bu doktorlara böyle şeyleri söylemek nasıl bu kadar kolay geliyor ki..değerin yüksek olması dış gebelik göstermez canım..belki kanamandan dolayı demiştir..o da yerleşme kanaması olabilir..bu doktorları anlamıyorum..hastayı panik yapıyor muyuz napıyoruz diye hiç düşünmüyorlar..dış gebelikte kan ya tam 2 katı katlanmaz..değer az artar..yada 2 katı katlanıyordur ama kanama vardır..yani değerin yüksek dış gebelik olabilir diyemez..mol gebelik denen birşey var onda değer yüksek olur..o da baya baya yüksek oluyor böyle 600-700lerde değil..İnşaallah sorun olmaz bende dün ufak bi kahve rengi leke geldi adetim 2 gün geçmişti dün ve kese falan hiç bişey görünmedi beta da 732 cıktı biraz yüksek ama neden bilemiyorum doktor dış gebelik olabilir dedi gecen senede dış gebelik geçirdim korkuyorum yine aynı şey mi olur diye
Canım hiç stres olma çok artması da ikiz demek değil dayımın eşinin doktoru hamileliği boyunca ikinci çocuğu aradi değerler yüksek diye ama tek bebekte. Doktora nereye gidiyorsun?var ya benim doktorum deli etcek beni..bugünden beri bir sürü kan sonucu gördüm hepsinde artış böyle yani 2 katı olmak zorunda değil daha fazlada artabiliyor..perşembe yaptırdım 93tü 4 gün sonra yaptırdığım 614tü fazla artmış belki ikiz gebeliktir dedi..başka kimseye böyle bişey diyen olmamış..2 kattan fazla artması bebeğin güzel geliştiğini de gösterebiliyormuş..belki de boş yere 2 gündür stres yaptı beni..hayırlısı hakkımızda..keseyi görmeyi başka doktora gidicem..yoksa 9 ay olmadan doğurtturur bu kadın benii:)
Okudum yazdıklarını az önce bence çok erken kese için daha. İlk kez mi baktırdın degerine artışlar normal olursa hiç endişe etme bence kahverengi lekenin değilde kırmızı leke gelirse onun riskli olduğunu okumuştum. Bir hafta sabret keseyi görünce rahatlarsın inşallah herşey yolunda gider.İnşaallah sorun olmaz bende dün ufak bi kahve rengi leke geldi adetim 2 gün geçmişti dün ve kese falan hiç bişey görünmedi beta da 732 cıktı biraz yüksek ama neden bilemiyorum doktor dış gebelik olabilir dedi gecen senede dış gebelik geçirdim korkuyorum yine aynı şey mi olur diye
Dr çıktım şimdi kesesi göründü tek kese şimdilikSenin baya baya yüksek çıkmış cnm erken mi yumurtladın ki yoksa üçüz fln mı var ki
sağolasın canım hayırlısı Rabbimden..belki hakkımda hayırlısı o bilmiyorumda..doktorun her şeye hemen beni panik yapmasından çok rahatsız oluyorum..sürekli çağırıyor bide..medical parka gidiyorum canım..ama dediğim gibi memnun değilim..keseyi görürsem Allahın izniyle ondan sonra güzel bir araştırmaya gircem doktor için..sen nerden randevu aldın canım?Canım hiç stres olma çok artması da ikiz demek değil dayımın eşinin doktoru hamileliği boyunca ikinci çocuğu aradi değerler yüksek diye ama tek bebekte. Doktora nereye gidiyorsun?
Okudum yazdıklarını az önce bence çok erken kese için daha. İlk kez mi baktırdın degerine artışlar normal olursa hiç endişe etme bence kahverengi lekenin değilde kırmızı leke gelirse onun riskli olduğunu okumuştum. Bir hafta sabret keseyi görünce rahatlarsın inşallah herşey yolunda gider.
hayırlı olsun canım..inşallah biz de görürürz..Dr çıktım şimdi kesesi göründü tek kese şimdilik
bu doktorlara böyle şeyleri söylemek nasıl bu kadar kolay geliyor ki..değerin yüksek olması dış gebelik göstermez canım..belki kanamandan dolayı demiştir..o da yerleşme kanaması olabilir..bu doktorları anlamıyorum..hastayı panik yapıyor muyuz napıyoruz diye hiç düşünmüyorlar..dış gebelikte kan ya tam 2 katı katlanmaz..değer az artar..yada 2 katı katlanıyordur ama kanama vardır..yani değerin yüksek dış gebelik olabilir diyemez..mol gebelik denen birşey var onda değer yüksek olur..o da baya baya yüksek oluyor böyle 600-700lerde değil..
İlk kan sonucumdu evet bende görünce sasırdım biraz yüksek olmasındam dolayı. Doktor keseyi görmemiz için betanın 2000 civarı olması gerekiyor dedi. İki gün sonra belli olur ama bu sefer baska doktora giderim napimCanım hiç stres olma çok artması da ikiz demek değil dayımın eşinin doktoru hamileliği boyunca ikinci çocuğu aradi değerler yüksek diye ama tek bebekte. Doktora nereye gidiyorsun?
Okudum yazdıklarını az önce bence çok erken kese için daha. İlk kez mi baktırdın degerine artışlar normal olursa hiç endişe etme bence kahverengi lekenin değilde kırmızı leke gelirse onun riskli olduğunu okumuştum. Bir hafta sabret keseyi görünce rahatlarsın inşallah herşey yolunda gider.
