Cnm Merhaba aynı problem den dolayi biraz önce dr dan geldim dune kadar su icemeyen ben bilanti desen hat safhasındaydi birden gecti goguslerimde acisi azaldı ve indiler sanki kalp atışı devam ediyor cnm dr da olabilir böyle iniş çıkışlar dedi tedirgin olma ama için rahat değil se dr unu ara yinedeArkadaşlar acil yoğun bulantı kusmam birdenbire baya azaldı korkuyorum cuma doktora gitcem ama içim içimi yiyo sizce ölmüş müdür bebeğim İlkim de durmuştu kürtaj olmuştum o Zamn da bulantı azalmış yoğun gaz sancısı çekmiştim dün de gaz sancısı çektim benim gibi olan var mı sanki göğüslerim bile eski haline dönüyo
Canım aramızda 1 gün gösteriyor takvim benim doktorum ilk öğrendiğim de ilaç yazdı muayene etmedi geçen Cuma çağırdı bu hafta yine gel dedi Cuma günü kontrolümüz benim sat a göre o zaman 4+6 ydı ultrasona göre 4+1 di
Su an usg ye göre 6+5 im bir doktor özelde decavit verdi 1 hafta sonra başka bir doktora gittim o kullanma dedi veya istersen haftada 2 kere iç dedi bende kullanmıyorum şimdilik sadece 5 gün kullandım.SUAN KAÇ HAFTALIKSIN CNM BEN SAĞLIKOCAGINDA EBEYIM BENDE GEBEYIM :)TABI DAHA COK KUCUK DECAVITI BIZ BURDA 12.HAFTADAN SNRA VERIORUZ .BİDE DECAVITI KULLANIRTKEN YEDIKLERINE DIKKAT ET PEK KILO ALDIRIO ÇNKÜ
canım unıverste hastanesınde yapılıyor genetık testı dıeCanm testlerinin adını soler misin özelde mi yaptırdın bilgilendirir misin
Cnm konuyu takip ediyorum ama tam anlayamadım senin kan testinde değerin kac çıktı ki benim adetimin gelmesi gereken gunden itibaren 3.gunu yapılan beta 2690 cikti arkadasim falanda ikiz bebekler ine hamileyken 2000 lerde çıkmıştı ama benim tek suan 7 haftalik kalp atışınida keseyi de bebegi de gordum 1 tane.bu arada degeri dusuk çıkanlar genelde bir kacgun gec yumurtlamiş olabiliyor senin dr da cok hoş ne gormuste ikiz olabilir diyovar ya benim doktorum deli etcek beni..bugünden beri bir sürü kan sonucu gördüm hepsinde artış böyle yani 2 katı olmak zorunda değil daha fazlada artabiliyor..perşembe yaptırdım 93tü 4 gün sonra yaptırdığım 614tü fazla artmış belki ikiz gebeliktir dedi..başka kimseye böyle bişey diyen olmamış..2 kattan fazla artması bebeğin güzel geliştiğini de gösterebiliyormuş..belki de boş yere 2 gündür stres yaptı beni..hayırlısı hakkımızda..keseyi görmeyi başka doktora gidicem..yoksa 9 ay olmadan doğurtturur bu kadın benii:)
canım bende 7 haftalıkken gıdıcem doktora ultrason göruntun varsa yuklermısın merak edıyorum nasıl görunuo die=)Cnm konuyu takip ediyorum ama tam anlayamadım senin kan testinde değerin kac çıktı ki benim adetimin gelmesi gereken gunden itibaren 3.gunu yapılan beta 2690 cikti arkadasim falanda ikiz bebekler ine hamileyken 2000 lerde çıkmıştı ama benim tek suan 7 haftalik kalp atışınida keseyi de bebegi de gordum 1 tane.bu arada degeri dusuk çıkanlar genelde bir kacgun gec yumurtlamiş olabiliyor senin dr da cok hoş ne gormuste ikiz olabilir diyo
Slmm benimde sat 29 mart sata gore 7+0 usg ye gore 7 +4 bugunku usg ye göre 30 aralik görünüyo hoş allah izin verirse 15-20 aralikta doğar diye düşünüyorum yılbaşına denk gelmesinde :)slm kızlar benm de son adet 27 mart tı . , yaklaşık 7. haftamdayım , ocak annesi mi aralık annesi m i olacagım henuz bilmiyorum .
bir de saglık ocagına kayıt yaptırdınız mı ? ben heniz saglık ocagına kayır yaptırmadım .
