- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Altinci haftadami duydun canim hayirlisi olsun goguslerde degisiklik varmiMeraba kılar bende 6 haftalik hamileyim çok şükür kalp atışını duydum .tup bebek ile hamile kaldım. Sağlıcakla hepimiz kucagimiza alırız inşaallah.
kan değerin kaçlarda canım..yumurtlaman erken olmuş o zaman..ben keseyi anca cumaya görürüm Allah nasip ederse..yarın da gitcem ama kese için değil kontrole..sorcaklarım var bide..Kese icin gittim kalp icin gidicem haftaya sen ne zaman duyucan kalbini
Bilmiyorum cnm ama ben haftaya iste kalp icin gidicemkan değerin kaçlarda canım..yumurtlaman erken olmuş o zaman..ben keseyi anca cumaya görürüm Allah nasip ederse..yarın da gitcem ama kese için değil kontrole..sorcaklarım var bide..
Aynı tarihte doğumumuzCin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
merhaba canım ya aynı durumdaymısız seninle bende çok rahat uyur 11 den önce uyanmazdım ama şimdi zor uyuyorum bide sabahın köründe uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum napıcaz böyle düzelir inşallahKızlar ben yatınca sabaha kadar mışıl mışıl uyurdum.. Şimdi sabah ezanından önce uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum yaa
Belirtiler herkesde farklı oluyor kızlar bulantınız başladı mı...bende çok erken uyanıyorum ama gündüz üç dört kere uyuyorum hemde çok tatlı uykumerhaba canım ya aynı durumdaymısız seninle bende çok rahat uyur 11 den önce uyanmazdım ama şimdi zor uyuyorum bide sabahın köründe uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum napıcaz böyle düzelir inşallah
senin değerlerin kaçlarda canım keseyi gördünüz mü?Aynı tarihte doğumumuz
gündüzleri benimde çok uykum geliyor..normalde gündüz uyumasını hiç sevmeyen biriyim..ama çalıştığım için uyuma fırsatım olmuyor..esneye esneye geziniyorumm ortalardaa:)Belirtiler herkesde farklı oluyor kızlar bulantınız başladı mı...bende çok erken uyanıyorum ama gündüz üç dört kere uyuyorum hemde çok tatlı uyku
ben bidaha hiç uyuymuyorum akşam yatak vakti yine aynı şekilde devam ediyor... suana kadar bulantım olmadı 2.kez allah nasip ederse anne olucam oğlumda 5.ayıma kadar hep bulantım olmuştu..Belirtiler herkesde farklı oluyor kızlar bulantınız başladı mı...bende çok erken uyanıyorum ama gündüz üç dört kere uyuyorum hemde çok tatlı uyku
Doktor 1 hazirana randevu verdi hem keseyi görüp hem kalbi duyucaz inş 1760 çıktı.senin değerlerin kaçlarda canım keseyi gördünüz mü?
Bulantı olmasından da uyuyamamak daha mı iyi ki bilemedim ...sağlıklı olsunlar daben bidaha hiç uyuymuyorum akşam yatak vakti yine aynı şekilde devam ediyor... suana kadar bulantım olmadı 2.kez allah nasip ederse anne olucam oğlumda 5.ayıma kadar hep bulantım olmuştu..
böyleyken kese görünmedi mi canım..benim hiç görünmez o zaman..çok beklemem lazım daha çokk:)Doktor 1 hazirana randevu verdi hem keseyi görüp hem kalbi duyucaz inş 1760 çıktı.
Gitmedik telefonla aradık doktoru acele etmeyin bekleyin kalbide duyun dedi bizim de ilk olunca ne derse doktorlar tamam diyoruz.ama araştırdığım kadarıyla 5 hastalıkken kese görünüyor.sabırla bekliyorum ben haziranı ama siz muayene olunca haber verin yine de alttan mı bakacaklar acaba karından mıböyleyken kese görünmedi mi canım..benim hiç görünmez o zaman..çok beklemem lazım daha çokk:)
benim doktorum alttan bakma taraftarı değil..karından bakar..benim değerim daha düşük..hesabıma göre cumaya anca görünür..gel bi bakalım demişti doktor..birazda ağrım oluyor 2 gündür onun için gidiyorum asıl..Gitmedik telefonla aradık doktoru acele etmeyin bekleyin kalbide duyun dedi bizim de ilk olunca ne derse doktorlar tamam diyoruz.ama araştırdığım kadarıyla 5 hastalıkken kese görünüyor.sabırla bekliyorum ben haziranı ama siz muayene olunca haber verin yine de alttan mı bakacaklar acaba karından mı
Dikkat et kasık agrısı mıbenim doktorum alttan bakma taraftarı değil..karından bakar..benim değerim daha düşük..hesabıma göre cumaya anca görünür..gel bi bakalım demişti doktor..birazda ağrım oluyor 2 gündür onun için gidiyorum asıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?