Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

evet canım Allahın izniyle şu 2-3 ay bi geçseydii:) nerde yaşıyorsun..ben ankaradayım gerçekten adam akıllı ilgilencek bir doktor istiyorum..benimki çok yoğun pek bişey söylemiyor ben sormadıkça..
Bende Ankaradayım be de doğru düzgün sürekli gidebileceğim doktor arıyorum. Henüz bulamadım mhrs de randevular hep dolu nasıl iş anlamadım.

Kızlar bugün bi ablayla konuştum sabah zübeyde hanımı sordum bi doktor dogumda kadına kanser demiş idrar kesesini kesmiş yanlışlıkla yanlış teşhis koymuşlar doktoru iyi seçin halbuki çok iyi diye duymuştum o hastaneyi

Bende ankaraya yeni geldim canım en son karamandaki doktor bunları dedi ankarada daha gitmedim 8. Haftada git orda kalp atışını duy dedi o yüzden gitmedim bide burda doktor bilmiyorum zübeyde hanıma git dediler bana
Zübeyde Hanım muayene olmak için güzel ama doğum yapmak için değil doğum yapanlar hep şikayetçi arkadaşım doğum yaptı gitmiştim ziyarete hiç sevmedim oda çok memnun kalmadı zaten. Komşumda zekai tahirde doğum yaptı o memnun ama bence memnuniyet beklentilerle alakalı.

Yok canım zübeyde hanım iyi duydum ama bugün bi ablayla tanıştım sordum iyi bi yer zübeyde hanımda yakınına yanlış teshiş koymuşlar idrar kesesini flan kesmişler yanlışlıkla dogumda kansersin demişler flan üzüldüm yani başka bulmakta yarar var napcaz bilemedim

ben gözümle gördüm ortamını arkadaşımın doğum yaptığında ben hiç sevmedim. Poliklinikleri iyi muayene olmak için ama doğum yapmak istemem orada. Muayeneye iki üç defa gittim beğendim.

Günaydın kızlar bugün güne canım ayva çekerekten uyandım. Hamileyken ayva yiyenin bebeği gamzeli olurmuş nerden bulcam ayvayı ben bu mevsimde

Bir iki hafta önce de ayva çekmişti ama aşermiyorumdur herhalde beklerim diyodum eşim aradı aradı bulamayınca boşver dedim ama artık tahammul edemiyorum ayva istiyoruum. Esime üzüldüm az daha arasın bakalım

İnşallah bulursunuz ama bulamazsanız ayva reçeli filan yiyin en azından nefsinize körelir.

Günaydın,

Cumartesi'den pazartesiye almak zorunda kaldım randevuyu, doktor kongredeymiş. İnşallah bu akşam göreceğiz.
Senin de bugün sanırım. Umarım ikimiz için de güzel haberler olur. Ben de haberlerini bekliyorum.

Canim taksim ıstiklal caddesinde bi dukkan var hatta gece bile telefon numarasi var caminda ariyorsun geliyor hemwn butun meyveler var aklina gelen gelmeyen herşey var orda orada aayva yi kesin bulursun

hadi ya..adam akıllı bir doktor bulmak gerçekten zor işş..koru hastanesi hakkında fikri olan var mı kızlarr?

kızlar perşembe sonucum 93tü bugün 614 çıktı ama ikisi farklı hastane..çok fazla artmamış mı bir sıkıntı olur mu

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğunu 2 gün önce öğrendim, kalp atışını duymak için cuma günü gideceğim hastaneye çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…