Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Dikkat et kasık agrısı mı
evet canım kasıkta..bıçak saplanması gibi ama çok keskin oluyor..hareket ettikçe oluyor genelde..ama bugün biraz daha az oldu..normal heralde bu ağrılar..ama öncekilerden farklı diye endişe ettim..

Kizlar yarin bende doktora gideceğim ama icimde bir tedirginlik var neden bilmiyorum

• TE="ecrinny, post: 46505544, member: 720811"]aynısı bende de var canım Allah korusun meleklerimizi..[/QUOTE]
    Amin canım allah hepimizinkini korusun

Kizlar yanlis anlamayin ama bisey soracam hamilelikte cinsellik nasıl ben bayagi cektim kendimi dogrumu yapiyorum bilmiyorum

Kizlar yanlis anlamayin ama bisey soracam hamilelikte cinsellik nasıl ben bayagi cektim kendimi dogrumu yapiyorum bilmiyorum
canım biz öğrendik öğreneli birlikte olmuyoruz ama keseyi gördükten sonra bu kadar kasmayız heralde..bildiğim kadarıyla da düşük riski yoksa cinsel ilişkiye girmekte bir sakınca yok..

bende özel bölgeye ağda yapıp yapmadığınızı sorcam kızlar..ağda yapmak bir sıkıntı yaratır mı acabaa?

Kızlar ben yatınca sabaha kadar mışıl mışıl uyurdum.. Şimdi sabah ezanından önce uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum yaa
Bende öyleyim cnm ya, oğluma hamileligimde sürekli uyku halindeydim, şimdi gözlerim fal taşı gibi açılıyor erkenden (

kızlar bişey sorcam..yarın doktora gidicem muhtemelen ulrasona alır..idrara sıkışarak mı gitmek lazım..
Canim benim doktorum 12. Haftadan kucuk olan gebeleri idrara sıkışık gelmesi gerekiyor dedi bende iki kontrolumde de oyle yaptim daha net gorunurmus ultrasonda

merhaba kızlar ; Allah'ın izniyle ben de ocak annesi olacam inşallah :) dün doktora gittim ve kese göründü doktorum 2 hafta sonra tekrar gelde kalp atışlarına ve bebeğe bakalım dedi..:)

hayırlı olsun kardeş seninle de aynı gündeyiz. doktor bana 17mayıs da gel dedi kalp atısı için. sana garanti olsun diye iki hafta sonra dedi galiba

Canim benim doktorum 12. Haftadan kucuk olan gebeleri idrara sıkışık gelmesi gerekiyor dedi bende iki kontrolumde de oyle yaptim daha net gorunurmus ultrasonda
anladım canım..bende öyle gideyim o zaman..henüz görünme ihtimali yok ama olsun:)

Valla canim ben 5 haftaliktim gittigimde doktor kucuk daha dedi ama keseyi gormustu bence sende gorursun:)
inşallah canımm..kan değerin kaçlardaydı hatırlıyor muusn? ben geç yumurtladım onun için çok yeni hamileliğim yarın en fazla 400lerde olur..hayırlısıyla düzgün bir şekilde artıysa..yani hesaplarıma göre en erken cuma görürüm gibi..şimdi doktor haftaya gel dediği için gidiyorum..görünmez ama yine bi bakarız demişti..

kızlar batım salı mutlaka 2 3 gün öncesinde kanamam olurdu şuana kadar hiç bi kananmam da yok ağrımda yok hal böyle oluncada daha bi umutlandım sizce bisiler varmıdır. sadece sol arka tarafım ağrıo böbreğim sanki

İnşallah vardır canım bi test yap hemen

Keseyi gormeden 2 gun once yani 5 haftalikken heralde kan testi yaptirmistim 746 cikmisti canim 4 haftaliksin demislerdi sonra kontrole gittim doktor net soylemedi haftami kucuk dedi 2 hafta sonra gel dedi bu carsamba gittim 7 haftalik dedi kalp atisini duydum iste :)) bida 1 haziranda gidicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…