Yok canım onu stres etme normal 1hafta 10 gün geri veya ileri olması sorun değil o zamanla gününe ulaşıyor benim için erken olur mu aceba cuma günü gideceğim kalp atışı ve bebeği görebilirmiyiz geçen hafta vajinal bu hafta vajinal muayene düşündürüyor açıkçası karından mı muayene etti siziMeraba benim de bugun dr kontrolu vardi . sata gore 6+6 Ama bebegim 6+1 gorundu. Dr normal dedi ama yinede korkuyorum. Gerileme mi var diye. Kalp atışını da duydum ama yinede korkuyorum. Senin dr konuyla ilgili bise soyledimi acaba. Seninde kese sata gore farkli
evet canım ben geç yumurtladım ondan değerim düşük gidiyor..artış 2 kattan fazla diye dedi öyle diyor..400-450 olması gerekirken 614tü..ama burda herkesin bu şekilde artmış..ve bir sürü başlık araştırdım orlarda da 4-5 katına katlayanlar bile gördüm..ben bu ay klomen kullandım ve birbirine yakın mmlerde 2 yumurtam vardı..daha hamile kalmadan önce bile diyordu..hamile kaldım hala diyor ikiz olabilir ikiz olabilir diye..kan değerime göre bana ikiz gibi gelmiyor ama kadın çok panik ve her konuştuğuyla beni de panik yapıyor..ben aspirin kullanıyordum aaa kullanma kes çabuk onu dış gebelik varsa seni ameliyat ederken durduramayız kanı dedi..ben böyle kaldımm ne diyor bu diye..yani aşırı paronayak mı tedbirli mi ne diyim bilemedim..keseyi henüz görmediğimiz için kaç türlü senaryo dinledim yanii..Rabbimden hayırlısı..Cnm konuyu takip ediyorum ama tam anlayamadım senin kan testinde değerin kac çıktı ki benim adetimin gelmesi gereken gunden itibaren 3.gunu yapılan beta 2690 cikti arkadasim falanda ikiz bebekler ine hamileyken 2000 lerde çıkmıştı ama benim tek suan 7 haftalik kalp atışınida keseyi de bebegi de gordum 1 tane.bu arada degeri dusuk çıkanlar genelde bir kacgun gec yumurtlamiş olabiliyor senin dr da cok hoş ne gormuste ikiz olabilir diyo
canım bende 7 haftalıkken gıdıcem doktora ultrason göruntun varsa yuklermısın merak edıyorum nasıl görunuo die=)
Canm çok sağol senin ne kadarlık pekiCnm Merhaba aynı problem den dolayi biraz önce dr dan geldim dune kadar su icemeyen ben bilanti desen hat safhasındaydi birden gecti goguslerimde acisi azaldı ve indiler sanki kalp atışı devam ediyor cnm dr da olabilir böyle iniş çıkışlar dedi tedirgin olma ama için rahat değil se dr unu ara yinede
ya öyle seymı olur ben hem aspırın hem ıgne kullanıyorum kan sulandırıcı öle bısede demedı doktor sen degıs bence doktorunu bız zaten panık oluyoruz bıde böle panık doktor olursa pskılojımız çökerevet canım ben geç yumurtladım ondan değerim düşük gidiyor..artış 2 kattan fazla diye dedi öyle diyor..400-450 olması gerekirken 614tü..ama burda herkesin bu şekilde artmış..ve bir sürü başlık araştırdım orlarda da 4-5 katına katlayanlar bile gördüm..ben bu ay klomen kullandım ve birbirine yakın mmlerde 2 yumurtam vardı..daha hamile kalmadan önce bile diyordu..hamile kaldım hala diyor ikiz olabilir ikiz olabilir diye..kan değerime göre bana ikiz gibi gelmiyor ama kadın çok panik ve her konuştuğuyla beni de panik yapıyor..ben aspirin kullanıyordum aaa kullanma kes çabuk onu dış gebelik varsa seni ameliyat ederken durduramayız kanı dedi..ben böyle kaldımm ne diyor bu diye..yani aşırı paronayak mı tedbirli mi ne diyim bilemedim..keseyi henüz görmediğimiz için kaç türlü senaryo dinledim yanii..Rabbimden hayırlısı..
