utku ismini severim de görümcem oğluna koyduğu için koyamam..hayırlısı bakalım daha çok var düşünürüz..Allah o günleri göstersin dee:)Benim bir tane oğlum var. İsmi Utku. Şimdiki bebeğim erkek olursa Ata, kız olursa Zeynep olacak kismetse
canım tarihler arasına nokta değil - koyy:)Takvim yapamiyorum nasil yapiliyor acaba
HayırLı olsun canım Allah kavuştursun hoşgeldin :) tarihi yazıyorsun ama aralara nokta degil tire koy yani - yapMerhaba kızlar bende dün hamile ılduğumu öğrendim :) şu takvimi nasıl yapıyosun bi türlü yapamadım
canım profilinden kişisel birgilerine gir ordan muhtemel doğum tarihini giriyorsun..tarih yazarken aralara(-) koy..Merhaba kızlar bende dün hamile ılduğumu öğrendim :) şu takvimi nasıl yapıyosun bi türlü yapamadım
oldu oldu canımm:)Bende yaptim galiba oldumuki
En aşagıda kaydediyosun takvimi ayarlayıp rica ederm :)Tamam ondan sonra takvim cıkıyo sonra ne yapıyoruz. Bu arada teşekkür ederim :))
umut ve lina güzel isimler canımm:)Oglum olursa umut - çınar kızım olursa ömür - lina düşünüyorum kızlar nasıl ikişer isimde kararsız kaldım :)
YokKizlar bulantiniz varmi
var da çok rahatsız etmicek düzeyde..annemin aşermesi çok kötü oluyor inşallah ona çekmemm..Kizlar bulantiniz varmi
Ilk senle konusmustum grupta senle ayni zaman hamile kalmisik cok sasirdim :) ikimizin bir gun var aradaoldu oldu canımm:)
Insallah canim kolay gecer hamileligimiz nezaman kalbi duycan cagirdimivar da çok rahatsız etmicek düzeyde..annemin aşermesi çok kötü oluyor inşallah ona çekmemm..
Teşekkür ederim canım inşallah kısmet olursa saglıkla gelsinlerde hı bide bu sene oglan senesi diyorlar :))umut ve lina güzel isimler canımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?