sağolasın canım Allah razı olsun moral oldun..Amin inşallah ben olsam hiç düşünmezdim senelerce hatta hiç çocuğu olmayanlar var ben 8 yıldan beri bekliyorum hiç kafana takma her şey daha güzel olacaktır buna inan biz bilemeyiz neyin ne olacağını Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin canım sen çocuklarını düşün mutlu ol an ını yaşa su akar yolunu bulur
bugün benimde öyle oldu..ama pek yok bulantı aslında..ağlarken bir yandan öksürük bir yandan bulantı oldu sadece geçti..bizim için bu belirtiler için daha erken gibi..Edirne canim bende hayirlisi artik bulantin nasil benim oksurukle birlikte gelio
Günaydıngünaydın kızlar aranıza clexane iğne kullanan varmı ?
bende kullanıyorum kızlar benımde öncekı gebelıgımde kalbı durmustu sımdı kan sullandırıcı kullanıyorum ınsalllah sıkıntı olmazGünaydın
Bende kullanıyorum clexane sabah 8 yapmaya başladım bugün ekstradanda coraspin 100 de kullanıyorum
Faktör 5 eksikliğin var benim oğlum da 4 ay kanamam oldu şimdide sol tarafında kısmı felci var birde dusugum var kan sulandırıcı kullanmadığım icina
.........
Benim de ikincisi ve ben de 14 kilo almıştım.
Bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynı. :)
Sanırım bugün dr a gitmiş olacaksın, cumartesi yazmışsın.
Ben de kese ve bebiş rahat görünsün diye(varsa inşaallah) pazartesi gününe randevu aldım.
Dr sonrası yazabilir misin kese bebiş gözüktü mü?
bende kullanıyorum kızlar benımde öncekı gebelıgımde kalbı durmustu sımdı kan sullandırıcı kullanıyorum ınsalllah sıkıntı olmaz
dün gittim tekrar kan verdim değer artmış sorun yok gibi biraz daha bekleyeyim doktorada gideceğim bakalım hayırlısı.Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım randuvumu aldım ama sağlık ocağına da gittim o günü bekleyene kadar en azından içim rahat eder bence sende git bi kan tahlik bişey yaptır erteleme ilkler önemli
canım benım bu 17 falan oldu bı kere ılk hemsıreye yaptrımıstım o sısırdı kolumu ben bacagımdan yapıyprım daha az acıyor tavsıye edeerım.en cok göbek acıtıyorezgim112 ben de 8 gun oldu ıgne vuruluyorum dun vurdurdum yumurta gibi sisti ve ck acıyor hiç sızdede oldumu
ya ben 7 gün gobekten yaptrdım boyle bısey olmadı dun doktora vurdurdum hemde vururken hıc acımadı bı kat merdıven ındım yumurta gibi şişti simdi cok acıyo yururken egılırken falan kendı doktoruma soyledım kılcal damara denk gelmıstır endıselenmeyın dedı ama acısı beni yakıyor ve korkmuyor da degılım 3.düşüğğüm var bu 4.hamılelgımcanım benım bu 17 falan oldu bı kere ılk hemsıreye yaptrımıstım o sısırdı kolumu ben bacagımdan yapıyprım daha az acıyor tavsıye edeerım.en cok göbek acıtıyor
Benim ilki40.20 çıkmıştı baya erken baktırdığım 2 gün sonra yani dün adet tarihimdi 222.90 çıktı.Cnm gttn mi Dr a bnm değer 365 çıktı sende durumlar nasl
Ya bende çok acıkıyorum arkadaşım psikolojiktir daha ne oldu ki çok yeni daha dediCnm dogal yolla değil yazicaktim eksik kalmis yarin kontrole gidicem hem kalp atisini duyariz hemde ikincisi gelistimi cok merak ediyorum birde sizindede cok açıkma varmi 3 saatte bir acayip yeme krizi var tansiyonum dusuyor
canım bişey sorcam ilk değerin 40, 2 gün sonra yaptırdığın 222 değil mi?Benim ilki40.20 çıkmıştı baya erken baktırdığım 2 gün sonra yani dün adet tarihimdi 222.90 çıktı.
Ya bende çok acıkıyorum arkadaşım psikolojiktir daha ne oldu ki çok yeni daha dedi
kanaman yoksa bir şeye gerek yok canım ama önlem olarak progestan da veriyorlar..KIZLAR MERHABA BENDE GECEN AY HSG CEKILDIM VE BU AY OVULASYON TESTI TAKIBI ILE :) :) :)
ÇOK ŞÜKÜR 1.5 YILDIR BEKLİYORDUK ALLAH İNŞ. HEPİMİZE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ.
SON ADETIME GÖRE SUAN BENDE 5+1 HAFTALIK HAMILEYIM GECEN PERŞEMBE DR GİTİİK BTHCG 232 CIKMISTI KESE GÖZUKMEDI DR 2-3 HAFTA SONRA GEL GÖRÜRÜZ DEDİ ÇOK STRESLİ HEYCANLI DEĞİŞİK Bİ BEKLEYISMIS ZAMAN GECMIYOR AMA CUMA GÜNÜ GİDİCEM SANIRIM KENDIMI TUTAMIYCAM :)
BIRDE BANA SADECE FOLİK ASİT VERDİ BASKA TAKVIYE ILAC KULLANAN VARMI TEK BU MU
Evet öyle.canım bişey sorcam ilk değerin 40, 2 gün sonra yaptırdığın 222 değil mi?
ben bi kere denedım canım cok derı altından yapmısım mosmor yaptım yarısını ıcerı yarısını dısarı verdım buyuse yapabılırım ama suanda nolcagım bellı deılBen ilk defa bugün kendim yaptım bir sıkıntı olmadı ama doktor sıkıntı olmaz dediyse inşallah bisey olmaz ama göbekten yapınca biraz acısı
var ya benim doktorum deli etcek beni..bugünden beri bir sürü kan sonucu gördüm hepsinde artış böyle yani 2 katı olmak zorunda değil daha fazlada artabiliyor..perşembe yaptırdım 93tü 4 gün sonra yaptırdığım 614tü fazla artmış belki ikiz gebeliktir dedi..başka kimseye böyle bişey diyen olmamış..2 kattan fazla artması bebeğin güzel geliştiğini de gösterebiliyormuş..belki de boş yere 2 gündür stres yaptı beni..hayırlısı hakkımızda..keseyi görmeyi başka doktora gidicem..yoksa 9 ay olmadan doğurtturur bu kadın benii:)Evet öyle.
İnşaallah sorun olmaz bende dün ufak bi kahve rengi leke geldi adetim 2 gün geçmişti dün ve kese falan hiç bişey görünmedi beta da 732 cıktı biraz yüksek ama neden bilemiyorum doktor dış gebelik olabilir dedi gecen senede dış gebelik geçirdim korkuyorum yine aynı şey mi olur diyedün gittim tekrar kan verdim değer artmış sorun yok gibi biraz daha bekleyeyim doktorada gideceğim bakalım hayırlısı.
nmnmbende kullanıyorum kızlar benımde öncekı gebelıgımde kalbı durmustu sımdı kan sullandırıcı kullanıyorum ınsalllah sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?