Çok teşekkür ederim gitcem bugün bakalım inş görünür hem tahlil vermiştim onlara baktiracagim belki takviye falan verirkarından bakılmıştı, hamileliğim süresince hiç vajinal muayene olmamıştım. Yalnız ultrasondan ultrasona fark ediyor diye biliyorum, o yüzden görmemiş olabilir, içinizi ferah tutun
Keseyi gordunmu canimbugün doktorum o ağrılar normal dedi canım..
Ilk tahliller ne zaman yapiliuor canim ben haftaya g itcem alti haftalikken yaparmi acabaÇok teşekkür ederim gitcem bugün bakalım inş görünür hem tahlil vermiştim onlara baktiracagim belki takviye falan verir
yok canım değerim daha 600lerde görünmedi..senin o kadar erken nasıl göründü canım..değerini biliy0r muydun?Keseyi gordunmu canim
evet progestan ve folik asit senBilmiyorum canim ilac kullaniyormusun
Çubuk kraker baş ucumda yatıyorum iki gündür standart sabah 5 - 6 mide bulantısı başlıyor yine bu duyguları tattıran Allah a hamd olsun istyen herkese nasip etsinAramızda 1 gün var benimde midemde yanma oluyor baya yoğun şekilde genelde de gece yapacağıma başlıyor. Kötü gerçekten. Hadi hayırlısı.
Folik asit mide bulantisi ilaci kullaniomevet progestan ve folik asit sen
Su bir hafta gecmez ya ben haftaya gidicem doktoraFolik asit mide bulantisi ilaci kullaniom
Bn 4+4 iken gittim risk fln var mı diye tabi bişe belli olmuyo şeker TSH vs tahlil istedi sağlık ocağına gebeyim diye gidersen aynisi ni onlarda yapıyo hem ücretsiz bn ozelde yaptırdım mecburiyettnIlk tahliller ne zaman yapiliuor canim ben haftaya g itcem alti haftalikken yaparmi acaba
Galiba haklısın ben sağlık ocağına gıcık oldum diye ısrarla gitmek istemiyorum ama hastanelerden randevu bulmak çok zor oluyor Allahtan büyük şehirdeyiz koca Ankaradayım randevu bulamıyorum nasıl iş anlamadım bende ne zaman doluyorsa bu randevular.Kızlar ben bugun sağlık ocagına gittim bütün tahlillerim beta hcg herşeye bakılıyo gebelik takibi başattım yarın sonucu alıcam. Hastsneye de 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum eğer kan değerlerim de bir anormallik olmazsa keseyi görmeye giderim iki üç kere gerek yok bence en güzeli sağlık ocağına gitmek ilk etapta
profilinden kişisel bilgilerine gir ordan hamilelik takvimi yazaan yere tarih aralarına(-) koyarak tarih yaz canım..Bu hamilelik takvimi Nasıl ekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?