hayırlı olsun bebişin canım:)) inşallah o günleri hayırlısıyla görürürüz..kan baktırdın mı..kaçlarda değerin?@ecrinny kısmetse doğum tarihimiz aynı :))
Sizin değeriniz kaç acaba benim 4905 çıktı bu normalmi acaba Dr yarın gidicem buğün Dr yokmuşkızlar doktoru aradım güzel artmış ama ikiz gebelik ihtimali var dedii..çarşamba gel vajinal bakalım dedi..vajinal baktırmak istemiyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim..
Sizin kan değeriniz nedir benim henüz 4+4 deyim 4905ben zaten sezeryan istiyorum..ama ikiz bebek bakması gerçekten zor ya..Allah kolaylığını da veriyordur ama..biri kız biri erkek olsa bir daha bebiş de yapmammşaka bunlar bi yana araştırıyorumda değerleri bu şekilde olup tekil olan çok fazla..erkek bebekte değerler çabuk artabiliyormuş..geçmez artık şu 2-3 gün:)
benım bugun tekrar bakılcak ya da keseye bakılacak bilmiyorum napıcaklar :)Sizin değeriniz kaç acaba benim 4905 çıktı bu normalmi acaba Dr yarın gidicem buğün Dr yokmuş
Benim arkadaşım yaşadı bu durumu dış gebelik sonlandırıldı diğeri sağlıklı ise devam eder gebelik arkadaşımın diğerine sağlıklı olmadığı için devam etmediarkadaşlar mrb bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor
Herşey güzel olur inşallah allahım bebişlerimizi korusunbenım bugun tekrar bakılcak ya da keseye bakılacak bilmiyorum napıcaklar :)
614 çıktı canım..ama ben geç yumurtlamıştım..ve hesaplarıma göre 400 civarı çıkması gerekiyordu..sen bundan önce kan ölçtürdün mü canım? ve yumurtlama gününü biliyor musun? bunlar önemli değer artışındaSizin değeriniz kaç acaba benim 4905 çıktı bu normalmi acaba Dr yarın gidicem buğün Dr yokmuş
kese görünürse belli olur canım..6. hafta başında..Bebegin ikiz oldugunu hemen 5-haftada belli oluyormu
amin hepimizin bebişlerini korusun allahımHerşey güzel olur inşallah allahım bebişlerimizi korusun
profiline gir canım ordan kişisel bilgilerime gir orda yazıyor hamilelik takvimi diye..tarihi yazarken aralara (.) değil..(-) koyy..ya arkadaşlar bu gebelik günlüğünü imzanıza nasıl -ekliyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Allah yardımcın olsun canım..tek bir doktorun dediğiyle kalma..güzel bir doktora git..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..biri normal görünüyo dedi ama diğeri dış gebelik alınıyomuş nasıl oluyor kafayı yicem ya yerın bide devlet hast gitcem
benimki ozaman baya küçük benim son adetim 14 nisan gebe olduğumu 11 mayısta öğrendiğimde değerim 37,94 dü bi sıkıntı yokdur ins sizlerin değerlerine bakınca şüphe duydum benimki oldukça düşük gibi614 çıktı canım..ama ben geç yumurtlamıştım..ve hesaplarıma göre 400 civarı çıkması gerekiyordu..sen bundan önce kan ölçtürdün mü canım? ve yumurtlama gününü biliyor musun? bunlar önemli değer artışında
erken döllenme olmuş olabilir senin..eğer öyleyse keseyi görürsün hemen..Sizin kan değeriniz nedir benim henüz 4+4 deyim 4905
saol cnm inşAllah yardımcın olsun canım..tek bir doktorun dediğiyle kalma..güzel bir doktora git..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yok canım..benimki normalden biraz fazla artmış..benimde düşüktü başlarda..inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz..benimki ozaman baya küçük benim son adetim 14 nisan gebe olduğumu 11 mayısta öğrendiğimde değerim 37,94 dü bi sıkıntı yokdur ins sizlerin değerlerine bakınca şüphe duydum benimki oldukça düşük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?