Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

yazarım canım tabıkı bende batma oluyor özellıkle aksam cok fenaydı dogrulamadım.aynen bende öyleyım cocugum olucagı ıcın cok mutluyum aslında ama genel olarak bı mutsuzsum streslıyım ve bulantılarım var canım kolumu bıle kaldırmak ıstemıyor

Napcez böyle aynı valla bi mutsuzluk hani böyle 5 çocukla magarada kalmış gibi bulantı flan süsü püsü unuttum kız tuhaflaştım ama bi yandan heyecan beklemek sabır karmaşık duygular valla hep böyle kalcak gibi hissediyorum

=)))bılmıyorumkı canım sureklı acı seyler ıstıyor böle acı bıber tursusunu ekmege sarıp yıyıprum sureklı=))o yuzden ayıptır sölemesı cırcır olmusum.evde ne utu ne temızlık yapıyorum canım bısey ıstemıo kocamla bıle zorakı konusuyorum kımse bana dokunmasın ıstıyorum ne garıp bı sey bu hamılelık allahım herkese taddırsın ısallah=)

Aynı vallahi :)) acı ekşii aboo

Tatlım bende senin gibi kan verdim sadece gitmedim başka. Gidip göremesem daha stres olurum. 7. Hafta bitsin 8 in içindeyken gideyim diyorum

canım geldım sımdı doktordan agrılar normalmıs cok agrın olursa parol iç dedi.bıde bebısım nokta kadar olmus ama kalp atısını duyamadım henuz

Kızlar lütfenn ulrason görüntülerini paylaşalım bende nasip olursa cuma günü gideceğim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…