Selam kızlar
bende bugün öğrendim hamileliğini aslın da 10 mayıs da beta HCG baktirdim 2.64 çıkmıştı ama adet görmedim bugün sabah idrar testi pozitif cikti doktora gittim kan testini tekrarladı 183 çıktı şimdi tekrar doktorla gorusmeye gideceğim inşallah
o bendede var aç ken sıkıntı yok ama yemek yedikden sonra 15 20 dk sonra istifa ediyorum bulantı sürekli varbide sizlerde varmı kızlar göbegimde şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim
Ben bugun gittim ve duydum cok guzeldi
Cnm gttn mi Dr a bnm değer 365 çıktı sende durumlar naslAmin inşallah. Hakkımızda hayırlısı.
Cnm dogal yolla değil yazicaktim eksik kalmis yarin kontrole gidicem hem kalp atisini duyariz hemde ikincisi gelistimi cok merak ediyorum birde sizindede cok açıkma varmi 3 saatte bir acayip yeme krizi var tansiyonum dusuyorCanım bende onu sormak istemiştim tüp bebek doğal olmuyor tedaviyle oluyor. Hadi hayırlısı ikiside sağlıkla gelişir inşallah.
Aynen normalmis Bebek yerlesmeye calisiyormusbugün doktorum o ağrılar normal dedi canım..
canım senin kan değerlerin nasıldı yüksek mi artıyordu?Cnm dogal yolla değil yazicaktim eksik kalmis yarin kontrole gidicem hem kalp atisini duyariz hemde ikincisi gelistimi cok merak ediyorum birde sizindede cok açıkma varmi 3 saatte bir acayip yeme krizi var tansiyonum dusuyor
kaç çıktı sonucun canım yaptırdın mı test?bugun bakalım kaç çıkıcak .. inş canım sağlıklıdır bebişlerimizz.
Aaa bu bi tek bende var diyodum bende haftasonu bile zorla uyumaya calistim ancak saat 7ye kadar uyuyabildimKızlar ben yatınca sabaha kadar mışıl mışıl uyurdum.. Şimdi sabah ezanından önce uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum yaa
Siz kullanıyormusun ben bıraktımKızlar sgara kullanan varmı aranızda ?
Ay nası bıraktın ya en iyisi helal olsun valla keşke bıraksam tiksinmedim de napcam benSiz kullanıyormusun ben bıraktım
Canım inşallah düşündügün gibi olmazda bebişin senledir sonuçta çok küçük nası gözüksün kese bile 5 haftada gözüküyo canım2 saat önce kahve rengi akıntım gelmeye başladı şuan acildeyim kan verdim bekliyorum ultrasonda muayne etti doktor bişey gözükmüyo ne kese ne de baska bişey gerçi çok yeniydim alttan muayne oldum yine gözükmedi doktor dış gebelik olabilir rahim duvarlarında kalınlaşma yok dedi kan ne cıkıcak bilmiyorum morelim çok bozuk ikinci kez dış gebelikten korkuyorum
4. Haftamda 152.44 çıkmıştı canım bende adet günümdeKızlar değerleriniz nasıl ben bugün yptrdm 363 çıktı 5. Hftanın içindesin dedi dktor ama bana az geldi gibi nblm
Doktor morelimi çok acayip bozdu hiç mi olumlu bişey söylemez insan üstelik gebelik yok gibi gözüküyor dedi bilmiyorum hayırlısı dış gebelik olmasın 2.kez acısına katlanmak cok zor gelecekCanım inşallah düşündügün gibi olmazda bebişin senledir sonuçta çok küçük nası gözüksün kese bile 5 haftada gözüküyo canım
Benim adet günüm dündü ozmn normal mi bnm ki4. Haftamda 152.44 çıkmıştı canım bende adet günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?