Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. Sen istanbul damı yaşıyorsun .. ya ben keseyim görmeden rahatlamiycam gibi[/QUOTE]Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. Sen istanbul damı yaşıyorsun .. ya ben keseyim görmeden rahatlamiycam gibi[/QUOTE]Canim bu degerlerde gorunmemesi normal..ama degerin guzel artmis..hayirlisi Rabbimden..bende baska doktora gitcem cumaya randevu aldim..
Canım adetden 8 gün önce sag gögsümde batma vardı igne gibi içten sancım vardı adet olcm gibi kasıklarım şiş gibiydi adet günümde bi anda kasıgım indi gögüs agrım gitti sancım gitti batma oldu eşim test aldı ben hissediyorum var bu ay dedi 2 gün vardı adete testi yaptım bi baktım silik çizgi adet günümde kan verdim 152 çıktı şok oldum hiç belirti yoktu yani adet öncesi gibi aynı bu kadar :)Bu topik anne dolu :) hepiniz süt kokan bebislerinizi sağ salim kucaginiza alın canlarim. Size bi soru soracaktım aslındagebelik belirtisi yaşadığınizda göğüs ucunuz agrimaya nezaman başladı. İlk günler mi. Benim daha adetime 10 gün var. Ama sadece sağ göğsümun ucu hafif ağrıyor. Bide kasık ve belim hafif ağrıyor. Ve sol kasigimda hafif şişlik var... sizde nedir bu durum
Canım nerde calisiyorsun bugün bende nobetciyimÇok halsizim sürekli uyuyasim var..çalışan hamisler napcaz 7-8 ay..bide nöbetçiyim. .Aşağı yukarı in cik iyice yoruldum..
Çok sağol canım cvp verdiğin için. Allah bebisini ve eşini sana bağışlasın. Benim sağ göğsümun ucu çok hafif ağrıyor. Eğer hamile olsaydım cokmu acirdi ucu. Yoksa böyle mi olurdu ilk baslardaCanım adetden 8 gün önce sag gögsümde batma vardı igne gibi içten sancım vardı adet olcm gibi kasıklarım şiş gibiydi adet günümde bi anda kasıgım indi gögüs agrım gitti sancım gitti batma oldu eşim test aldı ben hissediyorum var bu ay dedi 2 gün vardı adete testi yaptım bi baktım silik çizgi adet günümde kan verdim 152 çıktı şok oldum hiç belirti yoktu yani adet öncesi gibi aynı bu kadar :)
Ben daha önce aşılama olmuştum o zaman okadar ilaca rağmen 5 kusur çıkmıştıArkadaslar beta hcg yaptırdım daha adetime bi hafta war dayanamadm yaptırdım 16.32 cıktı çatlatma iğnesinden olabilir i yoksa hamile miyim muallakta kaldım :)
sizin işiniz daha zor canım Allah kolaylık versin..öğretmenim bende çocuklar dur sus anlamıyor peşlerine koşturuyoruz işte..senin ne kadarlık bebiş?Canım nerde calisiyorsun bugün bende nobetciyim
112 de çalışıyorum Att yim
çatlatma iğnesinin kaçıncı günü canım?Arkadaslar beta hcg yaptırdım daha adetime bi hafta war dayanamadm yaptırdım 16.32 cıktı çatlatma iğnesinden olabilir i yoksa hamile miyim muallakta kaldım :)
canım belirtiler herkesde farklı oluyor..benim göğüs hassasiyetim çok çok az olmuştu hala da öyle..Çok sağol canım cvp verdiğin için. Allah bebisini ve eşini sana bağışlasın. Benim sağ göğsümun ucu çok hafif ağrıyor. Eğer hamile olsaydım cokmu acirdi ucu. Yoksa böyle mi olurdu ilk baslarda
7. Günüydü canm dün yaptrdım sonc böle cktıçatlatma iğnesinin kaçıncı günü canım?
inşallah iğnenin etkisi değildir canım..12. günde yaptırırsan kesin sonucu alırsın..7. günde idar testimde silik çıkıyordu benim..yani iğnenin etkisi devam ediyordu..7. Günüydü canm dün yaptrdım sonc böle cktı
Sonra ne oldu hamile msin cnminşallah iğnenin etkisi değildir canım..12. günde yaptırırsan kesin sonucu alırsın..7. günde idar testimde silik çıkıyordu benim..yani iğnenin etkisi devam ediyordu..
evet canım hamileyim Allaha şükür..10. günde tamamen silikleşti gibi bekleyince sıonradan çizgi çıkmıştı..11.gün idrar testi tekrar koyulaşmaya başladı..12. gün yaptırdığımda değerim 17 idi canım..darısı sana inşallah..kaç yumurtan vardı mmleri neydi?Sonra ne oldu hamile msin cnm
Allah razı olsun canım rabbim sizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah hamişsindirde iyi haberi verirsin ya ilk az acıdı benim sonra çok oldu bi anda gitti acısı ama kimisinde belirti çok farklı kan testi yaptır inşallah vardır dua adicem sürekli aklına geldikçe ya varis ya fettah ya allah zikirlerini çek canım iyi haberini bekliyorumÇok sağol canım cvp verdiğin için. Allah bebisini ve eşini sana bağışlasın. Benim sağ göğsümun ucu çok hafif ağrıyor. Eğer hamile olsaydım cokmu acirdi ucu. Yoksa böyle mi olurdu ilk baslarda
canım bende şimdilik öylesine gidicem bir doktora keseyi görmek için..ama sonrasında araştırcam sana da haber ederim..keseyi görmek için lina kadın doğum merkezine gidicem..yakın bana onun için ordan randevu aldım..Kızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.
Femarayla bi tane büyüdü 20 mm de ovitrelle wurup çatlattık cnm 10 mayısta simdi sonucu bekliyorumevet canım hamileyim Allaha şükür..10. günde tamamen silikleşti gibi bekleyince sıonradan çizgi çıkmıştı..11.gün idrar testi tekrar koyulaşmaya başladı..12. gün yaptırdığımda değerim 17 idi canım..darısı sana inşallah..kaç yumurtan vardı mmleri neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?