Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

hayırlısı olsun allah kucagınıza almayı nasıp etsın.

o bendede var aç ken sıkıntı yok ama yemek yedikden sonra 15 20 dk sonra istifa ediyorum bulantı sürekli var bide sizlerde varmı kızlar göbegimde şişkinlik var sanki 4 aylık hamile gibiyim

benımde aynı sorunum var cnm ya yemek yedıkten sonra karnım sankı davul gıbı oluyo. normalde kılolu hamıle kaldım ama karnımın sıstıgını hıssedıyorum sanırım daha rahat seyler gıymeyede basladım ondan da olabılır.

Canım bende onu sormak istemiştim tüp bebek doğal olmuyor tedaviyle oluyor. Hadi hayırlısı ikiside sağlıkla gelişir inşallah.
Cnm dogal yolla değil yazicaktim eksik kalmis yarin kontrole gidicem hem kalp atisini duyariz hemde ikincisi gelistimi cok merak ediyorum birde sizindede cok açıkma varmi 3 saatte bir acayip yeme krizi var tansiyonum dusuyor

Cnm dogal yolla değil yazicaktim eksik kalmis yarin kontrole gidicem hem kalp atisini duyariz hemde ikincisi gelistimi cok merak ediyorum birde sizindede cok açıkma varmi 3 saatte bir acayip yeme krizi var tansiyonum dusuyor
canım senin kan değerlerin nasıldı yüksek mi artıyordu?

Merhabalar hepinize bende bugun ogrendim adetim 4 gun gecmisti beta 951 cikti yani suprizzzz gebelik oldu bize cok supriz hemde hic beklemiyorduk sok oldum doktora gitmedim gitmeyide dusunmuyorum 10 gun kadar ama bu surec icerisinde beta yi tekrar ettirmeliyim sizce ?hepinizi opuyorum saglicakla kavusalim inss

2 saat önce kahve rengi akıntım gelmeye başladı şuan acildeyim kan verdim bekliyorum ultrasonda muayne etti doktor bişey gözükmüyo ne kese ne de baska bişey gerçi çok yeniydim alttan muayne oldum yine gözükmedi doktor dış gebelik olabilir rahim duvarlarında kalınlaşma yok dedi kan ne cıkıcak bilmiyorum morelim çok bozuk ikinci kez dış gebelikten korkuyorum

Canım inşallah düşündügün gibi olmazda bebişin senledir sonuçta çok küçük nası gözüksün kese bile 5 haftada gözüküyo canım

Kızlar değerleriniz nasıl ben bugün yptrdm 363 çıktı 5. Hftanın içindesin dedi dktor ama bana az geldi gibi nblm

Canım inşallah düşündügün gibi olmazda bebişin senledir sonuçta çok küçük nası gözüksün kese bile 5 haftada gözüküyo canım
Doktor morelimi çok acayip bozdu hiç mi olumlu bişey söylemez insan üstelik gebelik yok gibi gözüküyor dedi bilmiyorum hayırlısı dış gebelik olmasın 2.kez acısına katlanmak cok zor gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…