evet bende öyle düşünüyorum ama çekiniyorum erkek doktora gitmeye maleseffvalla canm bu ısın uzmanı erkekler
Usg ye göre 7+ 4 cnmyerımm onu bennnn çok kucukk ya maşallah.7+ kaçtın cnm bu ultrasonda
bende gıttıgım 7+4 olcak ınsallah senınkı gıbı buyumus olur=)benım bı kaybım var ondan cok vesveselıyım benUsg ye göre 7+ 4 cnm
6ncı haftada duyuluyor cnmKizlar kalbini ne zaman duyariz ben cok sabirsizim ya
Cok sagol canim burdaki haftlar dogru mu cikiyo doktorla sanki daha buyuk gorunuuor6ncı haftada duyuluyor cnm
Büyür cnm merak etme saglikliysa tutunur zaten ilk hamileligimde paranoyak oldum resmen bu seferde risk var kese yaninda kanama alani var günlerdir yatmaktan sırtım duzlesti agridan ölüyorum hayırlısı artık nr diyim daha şimdiden sinirlerim lacka oldubende gıttıgım 7+4 olcak ınsallah senınkı gıbı buyumus olur=)benım bı kaybım var ondan cok vesveselıyım ben
daha buyuk görunuo ya benım mesela 6+2 şuan ama 7 dıe görunuo aslında şöylede bısey var o haftayı devırınce yanı mesela6+1 olunca 7 sayılıyormuş bende yenı ögrendım 6 haftalıgım dıyorum ama 7 demem gerekıomsCok sagol canim burdaki haftlar dogru mu cikiyo doktorla sanki daha buyuk gorunuuor
Cnm yumurtlama zamanin normalse 6-7 arası duyulurKizlar kalbini ne zaman duyariz ben cok sabirsizim ya
ilk hamılelgın ıyı sonuclanmıstır ınsallah? bendede pıhtılasmadan dolayı paranoya var bebegı görmeden rahar edemıcemBüyür cnm merak etme saglikliysa tutunur zaten ilk hamileligimde paranoyak oldum resmen bu seferde risk var kese yaninda kanama alani var günlerdir yatmaktan sırtım duzlesti agridan ölüyorum hayırlısı artık nr diyim daha şimdiden sinirlerim lacka oldu
Evet cnm kızım 3,5 yasinda sende inşallah yskin zamanda görürsün bebisini ilkinde pıhtılaşma problemin den dolayi mi olmadı zaten önlemini almıştır dr bu sefer arkadaşım vardı öyle 2 defa düşük olmuş tu sonra igne mi ne bişeyler vuruldu sonraki hamilelikte sağlıklı oldu yani Rabbim korusun bizide bebeklerimizide (Abla ve abilerinideilk hamılelgın ıyı sonuclanmıstır ınsallah? bendede pıhtılasmadan dolayı paranoya var bebegı görmeden rahar edemıcem
AMINN..ALLAH BAGISLASIN KIZINI1pıhtılasma varmıs bende dusukten sonra ögrendım ıste heralde ondandır sımdı ıgne vuruyorum heryerım delık desık daha 20 iğne bıle olmadı hemde=)olsun bunada şükürler olsun kucagıma alımda ınsallahEvet cnm kızım 3,5 yasinda sende inşallah yskin zamanda görürsün bebisini ilkinde pıhtılaşma problemin den dolayi mi olmadı zaten önlemini almıştır dr bu sefer arkadaşım vardı öyle 2 defa düşük olmuş tu sonra igne mi ne bişeyler vuruldu sonraki hamilelikte sağlıklı oldu yani Rabbim korusun bizide bebeklerimizide (Abla ve abilerinide)
aramızda 2 gun var benımde 2 gundru basladı canım ama daha kusma asamasına gelmedı cok sukurKızlar ben cok ıyıydım.. bugun sabah mıdem cok kotu bulandı ılk defaben de bulanmıcak dıye sevınıyodum..
Sen ne zaman gideceksin canımbende gıttıgım 7+4 olcak ınsallah senınkı gıbı buyumus olur=)benım bı kaybım var ondan cok vesveselıyım ben
26 mayısta randevumSen ne zaman gideceksin canım
Ben Cuma günü gideceğim neden erken çağırdı ki o zaman sizin benden 6 gün önde gösteriyor takviminiz26 mayısta randevum
Yok canım onu stres etme normal 1hafta 10 gün geri veya ileri olması sorun değil o zamanla gününe ulaşıyor benim için erken olur mu aceba cuma günü gideceğim kalp atışı ve bebeği görebilirmiyiz geçen hafta vajinal bu hafta vajinal muayene düşündürüyor açıkçası karından mı muayene etti sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?