Bir önceki mesajınıza cevap verecektim ki dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan komşunuzun olduğunu öğrenince gerek görmeden sildim ne diyeyim umarım sizin önerilerinizden istifade eden çok fazla insan çıkmaz.Arkadaşım neyin vebalinden bahsediyorsın bizzat duyduğum arkadaşımın muayenelerinde memorial hastanesinde şahit olduğum seyleri söylüyorum burda iyi misin neyin vebali. Komşum 3 ay boyu gitti muayeneye 3. Ayın sonunda anladılar dış gebelik olduğunu ve sorunsuz bi şekilde atlattı. Demek ki 4. Haftada da anlaşılamıyor olabilir değil mi yada geç anlaşıldı diye herkeste aynı sonuç olmuyor. Birebir kulağımla duyduğum şeyi söylemenin vebali nedir söyler misin. Sonuçta bende bunu başkasından duyarak anlatmıyorum.
Canım yemeklerini kendin mi yapıyorsunKızlar çok kötüyüm ağlıyorum yediğimi çıkarıyom açıkıyorum yemek istiyorum olmuyo herşeyden tiksinti geliyo napcan ben ne zormuş bi haftada böyle oldum sinirlerim çok boZuk nasıl işe gitcem ben böyle
Yav he he en çok sen biliyorsun. Kardeşim numune de doktor Dayım Hacettepe de kuzenim İstanbul'da. Dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan da bizzat tanıdığım insan. Bu kadar dar görüşlü olmayı Nasıl beceriyorsunuz hayret ediyorum. Bana temizliğe gelen abla iki düşük sonrasında gebe kalmakta zorlandı. Sonunda bi vasıta aracılığıyla Ankara hastanesinde ki doktora gitti onun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. Muayenesine birlikte gittiğimiz Birgün aynen yazdıklarımı söyledi. Hadi onun üstünden bir yada bir buçuk sene geçti onu uydurdum. Arkadaşım 5.5 aylık hamile memorial hastanesine gidiyor ve muayenesinde doktor hangi doktora giderse gitsin çok elzem bi durum olmadıkça alttan muayene olmamasını bu durumun sıkıntı doğurma ihtimalini söyledi. Aynı şekilde numune de çalışan kardeşim(dostum) bana hemen gitmeme gerek olmadığını 7. Haftanın içinde gidersem daha rahat olacağını söyledi. Ama yok bi siz biliyorsunuz ve maşallah ne kadar büyük uzmanlık alanınız varsa bide beni vebal almakla suçlamaya çalışıyorsunuz. 3. Ayda dış gebeliği anlaşılan arkadaşım da Etimet hastanesinde anlaşıldı buyur git araştır varsa kayıtta söylesin. Hayret birşey böyle çok bildiğini sanan insanlar çok konik gerçektenBir önceki mesajınıza cevap verecektim ki dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan komşunuzun olduğunu öğrenince gerek görmeden sildim ne diyeyim umarım sizin önerilerinizden istifade eden çok fazla insan çıkmaz.
Canim sinir sıkışmış olabilir kanama yoksa endise etme arkadaşlar ında dediği gibi yinede dr una danis icin rahatlarkızlar dün banyoda ayağım kaydı..bugünde duşakabine takıldım dışarı çıkarken..o sırada sağ kasığıma bir ağrı girmişti..hala devam ediyor..inşallah bir sıkıntı yoktur..böyle ufak şeylerden etkilenirmi kesee(
saolun insallahInşallah cnm hayirlisi olsun
Evet cnm katlanmış 89.92 cıktı şükürler olsun :))inşallah canım..katlamıştır merak etmee..
Yav he he en çok sen biliyorsun. Kardeşim numune de doktor Dayım Hacettepe de kuzenim İstanbul'da. Dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan da bizzat tanıdığım insan. Bu kadar dar görüşlü olmayı Nasıl beceriyorsunuz hayret ediyorum. Bana temizliğe gelen abla iki düşük sonrasında gebe kalmakta zorlandı. Sonunda bi vasıta aracılığıyla Ankara hastanesinde ki doktora gitti onun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. Muayenesine birlikte gittiğimiz Birgün aynen yazdıklarımı söyledi. Hadi onun üstünden bir yada bir buçuk sene geçti onu uydurdum. Arkadaşım 5.5 aylık hamile memorial hastanesine gidiyor ve muayenesinde doktor hangi doktora giderse gitsin çok elzem bi durum olmadıkça alttan muayene olmamasını bu durumun sıkıntı doğurma ihtimalini söyledi. Aynı şekilde numune de çalışan kardeşim(dostum) bana hemen gitmeme gerek olmadığını 7. Haftanın içinde gidersem daha rahat olacağını söyledi. Ama yok bi siz biliyorsunuz ve maşallah ne kadar büyük uzmanlık alanınız varsa bide beni vebal almakla suçlamaya çalışıyorsunuz. 3. Ayda dış gebeliği anlaşılan arkadaşım da Etimet hastanesinde anlaşıldı buyur git araştır varsa kayıtta söylesin. Hayret birşey böyle çok bildiğini sanan insanlar çok konik gerçekten
