Bi haftadr yemek yapmıyorum tek tük çorba falan herşeyi çıkarıyorum Açıö yiyemiyorum vücudum çok susuzCanım yemeklerini kendin mi yapıyorsun
Geçmiş olsun canım belki baskası (anne gibi) hazırlasa yiyeceklerimizi okadar köyü olmayız ben öutfaktan tiksindimBi haftadr yemek yapmıyorum tek tük çorba falan herşeyi çıkarıyorum Açıö yiyemiyorum vücudum çok susuz
İnşallah cnm saģsalim kucaklarımıza Alrz :)O zaman senle aynıyız.İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için.
Hyrlısı olsun tatlm inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alrz :)Ben de takipteyim doktora gidince muhtemel tarihe göre size katılcam canım :)
Merhaba canim sendemi hamilesin bende hamileyim ne kadarlikkızlar dün banyoda ayağım kaydı..bugünde duşakabine takıldım dışarı çıkarken..o sırada sağ kasığıma bir ağrı girmişti..hala devam ediyor..inşallah bir sıkıntı yoktur..böyle ufak şeylerden etkilenirmi kesee(
mrb canım..hayırlı olsun senin bebişin de..bilmiyorum ki 4. haftası yeni bitti heralde yeni öğrndik doktor ne bişi demedii yarın gidince öğrnirim heraldee:) senin ne kadarlıkk?Merhaba canim sendemi hamilesin bende hamileyim ne kadarlik
Canım bendede yoktu dün başladı bi ögürme geliyor çıkmıyorda aman gelmesin valla çekilmiyor ne güzel sevin şimdilik başlar yakında :)Kızlar bende hiç belirti yok siz yazınca diyorum ben niye hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedimbide grip olucam sanırım boğazım yanıyor
canım dediğim gibi kasık ağrısı ve batması oldu mu sende..aniden bıcak batması gibi..Canım bendede yoktu dün başladı bi ögürme geliyor çıkmıyorda aman gelmesin valla çekilmiyor ne güzel sevin şimdilik başlar yakında :)
Evet canım 6 saatden fazla sürmeyen agrı kanama olmayan agrı normalmiş yerini genişletiyor adet olamadıgımızın sancıları dedi bana arada gelip gidiyor gece mesela 4 de şiddetli uyandım geçti geri uyumuşum bazende batma oluyor sagdacanım dediğim gibi kasık ağrısı ve batması oldu mu sende..aniden bıcak batması gibi..
Kollarını kalrıp genleşme esnerken dikkat et ani hareketle kendini kasma mutfakta flan rafa uzanma kolunu kaldırıp bu haftalarda ayagını kaldır uzan yere egilme sıkan pantollar giyme bide ilişki yasak görene kadar bebişi bana bunlaeı dedi doktorhamile arkadaşlar nolur bana yardım edin bugün pek yok gibi..ama dün acayip sağ kasığımda ağrı oldu..bıçak saplanır gibi..özellikle hareket ettikçe oldu..muhtemelen 5. hafta içindeyim..5. hafta içindeyken böyle birşey yaşayan oldu mu? bugün pazar olduğu için doktoruma ulaşamadım yarın gitcez nasipsee..
