Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Doktor morelimi çok acayip bozdu hiç mi olumlu bişey söylemez insan üstelik gebelik yok gibi gözüküyor dedi bilmiyorum hayırlısı dış gebelik olmasın 2.kez acısına katlanmak cok zor gelecek
Ümitlenme diye diyolar kötü olursa hazırlamak için ama 4 haftalıktan ne bekliyo kese bile gözükmez ki stres yapma canım yerleşme kanamsıdır inşallah bebiş senledir

Normal canım gayet 2 günde artıyor geç döllenme erken döllenme sonucunda düşük yüksek çıkar hcg degeri stres yapma hiç
Ay inşallah cnm yaa saģsalim kucağıma alrm stres yptm biraz ondan saol cvp verdiğin için

Benimde aklıma geldi ama sanmıyorum doktor hiç öyle bişey demedi iki gün sonra tekrar cagırdı inşaallah sorun cıkmaz

Benimde aklıma geldi ama sanmıyorum doktor hiç öyle bişey demedi iki gün sonra tekrar cagırdı inşaallah sorun cıkmaz
İnşallah cnm sağlıklı olsun da ama normale göre yüksek yani bnm de 4+1 363 çıktı ama hyrlısı olsun ndyelm

Bence değere çok takılmamalıyız önemli olan kese ve kalp atışı yoksa doktor bile kesin hamilelik var diyemiyor değere baktı bişey demedi lekelenmdm durdu suan bakalım iki gün sonra kese görünecek mi inşaallah sağ sağlim dünyaya getiririz evlatlarımızı

I
İnşallah cnm Rabbim sağlıklı bi şekilde kavuştursun bebişlerimize :)

Ay nası bıraktın ya en iyisi helal olsun valla keşke bıraksam tiksinmedim de napcam ben
Sigaradan tiksindim hamilelikte ama yinede zor oldu siz kaç tane içiyorsunuz Dr bu konuyu görüştünüzmü

İnşallah cnm sağlıklı olsun da ama normale göre yüksek yani bnm de 4+1 363 çıktı ama hyrlısı olsun ndyelm
Benim 4+4 4905 çıktı Dr görüşücem bende anlayamadım benimki yüksek çıktı

canım senin kan değerlerin nasıldı yüksek mi artıyordu?
48 saate 2 kati artis normal hamilelik demek benimde oyledeydi degerler degerden cogul gebelik anlasilmasi zormus en kesin sonuc ultroson dedi doktor, 5 .haftada ogrendim ikiz oldugunu sasirdik bizde.tup bebek oldugu icin transferden 10 gun sonra hemen kan verdim 3 haftalikmis beta ilk 105 cikti 2 gun sonra 255 di normal deger dedi doktor ikiz demedi belli olmaz dedi.

Benim 4+4 4905 çıktı Dr görüşücem bende anlayamadım benimki yüksek çıktı
Muhakkak 2gunde bir tahlil yaptir olumsuz etkilemek istemem ama deger cok onemli 2 kati yukselmesi sart.kese olusmus olabilir ama rahim icinde degilse dis gebeliktir ve anne icin tehlikeli oluyor ben tedavi suresince cok arastirdim

Merhabalar arkadaşlar. Bende evde yaptığım teste göre 5+2 haftalık hamileyim. ABD de yaşıyorum. Burada 8-10 hafta arası ilk kontrol e çağırıyorlar. 3 hafta daha böyle beklemek biraz geriyor beni. Sizde kaçıncı haftalarda kontrol için çağırıliyor ?

evet canım bende dün araştırdım baya..betaya göre pek anlaşılmıyor yüksek yüksek artıp tek olanda var normal 2 kat katlanıp ikiz olanda..keseyi görünce anlıcaz artık..hepimizin hakkında hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…