Evet ben çok cahil bir insanım ve sizin genel kültürünüze hayran kaldım çok bilimsel konuşmuşsunuz olağanüstü tanıdıklarınızın Ütopik hayat hikayeleriyle utandım valla tüm kanıtlarınız birinci ağızdan bilimsel verilerYav he he en çok sen biliyorsun. Kardeşim numune de doktor Dayım Hacettepe de kuzenim İstanbul'da. Dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan da bizzat tanıdığım insan. Bu kadar dar görüşlü olmayı Nasıl beceriyorsunuz hayret ediyorum. Bana temizliğe gelen abla iki düşük sonrasında gebe kalmakta zorlandı. Sonunda bi vasıta aracılığıyla Ankara hastanesinde ki doktora gitti onun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. Muayenesine birlikte gittiğimiz Birgün aynen yazdıklarımı söyledi. Hadi onun üstünden bir yada bir buçuk sene geçti onu uydurdum. Arkadaşım 5.5 aylık hamile memorial hastanesine gidiyor ve muayenesinde doktor hangi doktora giderse gitsin çok elzem bi durum olmadıkça alttan muayene olmamasını bu durumun sıkıntı doğurma ihtimalini söyledi. Aynı şekilde numune de çalışan kardeşim(dostum) bana hemen gitmeme gerek olmadığını 7. Haftanın içinde gidersem daha rahat olacağını söyledi. Ama yok bi siz biliyorsunuz ve maşallah ne kadar büyük uzmanlık alanınız varsa bide beni vebal almakla suçlamaya çalışıyorsunuz. 3. Ayda dış gebeliği anlaşılan arkadaşım da Etimet hastanesinde anlaşıldı buyur git araştır varsa kayıtta söylesin. Hayret birşey böyle çok bildiğini sanan insanlar çok konik gerçekten
Normal cnm bnmde tam 4 haftalık bat a göre ama normalde tam 2 haftalık bnm şu an bklm nasip artkBenimde size yakın tarihim. sat a göre 3+5 ovulasyonuma göre tam 2 haftalık dün kan verdim daha regl tarihime de 3 gün filan vardı 40.20 çıktı beta hcg.
Selam kızlar gebelik kesesi ne kadarken embriyo içerisinde görünür. Bugün doktora gittim geçen haftaya göre kese gelişimini görmek için doktor kese boyut olarak gelişmiş ama alt yapısında biraz şekil bozukluğu var gibi görünüyor dedi. Bende bebek görünmüyor mu diye sordum yaklaşık 1 dakika boyunca baktı göremedi istersen alttan bakayım dedim veya haftaya tekrar gel dedi. Ben istemedim bugün bakmasını hiç hazır değildim. Boş gebelik olabilir dedikese bugün 6+2 gözüküyor ama perşembe devlette 5+1 demişti ve şekli normal demişti. Ne yapmalıyım ( Pazartesine yine özelde aynı doktora randevu aldım 10 gün geçmiş olsun diye. Siz ne zaman bebeği gördünüz?
Ya telas yapma bebegin varsa ona zarar :) ki insallah ta vardir daha 6+2 de bakmissin bende bakmadim ama bnm doktorum en erken 7+1 de gel dedi uzerine basa basa :)Selam kızlar gebelik kesesi ne kadarken embriyo içerisinde görünür. Bugün doktora gittim geçen haftaya göre kese gelişimini görmek için doktor kese boyut olarak gelişmiş ama alt yapısında biraz şekil bozukluğu var gibi görünüyor dedi. Bende bebek görünmüyor mu diye sordum yaklaşık 1 dakika boyunca baktı göremedi istersen alttan bakayım dedim veya haftaya tekrar gel dedi. Ben istemedim bugün bakmasını hiç hazır değildim. Boş gebelik olabilir dedikese bugün 6+2 gözüküyor ama perşembe devlette 5+1 demişti ve şekli normal demişti. Ne yapmalıyım ( Pazartesine yine özelde aynı doktora randevu aldım 10 gün geçmiş olsun diye. Siz ne zaman bebeği gördünüz?
O zaman senle aynıyız.İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için.Normal cnm bnmde tam 4 haftalık bat a göre ama normalde tam 2 haftalık bnm şu an bklm nasip artk
Ben de takipteyim doktora gidince muhtemel tarihe göre size katılcam canım :)Normal cnm bnmde tam 4 haftalık bat a göre ama normalde tam 2 haftalık bnm şu an bklm nasip artk
İnşallah 10 gün sonra bi daha gideceğim bakalım hayırlısı artıkYa telas yapma bebegin varsa ona zarar :) ki insallah ta vardir daha 6+2 de bakmissin bende bakmadim ama bnm doktorum en erken 7+1 de gel dedi uzerine basa basa :)
Cnm 4 haftalikken 255 di beta sonra 4+5 te kese gorundu 4mm di cm olamaz doktor normal deger dediMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş senin beta değerlerin kaçtı canım bide ultrasonda ilk görüntü kaç cm görünüyor benim ilk olduğu için sormayı unuttum kağıtta da 5.4 cm 34 mhz yaziyor bide GS 0.45 cm bu 4+6 GS 0.37 de 4+1 günlük doktor dedi şuanda 4+1 desiniz sat a göre de 4+6 ymış
Dogal yolla tup bebekle oldu ultrosonda iki kese gordu 5+5gunde bursaya gidiyorm ordaki doktorum gordu yasadigim yerde cok iyi degil makinalar bir tanesi cok kucukMaşallah inşallah ikiside sağlıkla gelişir. Bu kadar erken belli olmaz sanıyordum ikiz olunca demek oluyormuş. Ultrasonda mı göründü? Birde merak ettim doğal yolla mı oldu? Hakkınızda hayırlısı?
Ogun saskinliktan mm ni sormamisim doktor da ölmemiş buyugun kalbi atiyordu kucuk daha keseydi kese kucuk değil ama icinde daha bebek yoktuCanm merhaba biraz küçük derken ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?