keskin bir şekilde şiddetli bir ağrı mı canım bıcak saplar gibi..benim ağrılarımda adet günümden öncesinde başlamıştı hep vardı..ama kasıkda sancı ve çok hafif batma şekilindeydi..bu biraz daha şiddetli olunca korktum..bide banyoda duşakabine takıldım ondan sonra oldu bu ağrı..acile gitsem kese görünmedi daha bişey anlamazlar..yarın kendi doktorumda randevum var ona sorayım..inşallah normaldir bu ağrılar..dünden beri canım sıkkın öylece oturuyorum bişey mi oldu acaba diyeeEvet canım 6 saatden fazla sürmeyen agrı kanama olmayan agrı normalmiş yerini genişletiyor adet olamadıgımızın sancıları dedi bana arada gelip gidiyor gece mesela 4 de şiddetli uyandım geçti geri uyumuşum bazende batma oluyor sagda
ah ahh benim doktor bunların hiçbirini demedi..bende dikkat etmedim bunlara..çok sağol canım Allah razı olsun..bundan sonra biraz daha dikkatli olayımm..Kollarını kalrıp genleşme esnerken dikkat et ani hareketle kendini kasma mutfakta flan rafa uzanma kolunu kaldırıp bu haftalarda ayagını kaldır uzan yere egilme sıkan pantollar giyme bide ilişki yasak görene kadar bebişi bana bunlaeı dedi doktor
Kan gibi damla flan geldimi canım kendini kaydıgız zaman kasmışsın demek ki bi an oda yerinde kasılmış korkma doktorunla görüş normal canım hiç stres yapma Allah korusun benimde bıçak saplanıyor gibi oluyor 4 sniye geçiyor hemen sancım fazla ama kısa sürelikeskin bir şekilde şiddetli bir ağrı mı canım bıcak saplar gibi..benim ağrılarımda adet günümden öncesinde başlamıştı hep vardı..ama kasıkda sancı ve çok hafif batma şekilindeydi..bu biraz daha şiddetli olunca korktum..bide banyoda duşakabine takıldım ondan sonra oldu bu ağrı..acile gitsem kese görünmedi daha bişey anlamazlar..yarın kendi doktorumda randevum var ona sorayım..inşallah normaldir bu ağrılar..dünden beri canım sıkkın öylece oturuyorum bişey mi oldu acaba diyee
yok canım kan gelmedi Allaha şükür..dediğin gibi kendimi kastım o sırada galiba..evet benim ağrılarda keskin ama kısa süreli...Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..gerçekten hem çok güzel hem de stresle bir süreç..Kan gibi damla flan geldimi canım kendini kaydıgız zaman kasmışsın demek ki bi an oda yerinde kasılmış korkma doktorunla görüş normal canım hiç stres yapma Allah korusun benimde bıçak saplanıyor gibi oluyor 4 sniye geçiyor hemen sancım fazla ama kısa süreli
Aynen canım bana baya saydı merdiveni bile 2 basamak inmiyoruz topukluya veda et dedi sendende Allah razı olsun canım dikkat edip stres yapma çok iyi korunuyor onlar içerde kasıldıgın zaman kasıklarda kasılır bide gaz sancısı geneli biz farketmesekte gazını tutma geldigi an bırak :) şuan en hızlı büyüme aşaması ilk 9 hafta dikkat et gerisi çabucak gelir bi bakmışsın kucagında :)ah ahh benim doktor bunların hiçbirini demedi..bende dikkat etmedim bunlara..çok sağol canım Allah razı olsun..bundan sonra biraz daha dikkatli olayımm..
Amin Allah kavuştursun inşallah kucaklarımıza Almayı nasip etsin :)yok canım kan gelmedi Allaha şükür..dediğin gibi kendimi kastım o sırada galiba..evet benim ağrılarda keskin ama kısa süreli...Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..gerçekten hem çok güzel hem de stresle bir süreç..
evet canım Allahın izniyle şu 2-3 ay bi geçseydii:) nerde yaşıyorsun..ben ankaradayım gerçekten adam akıllı ilgilencek bir doktor istiyorum..benimki çok yoğun pek bişey söylemiyor ben sormadıkça..Aynen canım bana baya saydı merdiveni bile 2 basamak inmiyoruz topukluya veda et dedi sendende Allah razı olsun canım dikkat edip stres yapma çok iyi korunuyor onlar içerde kasıldıgın zaman kasıklarda kasılır bide gaz sancısı geneli biz farketmesekte gazını tutma geldigi an bırak :) şuan en hızlı büyüme aşaması ilk 9 hafta dikkat et gerisi çabucak gelir bi bakmışsın kucagında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?