Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bir önceki mesajınıza cevap verecektim ki dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan komşunuzun olduğunu öğrenince gerek görmeden sildim ne diyeyim umarım sizin önerilerinizden istifade eden çok fazla insan çıkmaz.

Kızlar çok kötüyüm ağlıyorum yediğimi çıkarıyom açıkıyorum yemek istiyorum olmuyo herşeyden tiksinti geliyo napcan ben ne zormuş bi haftada böyle oldum sinirlerim çok boZuk nasıl işe gitcem ben böyle

Canım yemeklerini kendin mi yapıyorsun

Yav he he en çok sen biliyorsun. Kardeşim numune de doktor Dayım Hacettepe de kuzenim İstanbul'da. Dış gebeliği 3 ay anlaşılmayan da bizzat tanıdığım insan. Bu kadar dar görüşlü olmayı Nasıl beceriyorsunuz hayret ediyorum. Bana temizliğe gelen abla iki düşük sonrasında gebe kalmakta zorlandı. Sonunda bi vasıta aracılığıyla Ankara hastanesinde ki doktora gitti onun uyguladığı tedaviyle hamile kaldı. Muayenesine birlikte gittiğimiz Birgün aynen yazdıklarımı söyledi. Hadi onun üstünden bir yada bir buçuk sene geçti onu uydurdum. Arkadaşım 5.5 aylık hamile memorial hastanesine gidiyor ve muayenesinde doktor hangi doktora giderse gitsin çok elzem bi durum olmadıkça alttan muayene olmamasını bu durumun sıkıntı doğurma ihtimalini söyledi. Aynı şekilde numune de çalışan kardeşim(dostum) bana hemen gitmeme gerek olmadığını 7. Haftanın içinde gidersem daha rahat olacağını söyledi. Ama yok bi siz biliyorsunuz ve maşallah ne kadar büyük uzmanlık alanınız varsa bide beni vebal almakla suçlamaya çalışıyorsunuz. 3. Ayda dış gebeliği anlaşılan arkadaşım da Etimet hastanesinde anlaşıldı buyur git araştır varsa kayıtta söylesin. Hayret birşey böyle çok bildiğini sanan insanlar çok konik gerçekten

Kızlar onu bunu bilmemde ben almanyadayım şuan.benim ilk doktor randevumde doktora alttan muane etti ve dış gebelikten korktuğumu soyledim alttan elle muane ederek kontrol etti dış gebeliğin olup olmadığını soyledi ki ozaman 3-4 haftalıktım hazır alttan bakmışken simir testi de yaptı bilmiyorum doğru mu yanlışmı ama ben iyiki baktı dedim yoksa dış gebelik korkum vardı paranoyak gibi oda bikac ay sonra anca cıkardı ortaya. Ki avrupanın heryerinde alttan muane ediyorlar herzaman bebiş buyuyene kadar. Buna doğru veya yanlış demiyorum sadece başımdan geçen olayı anlatmak istedim

Canim sinir sıkışmış olabilir kanama yoksa endise etme arkadaşlar ında dediği gibi yinede dr una danis icin rahatlar

Merhabalar son adetim 12 nisan bende gecen ay hsg cektirdim bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ve cok sukur suan 4+6 hamileyim persembe gunj ogrendim idrar testi ve kan testi +++ ultrasonda görünmedi ama Dr 2 -3 hfta sonra gel kalp atisini da duyarız dedi ☺
Biraz korku biraz heyecan var nasıl geccek bakalim

Evet ben çok cahil bir insanım ve sizin genel kültürünüze hayran kaldım çok bilimsel konuşmuşsunuz olağanüstü tanıdıklarınızın Ütopik hayat hikayeleriyle utandım valla tüm kanıtlarınız birinci ağızdan bilimsel veriler bir de isim verseydiniz keşke zira Cem Beyle şahsen tanışmışlığım var o yüzden söyleyeceğine hiç inanmadım ama sizin açık görüşlülük dediğiniz şey irdelemeden koşulsuz kabul etmek bize okulda 4 yıl irdelemeyi analitik düşünmeyi öğretmeye çalıştılar meğerse görüşümü daraltmışlar rezil ettiniz beni yemin ederim Hanımefendi aynı noktada buluşamayacak kadar uzağız belli ki lütfen daha fazla uzatmayın ben fanatikçe birşeyleri savunmayı sevmiyorum zaten tek derdim birileri yanlış yönlenmesin hertürlü insan var burda diye düşündüm tehlikeli buldum böyle yönlendirmeleri ama banane allah herkese akıl fikir vermiş herkes kullanıversin birzahmet! Yoksa banane isterseniz hiç gitmeyin beni zerre ilgilendirmiyor bu tarz bir dialoğa girmek bana yakışmıyor

Benimde size yakın tarihim. sat a göre 3+5 ovulasyonuma göre tam 2 haftalık dün kan verdim daha regl tarihime de 3 gün filan vardı 40.20 çıktı beta hcg.
Normal cnm bnmde tam 4 haftalık bat a göre ama normalde tam 2 haftalık bnm şu an bklm nasip artk

Ya telas yapma bebegin varsa ona zarar :) ki insallah ta vardir daha 6+2 de bakmissin bende bakmadim ama bnm doktorum en erken 7+1 de gel dedi uzerine basa basa :)

Kızlaar mide bulantınız başladımı çok kötü olmaya başladım ögürme geliyor ama çıkmıyor ögürdükçe kasıklarım sancıyor Allah yardımcımız olsun ya bu aylar böyle gitcek gibi bide bi göbek çıktı gören 3 aylıkmı diyor 55 kiloydum 57 olmuşum şimdiden valla zor verecem bunları yememeye çalışıyorum fazla

Cnm 4 haftalikken 255 di beta sonra 4+5 te kese gorundu 4mm di cm olamaz doktor normal deger dedi

Maşallah inşallah ikiside sağlıkla gelişir. Bu kadar erken belli olmaz sanıyordum ikiz olunca demek oluyormuş. Ultrasonda mı göründü? Birde merak ettim doğal yolla mı oldu? Hakkınızda hayırlısı?
Dogal yolla tup bebekle oldu ultrosonda iki kese gordu 5+5gunde bursaya gidiyorm ordaki doktorum gordu yasadigim yerde cok iyi degil makinalar bir tanesi cok kucuk
Canm merhaba biraz küçük derken ne kadar?
Ogun saskinliktan mm ni sormamisim doktor da ölmemiş buyugun kalbi atiyordu kucuk daha keseydi kese kucuk değil ama icinde daha bebek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…