Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. Sen istanbul damı yaşıyorsun .. ya ben keseyim görmeden rahatlamiycam gibi[/QUOTE]
yok canım ankarada..bende stres yapıyordum .hatta dün de baya ağladım duygu boşalması yaşadım..şimdiye kadar hiç olmamıştı bi baktım leke gelmiş..yani stres bebişlerimizi kötü etkiliyor..ondan artık takmamaya çalışıyorum Allah ne nasip ettiyse onu yaşıcaz sonuçta.acelede etmiyorum..bugün çağırmıştı doktorum vajinal bakalım diye..eşim ona gitmeyelim dedi..bizde iptal ettik..cumaya başka doktora randevu aldım..Rabbimden hayırlısı..sende stres yapma canımm..

Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. Sen istanbul damı yaşıyorsun .. ya ben keseyim görmeden rahatlamiycam gibi[/QUOTE]
Canım daha erken sikma canini hic bende değerim 2500lerdeydi o zaman gordum

Canım adetden 8 gün önce sag gögsümde batma vardı igne gibi içten sancım vardı adet olcm gibi kasıklarım şiş gibiydi adet günümde bi anda kasıgım indi gögüs agrım gitti sancım gitti batma oldu eşim test aldı ben hissediyorum var bu ay dedi 2 gün vardı adete testi yaptım bi baktım silik çizgi adet günümde kan verdim 152 çıktı şok oldum hiç belirti yoktu yani adet öncesi gibi aynı bu kadar :)

Benim gogusumde hic acıma ve agri yoktu ilk haftalarda ama şimdi uçları aciyo çok hassas oldu kasiklarımda agrım var sanki adet olucakmisim gibi oluyo

Arkadaslar beta hcg yaptırdım daha adetime bi hafta war dayanamadm yaptırdım 16.32 cıktı çatlatma iğnesinden olabilir i yoksa hamile miyim muallakta kaldım :)

Çok sağol canım cvp verdiğin için. Allah bebisini ve eşini sana bağışlasın. Benim sağ göğsümun ucu çok hafif ağrıyor. Eğer hamile olsaydım cokmu acirdi ucu. Yoksa böyle mi olurdu ilk baslarda

Arkadaslar beta hcg yaptırdım daha adetime bi hafta war dayanamadm yaptırdım 16.32 cıktı çatlatma iğnesinden olabilir i yoksa hamile miyim muallakta kaldım :)
Ben daha önce aşılama olmuştum o zaman okadar ilaca rağmen 5 kusur çıkmıştı
İnşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

canım belirtiler herkesde farklı oluyor..benim göğüs hassasiyetim çok çok az olmuştu hala da öyle..

Benim göğüsleri geçtim, koltukaltlarım bile acıyor. Gebelik boyunca sürüyor mu bu agri yoksa ilk evreden sonra geçiyor mu?

Sonra ne oldu hamile msin cnm
evet canım hamileyim Allaha şükür..10. günde tamamen silikleşti gibi bekleyince sıonradan çizgi çıkmıştı..11.gün idrar testi tekrar koyulaşmaya başladı..12. gün yaptırdığımda değerim 17 idi canım..darısı sana inşallah..kaç yumurtan vardı mmleri neydi?

Allah razı olsun canım rabbim sizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah hamişsindirde iyi haberi verirsin ya ilk az acıdı benim sonra çok oldu bi anda gitti acısı ama kimisinde belirti çok farklı kan testi yaptır inşallah vardır dua adicem sürekli aklına geldikçe ya varis ya fettah ya allah zikirlerini çek canım iyi haberini bekliyorum

Kızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.

Kızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.
canım bende şimdilik öylesine gidicem bir doktora keseyi görmek için..ama sonrasında araştırcam sana da haber ederim..keseyi görmek için lina kadın doğum merkezine gidicem..yakın bana onun için ordan randevu aldım..

Femarayla bi tane büyüdü 20 mm de ovitrelle wurup çatlattık cnm 10 mayısta simdi sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…