Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Allah tamamına erdirsin inşallah. Benimki biraz erken döllenme olduğu için görebildik.
3+1deyken bile idrar testinde çıkmıştı zaten :)
Artış o kadar da çok değil, bence çok iyi. Kese göründükten sonra hcg değerini sıkı takip etmeye gerek olmuyor zaten.
Haftaya da güzel haberlerini bekliyoruz.

Vallahi dr um bana haftaya yani 6-7. hafta içinde tekrar gelmemi ve o zaman ultrasondan önce(kese ve kalp atışına bakma)
bir sürü tahlil adı verdi. özel hastaneyi gidiyorum. sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum. ama kontroller rutindir heralde...

48 saatte bir ikiye katlaması gerekiyor... benimki de fazla katlayarak ilerliyor...
Allah ın izniyle yoktur bir sorun.
İkiz diyelim, ikiz olsun

Bu arada benim değerler 3'e katlanmıştı ama tek kese gözüktü. Endişelenmeye gerek yok bence.
Hamileliğin çok erken dönemlerinde hızlı artış normal sonradan bu artış yavaşlıyor.
Sağlıklı olsunlar yeter.

BİZ BASTAN SONA BULASICI HASTALIKLARINA KADAR BAKIORUZ 12HAFTAYA KADAR FOLIK ASIT DEVAM ET SNRA KAN VE DEVIT ILACI VERILECEK.YANI BIZ OLE YAPIORUZ 20.HAFTA TETANOZ ASISI 24HAFTA TETANOZ ASISI 2,DOZ VE SEKER YUKLEMESI YAPILIOR VE 30SNRA 35-36 HAFTA ARASIDA KAN ALIYORUM RUTIN KONTROLLERINI YAPIORUM GEBELIK BOYUNCA TOPLAM 4KERE BAKIORUZ HEPSINDEDE KAN TAHLILI YAPIORUM

Kızlar oğluma aldığım bright starts otomatik sallanan ana kucağını satıyorum. 2 ay kullandık tertemiz durumda İstanbul Pendik'te oturuyorum 135 tl ilgilenen olursa özelden msj atabilir hem pille hem adaptörle prizde çalışıyor. Bilginize

canım benımde ilk 76 dıydı 4 gun sonra 731 oldu ama doktorum hıc ıkız gebelıkten suphelenmesı sadece artıs guzel dedı

Canım benim sat 9 nisan 5 mayıs idrar testi silik çizgi 6 mayıs beta 154 9Mayıs 430 12mayıs 1393 bence değerin normal katlanmış geçen cuma kese göründü bu hafta yine çağırdı bakalım hayırlısıyla inş bebişi ve kalp atışını görmeyi duymayı nasip eder

İKİZ OLABILIRMIYMIŞ:)OLE BİŞİ DEDİMİ.HAYIRLISI CNM INSALLAH RABBIM SAĞSALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN AMİNNN

hayır hatta dalga geçti. aramızda çok espirili bir diyalog vardır. ilk evladımın da dr u.

A artış bu kadarsa belki de ikizdir dedim. tabi canım üçüzdür filan dedi :)

sağlıklı olsun da 1-2-3 farketmez :)
hepsi Allah a emanet...

Kızlar dün sabah 9 daki kan değerim 538.42 çıkmış aksam 11 deki 732 idi. Sizce 13 saatteki artış iyi mi ?

canım benımde ilk 76 dıydı 4 gun sonra 731 oldu ama doktorum hıc ıkız gebelıkten suphelenmesı sadece artıs guzel dedı
ah ahhh..benim doktordan başka böyle birşey diyen duymadım zaten..2 gündür araştırıyorum canım..böyle artışlar genelde tek gebelik ama güzel sağlıklı büyüyormuş ondan fazla fazla artıyormuş..ben klomenle hamile kaldım 2 yumurtam vardı..en başından beri hep ikiz olabilir ikiz olabilir diyip duruyor..fazlada artınca hala ihtimal var demek istedi heralde..ama ultrasın görmeden de bişey diyemem dedi..ikiz bebişlerde genelde ilk değerler bile yüksek oluyormuş..benim adetim geçeli 7 gün oluyor daha dün 614tü..ama bilmiyorum nasip canım..hakkımızda hayırlısı..teşekkür ederim mesajın için..

amın canım benımde adet gunumdu 731 de=)

hakkımızda hayırlısı canım:) var mı yakınında akraban felan..benim kimsem yok..gelme durumları da yok..ondan stres yaptım..ama nasip Allah verirse kolaylığını da verir inşallah:)

Canım ben daha sürekli gideceğim bir yer bulamadım cumartesi Yenimahalle devlet hastanesine randevu aldım ilk bi görelim diye.sincan koru bilgi filan olmazsa deneyip memnun kaldığım yerde devam edebilirim. Bakalım hayırlısı.

48 saatte bir ikiye katlaması gerekiyor... benimki de fazla katlayarak ilerliyor...
Allah ın izniyle yoktur bir sorun.
İkiz diyelim, ikiz olsun
Benim bildiğim iki katı olacak diye bir şart yok en az artması gereken iki katı çünkü çoğunluğun iki kattan fazla artıyor. Benim ilki 40.20 ikinci 222.90 5 kat filan artmış ama adet tarihim yeni geldi daha erken baktırdım ben adet geçmeden. Mervebavik bizi aydınlatırsanız seviniriz.

IKIZ OLMASIN DIE ŞAKA YAPTIM BEN:)EWET EN AZ IKI KAT ARTMASI LAZIM IKI KATTAN FAZLASININ ARTMASI TABIKI HERSEY OLABILIR TEKDE OLABILIR IKIZ UCUZ DE O DAHA SONRA KESE FALAN OLUŞTUGUNDA BELLİ OLUR .ARTMASI NE OLURSA OLSUN IYI BIZIM İÇİN :)

Kızlar bende 5+3 haftaliğim cok sükür keseyi gordk bugün karindan net gozkmedi vajinadan bktik kalp atsini gördüm çok güzel bi duyguydu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…