Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

bende gıttıgım 7+4 olcak ınsallah senınkı gıbı buyumus olur=)benım bı kaybım var ondan cok vesveselıyım ben
Büyür cnm merak etme saglikliysa tutunur zaten ilk hamileligimde paranoyak oldum resmen bu seferde risk var kese yaninda kanama alani var günlerdir yatmaktan sırtım duzlesti agridan ölüyorum hayırlısı artık nr diyim daha şimdiden sinirlerim lacka oldu

Cok sagol canim burdaki haftlar dogru mu cikiyo doktorla sanki daha buyuk gorunuuor
daha buyuk görunuo ya benım mesela 6+2 şuan ama 7 dıe görunuo aslında şöylede bısey var o haftayı devırınce yanı mesela6+1 olunca 7 sayılıyormuş bende yenı ögrendım 6 haftalıgım dıyorum ama 7 demem gerekıoms

ilk hamılelgın ıyı sonuclanmıstır ınsallah? bendede pıhtılasmadan dolayı paranoya var bebegı görmeden rahar edemıcem

bide kızlar beslenmenıze dıkkat edebılıyomusunuz ben cok yıyemıyorum ya mıdem bulanıo herseyden oda benı korkutuyor

ilk hamılelgın ıyı sonuclanmıstır ınsallah? bendede pıhtılasmadan dolayı paranoya var bebegı görmeden rahar edemıcem
Evet cnm kızım 3,5 yasinda sende inşallah yskin zamanda görürsün bebisini ilkinde pıhtılaşma problemin den dolayi mi olmadı zaten önlemini almıştır dr bu sefer arkadaşım vardı öyle 2 defa düşük olmuş tu sonra igne mi ne bişeyler vuruldu sonraki hamilelikte sağlıklı oldu yani Rabbim korusun bizide bebeklerimizide (Abla ve abilerinide )

Kızlar ben cok ıyıydım.. bugun sabah mıdem cok kotu bulandı ılk defa ben de bulanmıcak dıye sevınıyodum..

AMINN..ALLAH BAGISLASIN KIZINI1pıhtılasma varmıs bende dusukten sonra ögrendım ıste heralde ondandır sımdı ıgne vuruyorum heryerım delık desık daha 20 iğne bıle olmadı hemde=)olsun bunada şükürler olsun kucagıma alımda ınsallah

Evet canim vajinal mua hic yapmadi. Benim kesem zaten 6+1 gorunuyodu ya karindan gorundu. Buyuk ihtimal duyarsin bebeginin kalbini canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…