5+1 de yani dün gittik,
minik bir kese gördük ama net görünmesi için 1 hafta sonra tekrar gideceğiz.
hep keseyi net görmek, hem de kalp atışını net duyabilmek için.
ama kan artışım fazla.
168.8+420+1000 küsür çıktı en son...
iki katından fazla artış var dedi dr.
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve pazartesi günü herşeyi görürürüz
ve rahat ederiz...
Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın,
Rabbim, imanlı, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...
teşekkür ederim canım ,
ben de bu hafta sonu kalp atışı için dr a gidecegim.
saglık ocagı hangi testleri yapıyor ?
ben ilk devlete gidip BETA -HCG yaptırmıştım .
1 hafta sobra onu dr uma götürmüştüm . başka test yaptırmamıştı.
vitamin filan da vermedi. sadece folik devam et dedi . kan degerlerime de bakmadı .
saglık ocagı bakar mı acaba ? merak ettim şimdi
48 saatte bir ikiye katlaması gerekiyor... benimki de fazla katlayarak ilerliyor...
Allah ın izniyle yoktur bir sorun.
İkiz diyelim, ikiz olsun
BİZ BASTAN SONA BULASICI HASTALIKLARINA KADAR BAKIORUZ 12HAFTAYA KADAR FOLIK ASIT DEVAM ET SNRA KAN VE DEVIT ILACI VERILECEK.YANI BIZ OLE YAPIORUZ 20.HAFTA TETANOZ ASISI 24HAFTA TETANOZ ASISI 2,DOZ VE SEKER YUKLEMESI YAPILIOR VE 30SNRA 35-36 HAFTA ARASIDA KAN ALIYORUM RUTIN KONTROLLERINI YAPIORUM GEBELIK BOYUNCA TOPLAM 4KERE BAKIORUZ HEPSINDEDE KAN TAHLILI YAPIORUMteşekkür ederim canım ,
ben de bu hafta sonu kalp atışı için dr a gidecegim.
saglık ocagı hangi testleri yapıyor ?
ben ilk devlete gidip BETA -HCG yaptırmıştım .
1 hafta sobra onu dr uma götürmüştüm . başka test yaptırmamıştı.
vitamin filan da vermedi. sadece folik devam et dedi . kan degerlerime de bakmadı .
saglık ocagı bakar mı acaba ? merak ettim şimdi
canım 9 haftalıktı kurtaj oldum.testlerım yapıldı 2 mutasyonum cıktı sımdı ıgne kullanıyorumCanm bi test falan mı yapıldı da kullanıyosun kan sulandırıcı doktor mu önerdi ne kadarlık durmuştu kalp
nmnm
canım benımde ilk 76 dıydı 4 gun sonra 731 oldu ama doktorum hıc ıkız gebelıkten suphelenmesı sadece artıs guzel dedıvar ya benim doktorum deli etcek beni..bugünden beri bir sürü kan sonucu gördüm hepsinde artış böyle yani 2 katı olmak zorunda değil daha fazlada artabiliyor..perşembe yaptırdım 93tü 4 gün sonra yaptırdığım 614tü fazla artmış belki ikiz gebeliktir dedi..başka kimseye böyle bişey diyen olmamış..2 kattan fazla artması bebeğin güzel geliştiğini de gösterebiliyormuş..belki de boş yere 2 gündür stres yaptı beni..hayırlısı hakkımızda..keseyi görmeyi başka doktora gidicem..yoksa 9 ay olmadan doğurtturur bu kadın benii:)
Canım benim sat 9 nisan 5 mayıs idrar testi silik çizgi 6 mayıs beta 154 9Mayıs 430 12mayıs 1393 bence değerin normal katlanmış geçen cuma kese göründü bu hafta yine çağırdı bakalım hayırlısıyla inş bebişi ve kalp atışını görmeyi duymayı nasip eder5+1 de yani dün gittik,
minik bir kese gördük ama net görünmesi için 1 hafta sonra tekrar gideceğiz.
hep keseyi net görmek, hem de kalp atışını net duyabilmek için.
ama kan artışım fazla.
168.8+420+1000 küsür çıktı en son...
iki katından fazla artış var dedi dr.
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve pazartesi günü herşeyi görürürüz
ve rahat ederiz...
Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın,
Rabbim, imanlı, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...
