valla benim doktor her hafta çağırıyorrMerhabalar arkadaşlar. Bende evde yaptığım teste göre 5+2 haftalık hamileyim. ABD de yaşıyorum. Burada 8-10 hafta arası ilk kontrol e çağırıyorlar. 3 hafta daha böyle beklemek biraz geriyor beni. Sizde kaçıncı haftalarda kontrol için çağırıliyor ?
yok canım Allahın izniyle bişey olmamıştır..benimde 2 gündür hiç belirtim kalmamıştı..ama doktora gittiğimde yine kanım normaldi..bende hormonların etkisiyle kalktım kalkalı ağlıyorumm ağlamaktan karnıma ağrı girdi..bebeklerim ikiz olursa ben nasıl bakıcam diyeArkadaşlar acil yoğun bulantı kusmam birdenbire baya azaldı korkuyorum cuma doktora gitcem ama içim içimi yiyo sizce ölmüş müdür bebeğim İlkim de durmuştu kürtaj olmuştum o Zamn da bulantı azalmış yoğun gaz sancısı çekmiştim dün de gaz sancısı çektim benim gibi olan var mı sanki göğüslerim bile eski haline dönüyo
Allah kolayini verir canim boyle yapma uzulme ne guzel isteyok canım Allahın izniyle bişey olmamıştır..benimde 2 gündür hiç belirtim kalmamıştı..ama doktora gittiğimde yine kanım normaldi..bende hormonların etkisiyle kalktım kalkalı ağlıyorumm ağlamaktan karnıma ağrı girdi..bebeklerim ikiz olursa ben nasıl bakıcam diyeçok kötüyümm..yaşadığımız yerde bir tane bile akrabamız yok..kayınvalidemin kendi kaynanası var yaşlı ona bakıyor..annemin gelme durumu yok hem babam rahatsız hem okula giden kardeşim var..napcam benn..ağlamaktan helak oldumm..
nyok canım Allahın izniyle bişey olmamıştır..benimde 2 gündür hiç belirtim kalmamıştı..ama doktora gittiğimde yine kanım normaldi..bende hormonların etkisiyle kalktım kalkalı ağlıyorumm ağlamaktan karnıma ağrı girdi..bebeklerim ikiz olursa ben nasıl bakıcam diyeçok kötüyümm..yaşadığımız yerde bir tane bile akrabamız yok..kayınvalidemin kendi kaynanası var yaşlı ona bakıyor..annemin gelme durumu yok hem babam rahatsız hem okula giden kardeşim var..napcam benn..ağlamaktan helak oldumm..
sağolasın canım Allah hakkımızda hayırlısını versinAllah kolayini verir canim boyle yapma uzulme ne guzel iste
Hangi sehirdensin canim merak ettimsağolasın canım Allah hakkımızda hayırlısını versin
sağol canım..bilmiyorum hormonlarda etkiliyor heralde durduramıyorum kendimi kalktım kalkalı..Allahım hakkımızda hayırlısını versin..veren Allah kolaylığını da verir inşallah..Canım çok sağol inş kötü bişey olmaz se de üzme kendini ilerde ne güzel iyi ki olmuşlar dersin inan bana
n
ankaradayım canım sen..doktorum çok telaşlı biri o hep beni böyle yaptı..başka istediğim bir doktor var onda da randevu bulamadım..keseyi gördükten sonra artık buna gitmicemm..burdan bir arkadaşım var değerleri benle aynı artıyor doktoru hiç ikiz felan dememiş..kadın pat pat her şeyi söylüyor...Hangi sehirdensin canim merak ettim
Rabbim onları sana verdiyse bir bildiği vardır Gorelim Mevlam neyler neylerse Mevlam guzel eyleryok canım Allahın izniyle bişey olmamıştır..benimde 2 gündür hiç belirtim kalmamıştı..ama doktora gittiğimde yine kanım normaldi..bende hormonların etkisiyle kalktım kalkalı ağlıyorumm ağlamaktan karnıma ağrı girdi..bebeklerim ikiz olursa ben nasıl bakıcam diyeçok kötüyümm..yaşadığımız yerde bir tane bile akrabamız yok..kayınvalidemin kendi kaynanası var yaşlı ona bakıyor..annemin gelme durumu yok hem babam rahatsız hem okula giden kardeşim var..napcam benn..ağlamaktan helak oldumm..