Canm hangi şehirdesin ne dedinde yaptılar bana tek kayıpta yapılmıyo deyip yapmadılar tekrar yaşamaktan korkuyorumcanım unıverste hastanesınde yapılıyor genetık testı dıe
canım benımde bı kaybım vardı ben 2 kaybım var dedım yoksa yapmıyolar ben gazıantepteyımCanm hangi şehirdesin ne dedinde yaptılar bana tek kayıpta yapılmıyo deyip yapmadılar tekrar yaşamaktan korkuyorum
Hay Allah kadın da bo tuhaf desene dis gebelik varsa kanamayi durduramayiz ne demek yaa normalde doktorlara biz sorsak bunları kızlarlar valla ama cift yumurtadan dolayida öyle düşünüyor heralde Hayır bide tek çıkarsa kadin hayal kırıklığına ugrayacak resmen kismet cnm tekte olsa çift te olsa saglikli olsun ciftsede tek taşta 2 kuş dersin napalim valla buyuk konuşmak istemiyorum ama allah nasip ederse benim 2. Olcak bidahada asla diyorumevet canım ben geç yumurtladım ondan değerim düşük gidiyor..artış 2 kattan fazla diye dedi öyle diyor..400-450 olması gerekirken 614tü..ama burda herkesin bu şekilde artmış..ve bir sürü başlık araştırdım orlarda da 4-5 katına katlayanlar bile gördüm..ben bu ay klomen kullandım ve birbirine yakın mmlerde 2 yumurtam vardı..daha hamile kalmadan önce bile diyordu..hamile kaldım hala diyor ikiz olabilir ikiz olabilir diye..kan değerime göre bana ikiz gibi gelmiyor ama kadın çok panik ve her konuştuğuyla beni de panik yapıyor..ben aspirin kullanıyordum aaa kullanma kes çabuk onu dış gebelik varsa seni ameliyat ederken durduramayız kanı dedi..ben böyle kaldımm ne diyor bu diye..yani aşırı paronayak mı tedbirli mi ne diyim bilemedim..keseyi henüz görmediğimiz için kaç türlü senaryo dinledim yanii..Rabbimden hayırlısı..
aynen canım valla yıprattı beni..değiştircem..eşime anlattım o bile nasıl yani böyle mi dedi diyor..kontrolümüz var kese için mecbur yine buna giderim..ama sonrasında büyük konuşmayayım da aslaa:)ya öyle seymı olur ben hem aspırın hem ıgne kullanıyorum kan sulandırıcı öle bısede demedı doktor sen degıs bence doktorunu bız zaten panık oluyoruz bıde böle panık doktor olursa pskılojımız çöker
valla canm bu ısın uzmanı erkekleraynen canım valla yıprattı beni..değiştircem..eşime anlattım o bile nasıl yani böyle mi dedi diyor..kontrolümüz var kese için mecbur yine buna giderim..ama sonrasında büyük konuşmayayım da aslaa:)
evet canım rabbimden hayırlısıı:) Rabbim ne eylerse güzel eyler..Hay Allah kadın da bo tuhaf desene dis gebelik varsa kanamayi durduramayiz ne demek yaa normalde doktorlara biz sorsak bunları kızlarlar valla ama cift yumurtadan dolayida öyle düşünüyor heralde Hayır bide tek çıkarsa kadin hayal kırıklığına ugrayacak resmen kismet cnm tekte olsa çift te olsa saglikli olsun ciftsede tek taşta 2 kuş dersin napalim valla buyuk konuşmak istemiyorum ama allah nasip ederse benim 2. Olcak bidahada asla diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?