Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar bende hiç belirti yok siz yazınca diyorum ben niye hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bide grip olucam sanırım boğazım yanıyor

Cnm 4+5te kese gorundu 1 hafta sonra icinde bebek vardi ama sen tekrar git herkeste farkli oluyor birde en kesin ultrosan alltan bakilan dis gebelik bos gebelik hepsi belli oluyor benim fikrim

Merhaba canim sendemi hamilesin bende hamileyim ne kadarlik

Merhaba canim sendemi hamilesin bende hamileyim ne kadarlik
mrb canım..hayırlı olsun senin bebişin de..bilmiyorum ki 4. haftası yeni bitti heralde yeni öğrndik doktor ne bişi demedii yarın gidince öğrnirim heraldee:) senin ne kadarlıkk?

hamile arkadaşlar nolur bana yardım edin bugün pek yok gibi..ama dün acayip sağ kasığımda ağrı oldu..bıçak saplanır gibi..özellikle hareket ettikçe oldu..muhtemelen 5. hafta içindeyim..5. hafta içindeyken böyle birşey yaşayan oldu mu? bugün pazar olduğu için doktoruma ulaşamadım yarın gitcez nasipsee..

Kızlar bende hiç belirti yok siz yazınca diyorum ben niye hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bide grip olucam sanırım boğazım yanıyor
Canım bendede yoktu dün başladı bi ögürme geliyor çıkmıyorda aman gelmesin valla çekilmiyor ne güzel sevin şimdilik başlar yakında :)

canım dediğim gibi kasık ağrısı ve batması oldu mu sende..aniden bıcak batması gibi..
Evet canım 6 saatden fazla sürmeyen agrı kanama olmayan agrı normalmiş yerini genişletiyor adet olamadıgımızın sancıları dedi bana arada gelip gidiyor gece mesela 4 de şiddetli uyandım geçti geri uyumuşum bazende batma oluyor sagda

Kollarını kalrıp genleşme esnerken dikkat et ani hareketle kendini kasma mutfakta flan rafa uzanma kolunu kaldırıp bu haftalarda ayagını kaldır uzan yere egilme sıkan pantollar giyme bide ilişki yasak görene kadar bebişi bana bunlaeı dedi doktor

keskin bir şekilde şiddetli bir ağrı mı canım bıcak saplar gibi..benim ağrılarımda adet günümden öncesinde başlamıştı hep vardı..ama kasıkda sancı ve çok hafif batma şekilindeydi..bu biraz daha şiddetli olunca korktum..bide banyoda duşakabine takıldım ondan sonra oldu bu ağrı..acile gitsem kese görünmedi daha bişey anlamazlar..yarın kendi doktorumda randevum var ona sorayım..inşallah normaldir bu ağrılar..dünden beri canım sıkkın öylece oturuyorum bişey mi oldu acaba diyee

ah ahh benim doktor bunların hiçbirini demedi..bende dikkat etmedim bunlara..çok sağol canım Allah razı olsun..bundan sonra biraz daha dikkatli olayımm..

Kan gibi damla flan geldimi canım kendini kaydıgız zaman kasmışsın demek ki bi an oda yerinde kasılmış korkma doktorunla görüş normal canım hiç stres yapma Allah korusun benimde bıçak saplanıyor gibi oluyor 4 sniye geçiyor hemen sancım fazla ama kısa süreli

yok canım kan gelmedi Allaha şükür..dediğin gibi kendimi kastım o sırada galiba..evet benim ağrılarda keskin ama kısa süreli...Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..gerçekten hem çok güzel hem de stresle bir süreç..

ah ahh benim doktor bunların hiçbirini demedi..bende dikkat etmedim bunlara..çok sağol canım Allah razı olsun..bundan sonra biraz daha dikkatli olayımm..
Aynen canım bana baya saydı merdiveni bile 2 basamak inmiyoruz topukluya veda et dedi sendende Allah razı olsun canım dikkat edip stres yapma çok iyi korunuyor onlar içerde kasıldıgın zaman kasıklarda kasılır bide gaz sancısı geneli biz farketmesekte gazını tutma geldigi an bırak :) şuan en hızlı büyüme aşaması ilk 9 hafta dikkat et gerisi çabucak gelir bi bakmışsın kucagında :)

Amin Allah kavuştursun inşallah kucaklarımıza Almayı nasip etsin :)

evet canım Allahın izniyle şu 2-3 ay bi geçseydii:) nerde yaşıyorsun..ben ankaradayım gerçekten adam akıllı ilgilencek bir doktor istiyorum..benimki çok yoğun pek bişey söylemiyor ben sormadıkça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…