Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Geçen cuma gittim ultrasonda 4+1 di sat a görede 4+6 ydı canım

Çok halsizim sürekli uyuyasim var..çalışan hamisler napcaz 7-8 ay..bide nöbetçiyim. .Aşağı yukarı in cik iyice yoruldum..

canım geldım sımdı doktordan agrılar normalmıs cok agrın olursa parol iç dedi.bıde bebısım nokta kadar olmus ama kalp atısını duyamadım henuz
Yaa 7. Hafta içinde çok küçükmüş bebişin geç döllenmiş sanırım canım ne güzel gördün bebişini :) haftaya duyarsın inşllah

Kızlar bende pazartesi gittim dr. keseyi gördü ama, 4. haftada kan tahlilinde 510,66 çıkmıştı, ben 10 gün sonra keseyi görmek için gittim keseyi ölçtü 4 haftalık gibi dedi dr. 10 mm yaklaşık dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi ve haftada bir çağırdı beni tahlil istemişti kanda bütün değerlerim normal gibi görünüyor ama bende ankilozan spondilit var bunuda belirtmiştim dr. benden buna dair bir kan testi istemedi onunla ilgili bir durum varmıdır bilemedim

Bu topik anne dolu :) hepiniz süt kokan bebislerinizi sağ salim kucaginiza alın canlarim. Size bi soru soracaktım aslında gebelik belirtisi yaşadığınizda göğüs ucunuz agrimaya nezaman başladı. İlk günler mi. Benim daha adetime 10 gün var. Ama sadece sağ göğsümun ucu hafif ağrıyor. Bide kasık ve belim hafif ağrıyor. Ve sol kasigimda hafif şişlik var... sizde nedir bu durum

Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..[/QUOTE]
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. Sen istanbul damı yaşıyorsun .. ya ben keseyim görmeden rahatlamiycam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…