Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

karından bakılmıştı, hamileliğim süresince hiç vajinal muayene olmamıştım. Yalnız ultrasondan ultrasona fark ediyor diye biliyorum, o yüzden görmemiş olabilir, içinizi ferah tutun
Çok teşekkür ederim gitcem bugün bakalım inş görünür hem tahlil vermiştim onlara baktiracagim belki takviye falan verir

Aramızda 1 gün var benimde midemde yanma oluyor baya yoğun şekilde genelde de gece yapacağıma başlıyor. Kötü gerçekten. Hadi hayırlısı.
Çubuk kraker baş ucumda yatıyorum iki gündür standart sabah 5 - 6 mide bulantısı başlıyor yine bu duyguları tattıran Allah a hamd olsun istyen herkese nasip etsin

Ilk tahliller ne zaman yapiliuor canim ben haftaya g itcem alti haftalikken yaparmi acaba
Bn 4+4 iken gittim risk fln var mı diye tabi bişe belli olmuyo şeker TSH vs tahlil istedi sağlık ocağına gebeyim diye gidersen aynisi ni onlarda yapıyo hem ücretsiz bn ozelde yaptırdım mecburiyettn

Kızlar ben bugun sağlık ocagına gittim bütün tahlillerim beta hcg herşeye bakılıyo gebelik takibi başattım yarın sonucu alıcam. Hastsneye de 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum eğer kan değerlerim de bir anormallik olmazsa keseyi görmeye giderim iki üç kere gerek yok bence en güzeli sağlık ocağına gitmek ilk etapta

Galiba haklısın ben sağlık ocağına gıcık oldum diye ısrarla gitmek istemiyorum ama hastanelerden randevu bulmak çok zor oluyor Allahtan büyük şehirdeyiz koca Ankaradayım randevu bulamıyorum nasıl iş anlamadım bende ne zaman doluyorsa bu randevular.

Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım randuvumu aldım ama sağlık ocağına da gittim o günü bekleyene kadar en azından içim rahat eder bence sende git bi kan tahlik bişey yaptır erteleme ilkler önemli

Merhaba kızlar cumartesi özelde doktor usg ile bebeği görmemişti boş gebelik olabilir demişti bende alttan baktirmamistim. Buraya yazmıştım normalde 7 gün sonra tekrar gidecektim ama 2 gündür ya yoksa diye bayagi ehvam yaptım ve bugün tekrar bayan bi doktor bulup gittim. ALLAH'a şükür boş gebelik değilmiş bebeği de gördüm kalbinin atmasını da gösterdi doktor. Hatta başta 2 kese varmış ve biri gelişmemiş o diğer kesenin önünü kapatiyormus bu sebeple bebis gorunmuyormus normal usg den. Bunu yazmamin sebebi ileride benim gibi yaşayanlar olursa paniklemesin ve tek bir doktora bağımlı kalmasın. Şu an çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:)

mide bulantım artmaya başladı kızlar çok stresliyim eğer ikiz olursa nasıl bakıcam diye..annemde kayınvalidemde uzaktalar pek gelme durumları yok..gelse de ben kayınvalidemi pek istemiyordum kendim bakarım diyordum ama şimdi ikiz olursa naparım..çalışıyorum da..çok korkuyorum..Allahım hakkımda hayırlısını versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…