Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

ben ilk defa ölçtürdüm daha önce ölçtürmedim yumurtlama nisan sonuna doğru canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..çok korkuyorumm her şeydenn

bugun bakalım kaç çıkıcak .. inş canım sağlıklıdır bebişlerimizz.

ben ilk defa ölçtürdüm daha önce ölçtürmedim yumurtlama nisan sonuna doğru canım
emin misin peki..belki daha erken yumurtlamışsındır..değerine göre öyle gibi..yada seninde ikiz bebiş var..klomen felan kullanmışmıydın bu ay? forumda bu değerlerde çok kişi gördüm canım..bir sıkıntı yoktur..kafana takma..sadece dööllenmen daha erken oldu muhtemelen..

bugun bakalım kaç çıkıcak .. inş canım sağlıklıdır bebişlerimizz.
sonucu öğrenince yaz canım..normalde değer bakımından bir gün var aramızda senin kaç çıkcak bakalımm..hayırlısı ile kese ve kalp atışlarını duysaydık bebişlerimizin..

sonucu öğrenince yaz canım..normalde değer bakımından bir gün var aramızda senin kaç çıkcak bakalımm..hayırlısı ile kese ve kalp atışlarını duysaydık bebişlerimizin..
evet yazıcam bugun iş çıkışında gidip baktırcam keşke bugun görsem keseyle kalp atışarını içim biraz rahtlasa sanki heran bişey olucak korkusu var içimde

selam herkese.doktorun verdiği kan tahlillerini aile hekimliğinde yaptıran var mı?
Çalıştığım için izin sıkıntısı yaşıyorum devlet hastanelerinde de istediğim tarihlere randevu yok.Aile hekimliğinde mi yaptırsam acaba?

döllenme tahmini tarih net olara bilmiyorum bana yüksek geldi yarın dr gidicem hayırlısı bakalım çok fazla mide bulantısı var

Kızlar bende varımmmm kesemi göremedim daha Çarşamba günü gıdıcem inş görürüm ..erken uyanma konusuna gelince sabah erkenden uyanıp gün içinde çok uyuyamlardanım :))) hepimiz sağlıkla bebişimizi kucağımıza alalım inş

Bn 5+4 oldum geCen hafta kese gorunmemisti 3 hafta sonra dedi dr çok sabirsizlaniyorum karindan nezaman gördünüz ???

döllenme tahmini tarih net olara bilmiyorum bana yüksek geldi yarın dr gidicem hayırlısı bakalım çok fazla mide bulantısı var
o bendede var aç ken sıkıntı yok ama yemek yedikden sonra 15 20 dk sonra istifa ediyorum bulantı sürekli var bide sizlerde varmı kızlar göbegimde şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim

Selam kızlar
bende bugün öğrendim hamileliğini aslın da 10 mayıs da beta HCG baktirdim 2.64 çıkmıştı ama adet görmedim bugün sabah idrar testi pozitif cikti doktora gittim kan testini tekrarladı 183 çıktı şimdi tekrar doktorla gorusmeye gideceğim inşallah

hoşgeldin :) hayırlı olsun canım.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadasim tarif ettigin agriyi ben sol kasigimda iki hafta yasadim
Doktorum bol su icim dinlenmemi tavsiye etti su an 8 haftaligim ve agrilar bitti cok şükür

Bn 5+4 oldum geCen hafta kese gorunmemisti 3 hafta sonra dedi dr çok sabirsizlaniyorum karindan nezaman gördünüz ???
ilk hamileliğimde kese 5. haftada görünmüştü, bebeğim ise 7. haftada :) bu zamanlarda beklemek zor oluyor çok anlayabiliyorum Benimde kasık ağrım zirve yapmaya başladı, hissettiriyor iyiden iyiye artık

ilk hamileliğimde kese 5. haftada görünmüştü, bebeğim ise 7. haftada :) bu zamanlarda beklemek zor oluyor çok anlayabiliyorum Benimde kasık ağrım zirve yapmaya başladı, hissettiriyor iyiden iyiye artık
Karindan ba kılmışti değil mi Dr 3 hafta dedi bn 1 hafta geçti randevu aldım merak içinde kalmasın bişe demez umarım

karından bakılmıştı, hamileliğim süresince hiç vajinal muayene olmamıştım. Yalnız ultrasondan ultrasona fark ediyor diye biliyorum, o yüzden görmemiş olabilir, içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…