BENIM SATIM 10.04.2016 PERŞEMBE GÜNÜ İDRARDA ÇIKTI AKSAMDA BHCG BAKTIRDIM 32.77 ÇIKTI CUMARTESI TEKRR BAKTIRDIM 89.92 ÇIKTI.DOKTORLA KONUSTUM 24 ÜNDE KESEYİ GÖRMEMİZ GEREK DEDİ ÇOK HEYECANLIYIM HEMEN GÖZÜKÜRMÜ ACABABenimde size yakın tarihim. sat a göre 3+5 ovulasyonuma göre tam 2 haftalık dün kan verdim daha regl tarihime de 3 gün filan vardı 40.20 çıktı beta hcg.
Görünür allahın izniyle hiç stres yapılmamalı çok saolhayırlı olsun canım..inşallah biz de görürürz..
KATLANMIŞ CUMARTESİBAKTIRDIM 89.92 ÇIKTI 3E KATLAMIS HEMN HEMEN BIDE IDARARDADA BAKIORUM IKI GNDE BIR TESTTEKI CIZGI İYİCE KOYULAŞMIŞ:)AY HADI HAYIRLISI 24ÜNDE KESEYİ GÖRCEZ İNŞALLAHinşallah canım..katlamıştır merak etmee..
gözünaydın canım:) sizin sonuçları gördükçe bende seviniyorum..demek ki 3e katlaması gayet normal..KATLANMIŞ CUMARTESİBAKTIRDIM 89.92 ÇIKTI 3E KATLAMIS HEMN HEMEN BIDE IDARARDADA BAKIORUM IKI GNDE BIR TESTTEKI CIZGI İYİCE KOYULAŞMIŞ:)AY HADI HAYIRLISI 24ÜNDE KESEYİ GÖRCEZ İNŞALLAH
SUAN KAÇ HAFTALIKSIN CNM BEN SAĞLIKOCAGINDA EBEYIM BENDE GEBEYIM :)TABI DAHA COK KUCUK DECAVITI BIZ BURDA 12.HAFTADAN SNRA VERIORUZ .BİDE DECAVITI KULLANIRTKEN YEDIKLERINE DIKKAT ET PEK KILO ALDIRIO ÇNKÜBen cumartesi gittim kese zar zor göründü bu cumartesi tekrar gideceğim:) birde decavit kullanmaya başladım biraz kan ve demirim düşük diye. Heyecanla beklemedeyim yani :)
SAOL CNM BAKALIM SALI GUNU GÖREBILECEKMIYIZ KESEYİİgözünaydın canım:) sizin sonuçları gördükçe bende seviniyorum..demek ki 3e katlaması gayet normal..
BEN GEBELERIM KAYDINI KESE GÖZÜKTÜKTN SNRA GELIP YAPTIRMALAINI SÖYLÜYORUM.KESE FALAN SAĞLIKLI ŞEKILDE GÖZÜKTÜSE GİT YAPTIR CNM .ÖNEMLİ ÇNKÜslm kızlar benm de son adet 27 mart tı . , yaklaşık 7. haftamdayım , ocak annesi mi aralık annesi m i olacagım henuz bilmiyorum .
bir de saglık ocagına kayıt yaptırdınız mı ? ben heniz saglık ocagına kayır yaptırmadım .
Merhaba,
Dün doktora gittik. 5+1 günlüktü. Abdominal bakıldı. Kese, bebek ve kalp atışı görüldü. Fakat kalp atışının sesini duymadık henüz erken. 1 Haziran'a randevu verdi.
Kalbinin attığını gördüm ya, çok sevindim. Seninki nasıl geçti?
İKİZ OLABILIRMIYMIŞ:)OLE BİŞİ DEDİMİ.HAYIRLISI CNM INSALLAH RABBIM SAĞSALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN AMİNNN5+1 de yani dün gittik,
minik bir kese gördük ama net görünmesi için 1 hafta sonra tekrar gideceğiz.
hep keseyi net görmek, hem de kalp atışını net duyabilmek için.
ama kan artışım fazla.
168.8+420+1000 küsür çıktı en son...
iki katından fazla artış var dedi dr.
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve pazartesi günü herşeyi görürürüz
ve rahat ederiz...
Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın,
Rabbim, imanlı, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...
KALP ATISI SESLI OLARAK GENELDE 10HAFTAYA YAKIN DUYULUO5+1 de yani dün gittik,
minik bir kese gördük ama net görünmesi için 1 hafta sonra tekrar gideceğiz.
hep keseyi net görmek, hem de kalp atışını net duyabilmek için.
ama kan artışım fazla.
168.8+420+1000 küsür çıktı en son...
iki katından fazla artış var dedi dr.
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve pazartesi günü herşeyi görürürüz
ve rahat ederiz...
Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın,
Rabbim, imanlı, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...
kızlar perşembe sonucum 93tü bugün 614 çıktı ama ikisi farklı hastane..çok fazla artmamış mı bir sıkıntı olur mu
BEN GEBELERIM KAYDINI KESE GÖZÜKTÜKTN SNRA GELIP YAPTIRMALAINI SÖYLÜYORUM.KESE FALAN SAĞLIKLI ŞEKILDE GÖZÜKTÜSE GİT YAPTIR CNM .ÖNEMLİ ÇNKÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?