Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar doktoru aradım güzel artmış ama ikiz gebelik ihtimali var dedii..çarşamba gel vajinal bakalım dedi..vajinal baktırmak istemiyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim..

Bende hepsini toptan görüp duymak için 8 haftayı beklicem inşallah eskiden ultrason mu vardı sürekli git git para dayanmaz

Git canım baktır bi zararı olcagını sanmıyorum sonuçta yarıdan çogu görmek istediklerinde baktırıyorlar kalbinden ne geçiyosa o olsun inşallah :)
amin canım çok sağolasın..Allah da biliyor ya kalbimden geçen tek olması..çünkü çalışıyorum ikiz bakım açısından çok zor olcak benim için..ama Rabbim öyle uygun gördüyse hakkımda hayırlısı buysa da başım üstüne:) Hayırlısı her şeyin..

Bende hepsini toptan görüp duymak için 8 haftayı beklicem inşallah eskiden ultrason mu vardı sürekli git git para dayanmaz
benim doktor sürekli çağırıyor valla bende ondan gidiyorum bişey yaptığı da yok aslında..fazla panik ve beni de panik yapıyor..ben aspirin kullanıyorum dedim..aa hemen bırak dış gebelikse gebeliğin ameliyat sırasında çok kanaman olur dedi..böyle de patavatsiz..bir dur yaa..ben yeni hamileyim her şeyi panik yapıyorum zaten..nasipse çarşamba da gidicem bir daha gitmeyi düşünmüyorum bu kadına..

Bugun doktora gittim kese y i gorduk bebek belli degildi alttan bakti kesin gordu kalp atışınida duydum cok guzel bi duygu birde bulanti a rtti size doktor bisey onerdimi ben soylemeyi unuttum heyecandan yada siz neler yapıyorsunuz

Hadi ya niye çagırıyorki o kadar zaten şimdi gitsen keseyi görürsün haftaya bebişi götürsün 8 dede hem bebişi hem kalbini duyarsın canım çagtıyosa bi bildgi vardır bazı doktorlarda 7. Haftadan önce gelme diyo :) kız ikiz olursa mecbur sezeryan olur ya bende sezeryandan çok korkuyorum ahh ah :)

Bugun doktora gittim kese y i gorduk bebek belli degildi alttan bakti kesin gordu kalp atışınida duydum cok guzel bi duygu birde bulanti a rtti size doktor bisey onerdimi ben soylemeyi unuttum heyecandan yada siz neler yapıyorsunuz
Bebiş küçükmü kalmış ayy kıyamam ya göstermedi demek üstten :) bendede aşırı bulantı var bugün tam 6+0 olduk çok acıkıyorum ama iştah yok yiyesim gelmiyo içim bulanıyor

ben zaten sezeryan istiyorum..ama ikiz bebek bakması gerçekten zor ya..Allah kolaylığını da veriyordur ama..biri kız biri erkek olsa bir daha bebiş de yapmamm şaka bunlar bi yana araştırıyorumda değerleri bu şekilde olup tekil olan çok fazla..erkek bebekte değerler çabuk artabiliyormuş..geçmez artık şu 2-3 gün:)

Bekleyelim bakalım :) sezeryanmı düşünüyorsun hadi ya bende normal istiyorum şimdiden kafayı taktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…