Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Benim de çatlama iğnesinin 11. Günü test yaptım bugün positif çıktı inşallah bu ay kalmışım dir
İnşallah hamilesindir canm kan testi mi yaptırdın bende çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu doktor 15. Gün test yap dedi erken test yapmaya korkuyorm zaten

İnşallah hamilesindir canm kan testi mi yaptırdın bende çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu doktor 15. Gün test yap dedi erken test yapmaya korkuyorm zaten
Yok canm idrar testi yaptım catlatma igbesinin 7.ci günü bi yaptım iğnenin etkisi gitti mi die negatif ti bugün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı inşallah vardır

Yok canm idrar testi yaptım catlatma igbesinin 7.ci günü bi yaptım iğnenin etkisi gitti mi die negatif ti bugün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı inşallah vardır
Kan testi yaptır bence hemen inşallahh wardır canım yaaa allah isteyen herkese nasip etsin

Aynı tarif ettiğin şekilde salı günü Dr gidicem Dr sorucam

Benimde tuzlu seyler

ARKADAŞLARRRRRR!!!!

bu ağrı sızı batma sancı ile ilgili soru soranlar. ben yukarılarda bahsetmiştim yine söyleyim. benim adete 3-4 gün kala sancı ağrı başladı artı lekelenme.şuan üstüne 18 gün geçti hala ağrı devam ediyor. çoğunlukla da sağ taraf. bazen ta bacaktan kasıklara kadar çekilen bi ağrı oluyor. bazen batma oluyor. bazen çekilme oluyor. ve lekelenme de ağrıda devam. hatta bazen yerimde duramıyorum o kadar ki dün feryat figan ettim bebeğimi düşürüyorum galiba diye. çok kötü bi durum. beklemeye devam. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar cinsiyet i kac haftalık iken öğreniriz acaba cok sabırsızlanıyor um oğlum suan 6 yaşında kiz istiyoruz ama bakalım sağlık la kucagimiza alariz inşallah ama merak ediyor insan ya

Dogal yolla tup bebekle oldu ultrosonda iki kese gordu 5+5gunde bursaya gidiyorm ordaki doktorum gordu yasadigim yerde cok iyi degil makinalar bir tanesi cok kucuk
Canım bende onu sormak istemiştim tüp bebek doğal olmuyor tedaviyle oluyor. Hadi hayırlısı ikiside sağlıkla gelişir inşallah.

Aynen canım ya öglen de uyku geliyor sabahta erkenden uyanıyoruz gece uyku tutmuyor ruh halim kötü
Allah yardımcımız olsun bebekler bize erken uyu erken kalk diyorlar az kaldı bekleyin ne gece ne gündüzünüz olacak diye alıştırma yaptırıyorlardır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…