- 27 Aralık 2015
- 42
- 22
- 8
Bnm de aynı cnm aramızda bir gün var dün goremedi yarın bide başka Dr a gitcem ultrasonlarindan bile farkediyo muşSelam kızlar ins bende ocak annesi olucam ama kafam karışık sat 9 nisan pazar günü kan tahlili yaptırdım beta hcg 479.28 çıktı pazartesi doktoru gittim ultrasonda baktı fakat göremedi bişey 2 hafta sonra gel dedi kasık ağrılarım oluyor hafif hafif doktor normal dedi kafam karışık ya niye görünmedi kiiii kimyasal mı dış gebelik mi aklıma her şey geliyo
Banada decavit verildi 4.hafta itibariyle kullaniyorum birde coraspirin bide jel kilo aldim cok yiyorummmmSUAN KAÇ HAFTALIKSIN CNM BEN SAĞLIKOCAGINDA EBEYIM BENDE GEBEYIM :)TABI DAHA COK KUCUK DECAVITI BIZ BURDA 12.HAFTADAN SNRA VERIORUZ .BİDE DECAVITI KULLANIRTKEN YEDIKLERINE DIKKAT ET PEK KILO ALDIRIO ÇNKÜ
Cnm aile hekimine gidip gebelik kaydi yaptiriyosun 3 tup kan aldilar butun testleri yaptilar bilgin olsunteşekkür ederim canım ,
ben de bu hafta sonu kalp atışı için dr a gidecegim.
saglık ocagı hangi testleri yapıyor ?
ben ilk devlete gidip BETA -HCG yaptırmıştım .
1 hafta sobra onu dr uma götürmüştüm . başka test yaptırmamıştı.
vitamin filan da vermedi. sadece folik devam et dedi . kan degerlerime de bakmadı .
saglık ocagı bakar mı acaba ? merak ettim şimdi
Canım allah verir kolaylığını sen sıkma canını.. bende bugün gittim ulturasyomda rahimde kesede bebisde gozukmedi ilkinde 37.9 du bugünkünden 888.9 çıktı p.tesi tekrar gel bakalım dedi.. 14 Nisan di son adettir 1 ay geçti halla kese de bebisde yokmide bulantım artmaya başladıkızlar çok stresliyim eğer ikiz olursa nasıl bakıcam diye..annemde kayınvalidemde uzaktalar pek gelme durumları yok..gelse de ben kayınvalidemi pek istemiyordum kendim bakarım diyordum ama şimdi ikiz olursa naparım..çalışıyorum da..çok korkuyorum..Allahım hakkımda hayırlısını versinn..
BENIM SATIM 10.04.2016 PERŞEMBE GÜNÜ İDRARDA ÇIKTI AKSAMDA BHCG BAKTIRDIM 32.77 ÇIKTI CUMARTESI TEKRR BAKTIRDIM 89.92 ÇIKTI.DOKTORLA KONUSTUM 24 ÜNDE KESEYİ GÖRMEMİZ GEREK DEDİ ÇOK HEYECANLIYIM HEMEN GÖZÜKÜRMÜ ACABA
evet benimde 3 'e katlayarak gitti 3 kez yaptırdım doktorum sorun olmaıgını guzel oldugunu soyledı bakalım cumartesı en gec pazartesı benımde kesey grmem lazımgözünaydın canım:) sizin sonuçları gördükçe bende seviniyorum..demek ki 3e katlaması gayet normal..
Stres yapma gayet güzel sonucun değerler yükselince görebiliyormuşsun keseyi.Selam kızlar ins bende ocak annesi olucam ama kafam karışık sat 9 nisan pazar günü kan tahlili yaptırdım beta hcg 479.28 çıktı pazartesi doktoru gittim ultrasonda baktı fakat göremedi bişey 2 hafta sonra gel dedi kasık ağrılarım oluyor hafif hafif doktor normal dedi kafam karışık ya niye görünmedi kiiii kimyasal mı dış gebelik mi aklıma her şey geliyo
saglıkla gelsinler de biz igneye de razıyız bende mosmor delikdeşik oldum ? kendin yapabılıyomusun :?AMINN..ALLAH BAGISLASIN KIZINI1pıhtılasma varmıs bende dusukten sonra ögrendım ıste heralde ondandır sımdı ıgne vuruyorum heryerım delık desık daha 20 iğne bıle olmadı hemde=)olsun bunada şükürler olsun kucagıma alımda ınsallah
Bizim ikimizin gunleri ayniymis cnm :)Stres yapma gayet güzel sonucun değerler yükselince görebiliyormuşsun keseyi.
evet canım aynen razıyız valla ben sadece 3 ılk 3 ıgnemı hastanede yaptırdım ondada esım bırakmadı ılla hemsıre yapsın ıstedı.şimdi kendım yapıyorum bacagımdan dün 18.ncıyı vurdum cok sukur=)saglıkla gelsinler de biz igneye de razıyız bende mosmor delikdeşik oldum ? kendin yapabılıyomusun :?
canım bence gıtmelısın doktora senle gunlerımız aynı benım bugun 3ncu gıdısım olucak kasıklarımda acayıp rahatsız edıcı bı batma var yerımden zıplatıo korktum gıdıcem bugunKızlar bende 8. Haftada gidiyim diyorum bi sorun olurmu ki yoksa gitmelimiyim benle aynı hafta olupta giden varmı
Evet zamma geçmiyor hiçBizim ikimizin gunleri ayniymis cnm :)
Bende gitsem keşke çok merak ediyorum ama annemi tek bırakamadım ablam gelse gitcektim bendede batma var ama gaz gibi sanki yumruk gibi içten bi şey oluyor geçiyor çok şükür bi mutsuzluk bi bulantı stres nası geçicek bakalım canım bugün gidersen yazarmısın ne dicek çok sagol teşekkür ederimcanım bence gıtmelısın doktora senle gunlerımız aynı benım bugun 3ncu gıdısım olucak kasıklarımda acayıp rahatsız edıcı bı batma var yerımden zıplatıo korktum gıdıcem bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?