Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar doktoru aradım güzel artmış ama ikiz gebelik ihtimali var dedii..çarşamba gel vajinal bakalım dedi..vajinal baktırmak istemiyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim..
Sizin değeriniz kaç acaba benim 4905 çıktı bu normalmi acaba Dr yarın gidicem buğün Dr yokmuş

Sizin kan değeriniz nedir benim henüz 4+4 deyim 4905

arkadaşlar mrb bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor

Be
arkadaşlar mrb bugun hastaneye gittim 2 tane kese görünüyo fakat farklı yerlerde döllenmiş biri normal biri dış gebelikmiş böle bişey yaşayan varmı boş gebeliğin sonlandırılması lazım dyor
Benim arkadaşım yaşadı bu durumu dış gebelik sonlandırıldı diğeri sağlıklı ise devam eder gebelik arkadaşımın diğerine sağlıklı olmadığı için devam etmedi

biri normal görünüyo dedi ama diğeri dış gebelik alınıyomuş nasıl oluyor kafayı yicem ya yerın bide devlet hast gitcem

Sizin değeriniz kaç acaba benim 4905 çıktı bu normalmi acaba Dr yarın gidicem buğün Dr yokmuş
614 çıktı canım..ama ben geç yumurtlamıştım..ve hesaplarıma göre 400 civarı çıkması gerekiyordu..sen bundan önce kan ölçtürdün mü canım? ve yumurtlama gününü biliyor musun? bunlar önemli değer artışında

biri normal görünüyo dedi ama diğeri dış gebelik alınıyomuş nasıl oluyor kafayı yicem ya yerın bide devlet hast gitcem
Allah yardımcın olsun canım..tek bir doktorun dediğiyle kalma..güzel bir doktora git..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benimki ozaman baya küçük benim son adetim 14 nisan gebe olduğumu 11 mayısta öğrendiğimde değerim 37,94 dü bi sıkıntı yokdur ins sizlerin değerlerine bakınca şüphe duydum benimki oldukça düşük gibi

yok canım..benimki normalden biraz fazla artmış..benimde düşüktü başlarda..inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz..
benim son adet tarihide 14 nisan.
8 mayıs da 17 çıktı..
9 mayısta 27
12 mayısta 93
bugünde 614 çıktı..senin de 240-300 arası çıkması lazım bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…