evet canım kasıkta..bıçak saplanması gibi ama çok keskin oluyor..hareket ettikçe oluyor genelde..ama bugün biraz daha az oldu..normal heralde bu ağrılar..ama öncekilerden farklı diye endişe ettim..Dikkat et kasık agrısı mı
aynısı bende de var canımKizlar yarin bende doktora gideceğim ama icimde bir tedirginlik var neden bilmiyorum
Aynı Ağrı'lar bende de var ama kime sorduysam normal dedi bende normal olduğuna inandırdım kendimi keseyi görüp kalbi duyunca rahatlıcaz sanırım hepimiz...rabnime emanet Melek'lerimizaynısı bende de var canımAllah korusun meleklerimizi..
canım biz öğrendik öğreneli birlikte olmuyoruz ama keseyi gördükten sonra bu kadar kasmayız heralde..bildiğim kadarıyla da düşük riski yoksa cinsel ilişkiye girmekte bir sakınca yok..Kizlar yanlis anlamayin ama bisey soracam hamilelikte cinsellik nasıl ben bayagi cektim kendimi dogrumu yapiyorum bilmiyorum
Bu kiloyla ilgili olmayabilir bende kilolu yum tahliller in yapıldı mi Dr görün mutlakaBnm gibi kilolu olup daha bu haftadan nefesi daralan zor alan var mi
Bende öyleyim cnm ya, oğluma hamileligimde sürekli uyku halindeydim, şimdi gözlerim fal taşı gibi açılıyor erkendenKızlar ben yatınca sabaha kadar mışıl mışıl uyurdum.. Şimdi sabah ezanından önce uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum yaa
Bende senin gibiyim canim butun gun agzi acik geziyorum :))gündüzleri benimde çok uykum geliyor..normalde gündüz uyumasını hiç sevmeyen biriyim..ama çalıştığım için uyuma fırsatım olmuyor..esneye esneye geziniyorumm ortalardaa:)
Canim benim doktorum 12. Haftadan kucuk olan gebeleri idrara sıkışık gelmesi gerekiyor dedi bende iki kontrolumde de oyle yaptim daha net gorunurmus ultrasondakızlar bişey sorcam..yarın doktora gidicem muhtemelen ulrasona alır..idrara sıkışarak mı gitmek lazım..
merhaba kızlar ; Allah'ın izniyle ben de ocak annesi olacam inşallah :) dün doktora gittim ve kese göründü doktorum 2 hafta sonra tekrar gelde kalp atışlarına ve bebeğe bakalım dedi..:)
anladım canım..bende öyle gideyim o zaman..henüz görünme ihtimali yok ama olsun:)Canim benim doktorum 12. Haftadan kucuk olan gebeleri idrara sıkışık gelmesi gerekiyor dedi bende iki kontrolumde de oyle yaptim daha net gorunurmus ultrasonda
Valla canim ben 5 haftaliktim gittigimde doktor kucuk daha dedi ama keseyi gormustu bence sende gorursun:)anladım canım..bende öyle gideyim o zaman..henüz görünme ihtimali yok ama olsun:)
inşallah canımm..kan değerin kaçlardaydı hatırlıyor muusn? ben geç yumurtladım onun için çok yeni hamileliğim yarın en fazla 400lerde olur..hayırlısıyla düzgün bir şekilde artıysa..yani hesaplarıma göre en erken cuma görürüm gibi..şimdi doktor haftaya gel dediği için gidiyorum..görünmez ama yine bi bakarız demişti..Valla canim ben 5 haftaliktim gittigimde doktor kucuk daha dedi ama keseyi gormustu bence sende gorursun:)
İnşallah vardır canım bi test yap hemenkızlar batım salı mutlaka 2 3 gün öncesinde kanamam olurdu şuana kadar hiç bi kananmam da yok ağrımda yok hal böyle oluncada daha bi umutlandım sizce bisiler varmıdır. sadece sol arka tarafım ağrıo böbreğim sanki
Keseyi gormeden 2 gun once yani 5 haftalikken heralde kan testi yaptirmistim 746 cikmisti canim 4 haftaliksin demislerdi sonra kontrole gittim doktor net soylemedi haftami kucuk dedi 2 hafta sonra gel dedi bu carsamba gittim 7 haftalik dedi kalp atisini duydum iste :)) bida 1 haziranda gidicem bendeinşallah canımm..kan değerin kaçlardaydı hatırlıyor muusn? ben geç yumurtladım onun için çok yeni hamileliğim yarın en fazla 400lerde olur..hayırlısıyla düzgün bir şekilde artıysa..yani hesaplarıma göre en erken cuma görürüm gibi..şimdi doktor haftaya gel dediği için gidiyorum..görünmez ama yine bi bakarız demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?