İKİZ OLABILIRMIYMIŞ:)OLE BİŞİ DEDİMİ.HAYIRLISI CNM INSALLAH RABBIM SAĞSALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN AMİNNN
ah ahhh..benim doktordan başka böyle birşey diyen duymadım zaten..2 gündür araştırıyorum canım..böyle artışlar genelde tek gebelik ama güzel sağlıklı büyüyormuş ondan fazla fazla artıyormuş..ben klomenle hamile kaldım 2 yumurtam vardı..en başından beri hep ikiz olabilir ikiz olabilir diyip duruyor..fazlada artınca hala ihtimal var demek istedi heralde..ama ultrasın görmeden de bişey diyemem dedi..ikiz bebişlerde genelde ilk değerler bile yüksek oluyormuş..benim adetim geçeli 7 gün oluyor daha dün 614tü..ama bilmiyorum nasip canım..hakkımızda hayırlısı..teşekkür ederim mesajın için..canım benımde ilk 76 dıydı 4 gun sonra 731 oldu ama doktorum hıc ıkız gebelıkten suphelenmesı sadece artıs guzel dedı
amın canım benımde adet gunumdu 731 de=)ah ahhh..benim doktordan başka böyle birşey diyen duymadım zaten..2 gündür araştırıyorum canım..böyle artışlar genelde tek gebelik ama güzel sağlıklı büyüyormuş ondan fazla fazla artıyormuş..ben klomenle hamile kaldım 2 yumurtam vardı..en başından beri hep ikiz olabilir ikiz olabilir diyip duruyor..fazlada artınca hala ihtimal var demek istedi heralde..ama ultrasın görmeden de bişey diyemem dedi..ikiz bebişlerde genelde ilk değerler bile yüksek oluyormuş..benim adetim geçeli 7 gün oluyor daha dün 614tü..ama bilmiyorum nasip canım..hakkımızda hayırlısı..teşekkür ederim mesajın için..
hakkımızda hayırlısı canım:) var mı yakınında akraban felan..benim kimsem yok..gelme durumları da yok..ondan stres yaptım..ama nasip Allah verirse kolaylığını da verir inşallah:)hayır hatta dalga geçti. aramızda çok espirili bir diyalog vardır. ilk evladımın da dr u.
A artış bu kadarsa belki de ikizdir dedim. tabi canım üçüzdür filan dedi :)
sağlıklı olsun da 1-2-3 farketmez :)
hepsi Allah a emanet...
Canm testlerinin adını soler misin özelde mi yaptırdın bilgilendirir misincanım 9 haftalıktı kurtaj oldum.testlerım yapıldı 2 mutasyonum cıktı sımdı ıgne kullanıyorum
Canım ben daha sürekli gideceğim bir yer bulamadım cumartesi Yenimahalle devlet hastanesine randevu aldım ilk bi görelim diye.sincan koru bilgi filan olmazsa deneyip memnun kaldığım yerde devam edebilirim. Bakalım hayırlısı.sağolasın canım hayırlısı Rabbimden..belki hakkımda hayırlısı o bilmiyorumda..doktorun her şeye hemen beni panik yapmasından çok rahatsız oluyorum..sürekli çağırıyor bide..medical parka gidiyorum canım..ama dediğim gibi memnun değilim..keseyi görürsem Allahın izniyle ondan sonra güzel bir araştırmaya gircem doktor için..sen nerden randevu aldın canım?
Benim bildiğim iki katı olacak diye bir şart yok en az artması gereken iki katı çünkü çoğunluğun iki kattan fazla artıyor. Benim ilki 40.20 ikinci 222.90 5 kat filan artmış ama adet tarihim yeni geldi daha erken baktırdım ben adet geçmeden.48 saatte bir ikiye katlaması gerekiyor... benimki de fazla katlayarak ilerliyor...
Allah ın izniyle yoktur bir sorun.
İkiz diyelim, ikiz olsun
IKIZ OLMASIN DIE ŞAKA YAPTIM BEN:)EWET EN AZ IKI KAT ARTMASI LAZIM IKI KATTAN FAZLASININ ARTMASI TABIKI HERSEY OLABILIR TEKDE OLABILIR IKIZ UCUZ DE O DAHA SONRA KESE FALAN OLUŞTUGUNDA BELLİ OLUR .ARTMASI NE OLURSA OLSUN IYI BIZIM İÇİN :)Benim bildiğim iki katı olacak diye bir şart yok en az artması gereken iki katı çünkü çoğunluğun iki kattan fazla artıyor. Benim ilki 40.20 ikinci 222.90 5 kat filan artmış ama adet tarihim yeni geldi daha erken baktırdım ben adet geçmeden.Mervebavik bizi aydınlatırsanız seviniriz.
benimde beta ilk kan tahlili 433.1 çıktı ,yarın tekrar kan vercem :)Cumaya aldığım randevuyu ileri attım büyük ihtimal daha birşey göremeyiz diye. 30 mayısa aldım. Ya sabır diyip ekleyeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?