- 4 Nisan 2016
- 69
- 38
- 3
- 39
Benim 6.haftada başladı neden bulanmiyor diyordum ama bulanti cok zormus ara ara geliyor açken daha cok bulaniyor istifra etme suan yokKizlar bulantiniz varmi
İnşallah hamilesindir canm kan testi mi yaptırdın bende çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu doktor 15. Gün test yap dedi erken test yapmaya korkuyorm zatenBenim de çatlama iğnesinin 11. Günü test yaptım bugün positif çıktı inşallah bu ay kalmışım dir
Bende 2haftadir ne erik yedim bebis icerde burusmustur.tiksinme daha yok kizlar herkesin hamileligi farkli oluyormus en hafif sekilde gecirmek dilegiylekızlar gülceksiniz ama ilk aşerdiğim şey salatalıkk
Yok canm idrar testi yaptım catlatma igbesinin 7.ci günü bi yaptım iğnenin etkisi gitti mi die negatif ti bugün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı inşallah vardırİnşallah hamilesindir canm kan testi mi yaptırdın bende çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu doktor 15. Gün test yap dedi erken test yapmaya korkuyorm zaten
Kan testi yaptır bence hemen inşallahh wardır canım yaaa allah isteyen herkese nasip etsinYok canm idrar testi yaptım catlatma igbesinin 7.ci günü bi yaptım iğnenin etkisi gitti mi die negatif ti bugün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı inşallah vardır
Aynı tarif ettiğin şekilde salı günü Dr gidicem Dr sorucamnasıl oluyor ağrınların canım..benim şimdiye kadar hep hafif şekilde ağrım oldu..kasıklarda ve karında hafif adet ağrısı gibi oluyordu..ama bu seferki değişik diye endişelendim..ani bir şekilde hareket felan ettiğimde oluyor genelde..sanki o anda bişey sokuyorlar kasığıma..Allahtan uzun sürmüyor yoksa keskin bi ağrı..sık sık oluyor ama kısa süreli oluyor..sendeki nasıl?
Benimde domateskızlar gülceksiniz ama ilk aşerdiğim şey salatalıkk
Bende saat 6 ta uyanıyorumKızlar ben yatınca sabaha kadar mışıl mışıl uyurdum.. Şimdi sabah ezanından önce uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum yaa
Benim de Çin takviminde erkek Rus takviminde kız çıkıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değilCin takvimi yaptim erkek cikti yapan oldumu :)
Canım ne güzel haber .rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş .bende aşılamayla hamile kaldımMeraba kılar bende 6 haftalik hamileyim çok şükür kalp atışını duydum .tup bebek ile hamile kaldım. Sağlıcakla hepimiz kucagimiza alırız inşaallah.
Aynen canım ya öglen de uyku geliyor sabahta erkenden uyanıyoruz gece uyku tutmuyor ruh halim kötüGünaydın kızlar bebekler bizi uyutmuyor sabah erkenden uyanıyorum uyku tutmuyor
Canım bende onu sormak istemiştim tüp bebek doğal olmuyor tedaviyle oluyor. Hadi hayırlısı ikiside sağlıkla gelişir inşallah.Dogal yolla tup bebekle oldu ultrosonda iki kese gordu 5+5gunde bursaya gidiyorm ordaki doktorum gordu yasadigim yerde cok iyi degil makinalar bir tanesi cok kucuk
Allah yardımcımız olsun bebekler bize erken uyu erken kalk diyorlar az kaldı bekleyin ne gece ne gündüzünüz olacak diye alıştırma yaptırıyorlardır sanırımAynen canım ya öglen de uyku geliyor sabahta erkenden uyanıyoruz gece uyku tutmuyor ruh halim kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?