- 12 Aralık 2015
- 39
- 24
- 3
- 34
teşekkürler canımprofiline gir canım ordan kişisel bilgilerime gir orda yazıyor hamilelik takvimi diye..tarihi yazarken aralara (.) değil..(-) koyy..
ben ilk defa ölçtürdüm daha önce ölçtürmedim yumurtlama nisan sonuna doğru canım614 çıktı canım..ama ben geç yumurtlamıştım..ve hesaplarıma göre 400 civarı çıkması gerekiyordu..sen bundan önce kan ölçtürdün mü canım? ve yumurtlama gününü biliyor musun? bunlar önemli değer artışında
bugun bakalım kaç çıkıcak .. inş canım sağlıklıdır bebişlerimizz.yok canım..benimki normalden biraz fazla artmış..benimde düşüktü başlarda..inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz..
benim son adet tarihide 14 nisan.
8 mayıs da 17 çıktı..
9 mayısta 27
12 mayısta 93
bugünde 614 çıktı..senin de 240-300 arası çıkması lazım bugün..
emin misin peki..belki daha erken yumurtlamışsındır..değerine göre öyle gibi..yada seninde ikiz bebiş var..klomen felan kullanmışmıydın bu ay? forumda bu değerlerde çok kişi gördüm canım..bir sıkıntı yoktur..kafana takma..sadece dööllenmen daha erken oldu muhtemelen..ben ilk defa ölçtürdüm daha önce ölçtürmedim yumurtlama nisan sonuna doğru canım
sonucu öğrenince yaz canım..normalde değer bakımından bir gün var aramızda senin kaç çıkcak bakalımm..hayırlısı ile kese ve kalp atışlarını duysaydık bebişlerimizin..bugun bakalım kaç çıkıcak .. inş canım sağlıklıdır bebişlerimizz.
evet yazıcam bugun iş çıkışında gidip baktırcam keşke bugun görsem keseyle kalp atışarını
sonucu öğrenince yaz canım..normalde değer bakımından bir gün var aramızda senin kaç çıkcak bakalımm..hayırlısı ile kese ve kalp atışlarını duysaydık bebişlerimizin..
döllenme tahmini tarih net olara bilmiyorum bana yüksek geldi yarın dr gidicem hayırlısı bakalım çok fazla mide bulantısı varemin misin peki..belki daha erken yumurtlamışsındır..değerine göre öyle gibi..yada seninde ikiz bebiş var..klomen felan kullanmışmıydın bu ay? forumda bu değerlerde çok kişi gördüm canım..bir sıkıntı yoktur..kafana takma..sadece dööllenmen daha erken oldu muhtemelen..
o bendede var aç ken sıkıntı yok ama yemek yedikden sonra 15 20 dk sonra istifa ediyorum bulantı sürekli vardöllenme tahmini tarih net olara bilmiyorum bana yüksek geldi yarın dr gidicem hayırlısı bakalım çok fazla mide bulantısı var
hoşgeldin :) hayırlı olsun canım.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar
bende bugün öğrendim hamileliğini aslın da 10 mayıs da beta HCG baktirdim 2.64 çıkmıştı ama adet görmedim bugün sabah idrar testi pozitif cikti doktora gittim kan testini tekrarladı 183 çıktı şimdi tekrar doktorla gorusmeye gideceğim inşallah
Arkadasim tarif ettigin agriyi ben sol kasigimda iki hafta yasadimhamile arkadaşlar nolur bana yardım edin bugün pek yok gibi..ama dün acayip sağ kasığımda ağrı oldu..bıçak saplanır gibi..özellikle hareket ettikçe oldu..muhtemelen 5. hafta içindeyim..5. hafta içindeyken böyle birşey yaşayan oldu mu? bugün pazar olduğu için doktoruma ulaşamadım yarın gitcez nasipsee..
bugün doktorum o ağrılar normal dedi canım..Arkadasim tarif ettigin agriyi ben sol kasigimda iki hafta yasadim
Doktorum bol su icim dinlenmemi tavsiye etti su an 8 haftaligim ve agrilar bitti cok şükür
ilk hamileliğimde kese 5. haftada görünmüştü, bebeğim ise 7. haftada :) bu zamanlarda beklemek zor oluyor çok anlayabiliyorumBn 5+4 oldum geCen hafta kese gorunmemisti 3 hafta sonra dedi dr çok sabirsizlaniyorum karindan nezaman gördünüz ???
Karindan ba kılmışti değil mi Dr 3 hafta dedi bn 1 hafta geçti randevu aldım merak içinde kalmasın bişe demez umarımilk hamileliğimde kese 5. haftada görünmüştü, bebeğim ise 7. haftada :) bu zamanlarda beklemek zor oluyor çok anlayabiliyorumBenimde kasık ağrım zirve yapmaya başladı, hissettiriyor iyiden iyiye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?