- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Bende Ankaradayım be de doğru düzgün sürekli gidebileceğim doktor arıyorum. Henüz bulamadım mhrs de randevular hep dolu nasıl iş anlamadım.evet canım Allahın izniyle şu 2-3 ay bi geçseydii:) nerde yaşıyorsun..ben ankaradayım gerçekten adam akıllı ilgilencek bir doktor istiyorum..benimki çok yoğun pek bişey söylemiyor ben sormadıkça..
Zübeyde Hanım muayene olmak için güzel ama doğum yapmak için değil doğum yapanlar hep şikayetçi arkadaşım doğum yaptı gitmiştim ziyarete hiç sevmedim oda çok memnun kalmadı zaten. Komşumda zekai tahirde doğum yaptı o memnun ama bence memnuniyet beklentilerle alakalı.Bende ankaraya yeni geldim canım en son karamandaki doktor bunları dedi ankarada daha gitmedim 8. Haftada git orda kalp atışını duy dedi o yüzden gitmedim bide burda doktor bilmiyorum zübeyde hanıma git dediler bana
Yok canım zübeyde hanım iyi duydum ama bugün bi ablayla tanıştım sordum iyi bi yer zübeyde hanımda yakınına yanlış teshiş koymuşlar idrar kesesini flan kesmişler yanlışlıkla dogumda kansersin demişler flan üzüldüm yani başka bulmakta yarar var napcaz bilemedimZübeyde Hanım muayene olmak için güzel ama doğum yapmak için değil doğum yapanlar hep şikayetçi arkadaşım doğum yaptı gitmiştim ziyarete hiç sevmedim oda çok memnun kalmadı zaten. Komşumda zekai tahirde doğum yaptı o memnun ama bence memnuniyet beklentilerle alakalı.
Benim midem yanıyor bazen fena halde artıyor ama bulantı yok şükür şimdilik.Arkadaşlar mide yanmaniz varmi benim çok kötü bıçakla kesilir gbi
ben gözümle gördüm ortamını arkadaşımın doğum yaptığında ben hiç sevmedim. Poliklinikleri iyi muayene olmak için ama doğum yapmak istemem orada. Muayeneye iki üç defa gittim beğendim.Yok canım zübeyde hanım iyi duydum ama bugün bi ablayla tanıştım sordum iyi bi yer zübeyde hanımda yakınına yanlış teshiş koymuşlar idrar kesesini flan kesmişler yanlışlıkla dogumda kansersin demişler flan üzüldüm yani başka bulmakta yarar var napcaz bilemedim
Amin canım inşallah :)Hyrlısı olsun tatlm inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alrz :)
İnşallah bulursunuz ama bulamazsanız ayva reçeli filan yiyin en azından nefsinize körelir.Günaydın kızlar bugün güne canım ayva çekerekten uyandım. Hamileyken ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuşnerden bulcam ayvayı ben bu mevsimde
Bir iki hafta önce de ayva çekmişti ama aşermiyorumdur herhalde beklerim diyodum eşim aradı aradı bulamayınca boşver dedim ama artık tahammul edemiyorum ayva istiyoruum. Esime üzüldüm az daha arasın bakalım
Aramızda 1 gün var benimde midemde yanma oluyor baya yoğun şekilde genelde de gece yapacağıma başlıyor. Kötü gerçekten. Hadi hayırlısı.Benim adet günüm normalde bugun dü bu sabah mide bulantısı yaşadım ayyu kötü yatırmıyo insanı yaa
.........
Benim de ikincisi ve ben de 14 kilo almıştım.
Bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynı. :)
Sanırım bugün dr a gitmiş olacaksın, cumartesi yazmışsın.
Ben de kese ve bebiş rahat görünsün diye(varsa inşaallah) pazartesi gününe randevu aldım.
Dr sonrası yazabilir misin kese bebiş gözüktü mü?
Amin inşallah. Hakkımızda hayırlısı.İnşallah cnm saģsalim kucaklarımıza Alrz :)
11. gün pozitifse hamilesindir canım..benimde 11. gün çıkmıştı..Benim de çatlama iğnesinin 11. Günü test yaptım bugün positif çıktı inşallah bu ay kalmışım dir
hadi ya..adam akıllı bir doktor bulmak gerçekten zor işş..koru hastanesi hakkında fikri olan var mı kızlarr?Kızlar bugün bi ablayla konuştum sabah zübeyde hanımı sordum bi doktor dogumda kadına kanser demiş idrar kesesini kesmiş yanlışlıkla yanlış teşhis koymuşlar doktoru iyi seçin halbuki çok iyi diye duymuştum o hastaneyi
Keşke istanbulda olsamCanim taksim ıstiklal caddesinde bi dukkan var hatta gece bile telefon numarasi var caminda ariyorsun geliyor hemwn butun meyveler var aklina gelen gelmeyen herşey var orda orada aayva yi kesin bulursun
Gerçekten mi canm sen kaç haftalık hamilesin suan11. gün pozitifse hamilesindir canım..benimde 11. gün çıkmıştı..
Ben istanbuldasin diye düşünmüş tumFuturistictales46510401 .!.:Keşke istanbulda olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?