaptım kız çıktıı:) sen ne istiyordun? ilk çocuk bizim için hiç farketmezCin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
rus takvimi nasıl oluyor canımBende yaptım erkek çıktı .rus takvimide erkek dedi:)
Çinde kız rusta erkek çıkıo :)Cin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
Ben de Çin takvimi de, Rus takvimi de yaptım. Ikisinde de kız çıktı. Allah hayırlısını versin öncelikle ama eşim de ben de kız istiyoruz. Sağlıkla kucağımıza alalım herbirini inşallah.Cin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
Ben bu ay serbest biraktim hic takmadim hatta hic umudum yoktu diyet yaptim 4kilo verdim geciktim olmaz dedim halen inanamiyorum cuma gunu ogrendimevet canım..bende şaşırdım seni görünce..sende bu siteeden benim ilk konuştuğum kişisin galibaa:) Allahım bizlere nasip etti..inşallah isteyen herkese de nasip eder...bizimkileride tamamı erdiirir inşallah..sen doğumunu nasıl düşünüyorsun canım normol doğum mu? bide sen bu ay farklı bişey yapmış mıydın hamile kalmana yardımcı olan bişey oldu mu? ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım..
Kizlar aserme nasil oluyor ki benim herseyi canim cekiyooo :))kızlar gülceksiniz ama ilk aşerdiğim şey salatalıkk
Saglikli olsunda farketmez ilk bizimdebende yaptım kız çıktıı:) sen ne istiyordun? ilk çocuk bizim için hiç farketmez
işte canının çekmesi..sen her şeye aşeriyon demekkkKizlar aserme nasil oluyor ki benim herseyi canim cekiyooo :))
Diyetisyene gidiyorum canim gebelik diyetiişte canının çekmesi..sen her şeye aşeriyon demekkkaman dikkat et sonra bide o kiloları vermesi varr:)
iymiş canım..ben karambole besleniyorum..kese için ne zaman gidiceksin?Diyetisyene gidiyorum canim gebelik diyeti
Kese icin gittim kalp icin gidicem haftaya sen ne zaman duyucan kalbiniiymiş canım..ben karambole besleniyorum..kese için ne zaman gidiceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?