Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

valla benim doktor her hafta çağırıyorr

Arkadaşlar acil yoğun bulantı kusmam birdenbire baya azaldı korkuyorum cuma doktora gitcem ama içim içimi yiyo sizce ölmüş müdür bebeğim İlkim de durmuştu kürtaj olmuştum o Zamn da bulantı azalmış yoğun gaz sancısı çekmiştim dün de gaz sancısı çektim benim gibi olan var mı sanki göğüslerim bile eski haline dönüyo

yok canım Allahın izniyle bişey olmamıştır..benimde 2 gündür hiç belirtim kalmamıştı..ama doktora gittiğimde yine kanım normaldi..bende hormonların etkisiyle kalktım kalkalı ağlıyorumm ağlamaktan karnıma ağrı girdi..bebeklerim ikiz olursa ben nasıl bakıcam diye çok kötüyümm..yaşadığımız yerde bir tane bile akrabamız yok..kayınvalidemin kendi kaynanası var yaşlı ona bakıyor..annemin gelme durumu yok hem babam rahatsız hem okula giden kardeşim var..napcam benn..ağlamaktan helak oldumm..

Allah kolayini verir canim boyle yapma uzulme ne guzel iste

Canım çok sağol inş kötü bişey olmaz se de üzme kendini ilerde ne güzel iyi ki olmuşlar dersin inan bana
n

Günaydınlar Hayırlı sabahlar güzel anne adayları belirti arayanlar benimde belirtim yok 7. Hsftadan sonra çıkıyormuş belirtiler telaş yapmayın

Canım çok sağol inş kötü bişey olmaz se de üzme kendini ilerde ne güzel iyi ki olmuşlar dersin inan bana

n
sağol canım..bilmiyorum hormonlarda etkiliyor heralde durduramıyorum kendimi kalktım kalkalı..Allahım hakkımızda hayırlısını versin..veren Allah kolaylığını da verir inşallah..

Hangi sehirdensin canim merak ettim
ankaradayım canım sen..doktorum çok telaşlı biri o hep beni böyle yaptı..başka istediğim bir doktor var onda da randevu bulamadım..keseyi gördükten sonra artık buna gitmicemm..burdan bir arkadaşım var değerleri benle aynı artıyor doktoru hiç ikiz felan dememiş..kadın pat pat her şeyi söylüyor...

Rabbim onları sana verdiyse bir bildiği vardır Gorelim Mevlam neyler neylerse Mevlam guzel eyler

Rabbim onları sana verdiyse bir bildiği vardır Gorelim Mevlam neyler neylerse Mevlam guzel eyler
doğru söylüyorsun canım..benim endişem onlara yeterince iyi bakamamak..tek başıma nasıl yetişcem bilmiyorum..Rabbim yardımcım olsun..Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..

Canım burda isteyen istediğinde gidiyor :) ama özel hastanelerin 2 güne bir Toplamda 4-5 kere kan alması bana biraz para tuzağı geliyor. Bana sağlık ocağımda ki aile doktorum tek kan aldı git bida kan ver demedi. Bi süre bekle keseyi görürsen tekrar gel dedi. Bende 7-8 haftalık gitmeyi düşünüyorum 5+4 ün su an

doğru söylüyorsun canım..benim endişem onlara yeterince iyi bakamamak..tek başıma nasıl yetişcem bilmiyorum..Rabbim yardımcım olsun..Hakkımda hayırlı olanı nasip etsin..
Amin inşallah ben olsam hiç düşünmezdim senelerce hatta hiç çocuğu olmayanlar var ben 8 yıldan beri bekliyorum hiç kafana takma her şey daha güzel olacaktır buna inan biz bilemeyiz neyin ne olacağını Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin canım sen çocuklarını düşün mutlu ol an ını yaşa su akar yolunu bulur

Edirne canim bende hayirlisi artik bulantin nasil benim oksurukle birlikte gelio

Canım aramızda 1 gün gösteriyor takvim benim doktorum ilk öğrendiğim de ilaç yazdı muayene etmedi geçen Cuma çağırdı bu hafta yine gel dedi Cuma günü kontrolümüz benim sat a göre o zaman 4+6 ydı ultrasona göre 4+1 di

Ya benim bu ikinci gebeliğim. İlkinde bu kadar çok bilmiyordum adet geçince ertesi gün gittim özele kan verdim. Ve karından ultrasonla keseyi de bebeği de gördük. Ama simdi insanlar gözünü korkuttu. Birincisi vajinal muayene zaten istediğim bişey değil (kim ister orası da ayrı :) ) ikincisi bi gidiyorlar kese var gibi bida gidiyorlar haftaya kese var Bebek yok bida gidiyorlar kese var Bebek var kalp lazım. Benim 3 yaşında kızım var bu kadar sık doktora gitmem mümkün değil ki.

kızlar merhaba bende varımm=)6+2 olduk bızde gecen hafta keseyı görmüştük 26 snda randevum var ısallah bebegı kalbını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…