Ay canım tebrik ederim benimde silik çıktı hep var bebiş :)Merhaba hepinize günaydın bunu sabah yaptımmmmmm dua edin lütfennnn
yazarım canım tabıkı bende batma oluyor özellıkle aksam cok fenaydı dogrulamadım.aynen bende öyleyım cocugum olucagı ıcın cok mutluyum aslında ama genel olarak bı mutsuzsum streslıyım ve bulantılarım var canım kolumu bıle kaldırmak ıstemıyorBende gitsem keşke çok merak ediyorum ama annemi tek bırakamadım ablam gelse gitcektim bendede batma var ama gaz gibi sanki yumruk gibi içten bi şey oluyor geçiyor çok şükür bi mutsuzluk bi bulantı stres nası geçicek bakalım canım bugün gidersen yazarmısın ne dicek çok sagol teşekkür ederim
Napcez böyle aynı valla bi mutsuzluk hani böyle 5 çocukla magarada kalmış gibi bulantı flan süsü püsü unuttum kız tuhaflaştım ama bi yandan heyecan beklemek sabır karmaşık duygular valla hep böyle kalcak gibi hissediyorumyazarım canım tabıkı bende batma oluyor özellıkle aksam cok fenaydı dogrulamadım.aynen bende öyleyım cocugum olucagı ıcın cok mutluyum aslında ama genel olarak bı mutsuzsum streslıyım ve bulantılarım var canım kolumu bıle kaldırmak ıstemıyor
Bende dün yaptm aynı böle silik cıktı kan testi yaptırdım bgn belli olucak insallah hamileyizdir :)Merhaba hepinize günaydın bunu sabah yaptımmmmmm dua edin lütfennnn
=)))bılmıyorumkı canım sureklı acı seyler ıstıyor böle acı bıber tursusunu ekmege sarıp yıyıprum sureklı=))o yuzden ayıptır sölemesı cırcır olmusum.evde ne utu ne temızlık yapıyorum canım bısey ıstemıo kocamla bıle zorakı konusuyorum kımse bana dokunmasın ıstıyorum ne garıp bı sey bu hamılelık allahım herkese taddırsın ısallah=)Napcez böyle aynı valla bi mutsuzluk hani böyle 5 çocukla magarada kalmış gibi bulantı flan süsü püsü unuttum kız tuhaflaştım ama bi yandan heyecan beklemek sabır karmaşık duygular valla hep böyle kalcak gibi hissediyorum
Aynı vallahi :)) acı ekşii aboo=)))bılmıyorumkı canım sureklı acı seyler ıstıyor böle acı bıber tursusunu ekmege sarıp yıyıprum sureklı=))o yuzden ayıptır sölemesı cırcır olmusum.evde ne utu ne temızlık yapıyorum canım bısey ıstemıo kocamla bıle zorakı konusuyorum kımse bana dokunmasın ıstıyorum ne garıp bı sey bu hamılelık allahım herkese taddırsın ısallah=)
kızımız mı olcak ne=)Aynı vallahi :)) acı ekşii aboo
:)) erkek senesi diyorlar ya hayırlısı aman saglıklı olsunlarda inşallah :) bende çok merak ediyorumkızımız mı olcak ne=)
Hoş geldin canım sende Allah kavuştursun :)Kızlar bende varım . Tavsiyelerinizi dikaktle takip ediyorum.
Tatlım bende senin gibi kan verdim sadece gitmedim başka. Gidip göremesem daha stres olurum. 7. Hafta bitsin 8 in içindeyken gideyim diyorumBende gitsem keşke çok merak ediyorum ama annemi tek bırakamadım ablam gelse gitcektim bendede batma var ama gaz gibi sanki yumruk gibi içten bi şey oluyor geçiyor çok şükür bi mutsuzluk bi bulantı stres nası geçicek bakalım canım bugün gidersen yazarmısın ne dicek çok sagol teşekkür ederim
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz.Hoş geldin canım sende Allah kavuştursun :)
Hıh evet bende öyle düşündüm valla kızTatlım bende senin gibi kan verdim sadece gitmedim başka. Gidip göremesem daha stres olurum. 7. Hafta bitsin 8 in içindeyken gideyim diyorum
Boşver ya 3 kere kan ver bi git bak kese minik olsun büymesni bekle bida git kese büyümüş Bebek bekle bida git Bebek tamam kalp bekle ooooo benim 3 yaşında kızım var Nasıl uğraşayım ki böyleHıh evet bende öyle düşündüm valla kız
Ne zaman doktor randevun canim bende cok sabirsizimEvet zamma geçmiyor hiç
canım geldım sımdı doktordan agrılar normalmıs cok agrın olursa parol iç dedi.bıde bebısım nokta kadar olmus ama kalp atısını duyamadım henuzBende gitsem keşke çok merak ediyorum ama annemi tek bırakamadım ablam gelse gitcektim bendede batma var ama gaz gibi sanki yumruk gibi içten bi şey oluyor geçiyor çok şükür bi mutsuzluk bi bulantı stres nası geçicek bakalım canım bugün gidersen yazarmısın ne dicek çok sagol teşekkür ederim
Canım ultrason görüntünü paylaşırmısın ?canım geldım sımdı doktordan agrılar normalmıs cok agrın olursa parol iç dedi.bıde bebısım nokta kadar olmus ama kalp atısını duyamadım henuz
Merhaba bende 6+3 haftalık hamileyim keseyi gördük kalp atışını haftaya duycaz Insallah duyabiliriz çok merak ediyorum.Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Henüz kalp atışlarında ve bebeği görmedik ancak kese 25 mm olana kadar normalmiş. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?