Hayırlısı olsun Senin ne kadar oldu canimKızlar lütfenn ulrason görüntülerini paylaşalım bende nasip olursa cuma günü gideceğim çok heyecanlıyım
Ben paylaşabilirim ama nasıl paylaşiliyo bilmiyorumKızlar lütfenn ulrason görüntülerini paylaşalım bende nasip olursa cuma günü gideceğim çok heyecanlıyım
Canım ultrason görüntünü paylaşırmısın ?
ayy nasıl buyuk paylaşmısım=))kucucuk nokta daha bebegım görunuomu bılmıyorum=)Canım ultrason görüntünü paylaşırmısın ?
Maşallah canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda kalbinin pıt pıt seslerinide duyarsın
amın canm haftaya perşembe randevum var tekrar ınsallah duyarım ozamanMaşallah canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda kalbinin pıt pıt seslerinide duyarsın
İnşallah canım hayırlısıyla hep beraber görürüz bebişlerimiziAnladim canim bu gidişinde görürsün nasipse.
amınnnİnşallah canım hayırlısıyla hep beraber görürüz bebişlerimizi
Insallah canimİnşallah canım hayırlısıyla hep beraber görürüz bebişlerimizi
Yaa 7. Hafta içinde çok küçükmüş bebişin geç döllenmiş sanırım canım ne güzel gördün bebişini :) haftaya duyarsın inşllahcanım geldım sımdı doktordan agrılar normalmıs cok agrın olursa parol iç dedi.bıde bebısım nokta kadar olmus ama kalp atısını duyamadım henuz
Nokta diyince ay şeklinde işte bebişin büyümş noktadan çıkmış :)
aslında 7 dııl 6+3 bugun daha.ama cok hızlı buyuycek artık doktor öyle dıor bakalım görucez=)Nokta diyince ay şeklinde işte bebişin büyümş noktadan çıkmış :)
Büyür büyür çabuk gecer 2 aydan sonrası 2. Ayın içindeyiz bu ayı atlatalım nası büyümüş görcez :)aslında 7 dııl 6+3 bugun daha.ama cok hızlı buyuycek artık doktor öyle dıor bakalım görucez=)
ayy ınşşlah yaBüyür büyür çabuk gecer 2 aydan sonrası 2. Ayın içindeyiz bu ayı atlatalım nası büyümüş görcez :)
Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..[/QUOTE][QUOTE="mdeğer_06040188, member: 722597" kolaylığını sen sıkma canbende bug ulturasyomda rahimde kesede bebisde gozukmedi ilkinde 37.9 du bugünkünden 888.9 çıktı p.tesi tekrar gel bakalım dedi.. 14 Nisan di son adettir 1 ay geçti halla kese de bebisde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?