doğru söylüyorsun canım..benim endişem onlara yeterince iyi bakamamak..tek başıma nasıl yetişcem bilmiyorum..Rabbim yardımcım olsun..Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..Rabbim onları sana verdiyse bir bildiği vardır Gorelim Mevlam neyler neylerse Mevlam guzel eyler
Canım burda isteyen istediğinde gidiyor :) ama özel hastanelerin 2 güne bir Toplamda 4-5 kere kan alması bana biraz para tuzağı geliyor. Bana sağlık ocağımda ki aile doktorum tek kan aldı git bida kan ver demedi. Bi süre bekle keseyi görürsen tekrar gel dedi. Bende 7-8 haftalık gitmeyi düşünüyorum 5+4 ün su anMerhabalar arkadaşlar. Bende evde yaptığım teste göre 5+2 haftalık hamileyim. ABD de yaşıyorum. Burada 8-10 hafta arası ilk kontrol e çağırıyorlar. 3 hafta daha böyle beklemek biraz geriyor beni. Sizde kaçıncı haftalarda kontrol için çağırıliyor ?
Amin inşallah ben olsam hiç düşünmezdim senelerce hatta hiç çocuğu olmayanlar var ben 8 yıldan beri bekliyorum hiç kafana takma her şey daha güzel olacaktır buna inan biz bilemeyiz neyin ne olacağını Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin canım sen çocuklarını düşün mutlu ol an ını yaşa su akar yolunu bulurdoğru söylüyorsun canım..benim endişem onlara yeterince iyi bakamamak..tek başıma nasıl yetişcem bilmiyorum..Rabbim yardımcım olsun..Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..
Edirne canim bende hayirlisi artik bulantin nasil benim oksurukle birlikte gelioankaradayım canım sen..doktorum çok telaşlı biri o hep beni böyle yaptı..başka istediğim bir doktor var onda da randevu bulamadım..keseyi gördükten sonra artık buna gitmicemm..burdan bir arkadaşım var değerleri benle aynı artıyor doktoru hiç ikiz felan dememiş..kadın pat pat her şeyi söylüyor...
Canım aramızda 1 gün gösteriyor takvim benim doktorum ilk öğrendiğim de ilaç yazdı muayene etmedi geçen Cuma çağırdı bu hafta yine gel dedi Cuma günü kontrolümüz benim sat a göre o zaman 4+6 ydı ultrasona göre 4+1 diCanım burda isteyen istediğinde gidiyor :) ama özel hastanelerin 2 güne bir Toplamda 4-5 kere kan alması bana biraz para tuzağı geliyor. Bana sağlık ocağımda ki aile doktorum tek kan aldı git bida kan ver demedi. Bi süre bekle keseyi görürsen tekrar gel dedi. Bende 7-8 haftalık gitmeyi düşünüyorum 5+4 ün su an
Ya benim bu ikinci gebeliğim. İlkinde bu kadar çok bilmiyordum adet geçince ertesi gün gittim özele kan verdim. Ve karından ultrasonla keseyi de bebeği de gördük. Ama simdi insanlar gözünü korkuttu. Birincisi vajinal muayene zaten istediğim bişey değil (kim ister orası da ayrı :) ) ikincisi bi gidiyorlar kese var gibi bida gidiyorlar haftaya kese var Bebek yok bida gidiyorlar kese var Bebek var kalp lazım. Benim 3 yaşında kızım var bu kadar sık doktora gitmem mümkün değil ki.Canım aramızda 1 gün gösteriyor takvim benim doktorum ilk öğrendiğim de ilaç yazdı muayene etmedi geçen Cuma çağırdı bu hafta yine gel dedi Cuma günü kontrolümüz benim sat a göre o zaman 4+6 ydı ultrasona göre 4+1 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?