Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

sizin işiniz daha zor canım Allah kolaylık versin..öğretmenim bende çocuklar dur sus anlamıyor peşlerine koşturuyoruz işte..senin ne kadarlık bebiş?
Sat 11 nisan doğumda 17 ocak görünüyor ama daha keseyi gormedik nasipse 25 mayisda kontrole gideceğim

Çok sağol tatlım iyi dileklerin için. Biraz daha bekleyip test yapacam canım. İnşallah dediğin gibi hamisimdir

Bugun 6+6 deyiz ikinci kesenin ici hala bos digerinin kalp atisini duyduk sukur ama aklim digerinde gelisirmi doktor umut baglamayin dedi

Yenimahallede ki lina değil mi? Orada banada yakın aslında. Ben Yenimahalle devlet hastanesinden bulmuşken bir randevu aldım fikrim değişmezse ilk sefer oraya gidebilirim 30 mayısa aldım garanti olsun dedim.

Günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşamdan beri belimde sancı var her an adet olacakmış gibiyim Rabbim sana emanetiz bizi sen koru
Amin rabbime emanet bebişlerimiz kasık Ağrı'n var mı benimde kasıklarım ayağa kalkınca fena agrıyor

Günaydın kızlar 8.haftaya kadro kasık bel ağrısı normal mış Dr öyle syledi rahim genisliyomuş bnde de suan lık kasık ağrısı var hkkmzda hyrlsı inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alrz bebişlerimizi

Herkese günaydın. Benimde gece midem kötü oldu yanma hep oluyordu ama bu sefer tuhaftı bulantı ve yanma karışıktı sanki. Daha önce bulantı olmamıstı ilk kez oldu tam bir bulantıda değildi sanki. Öyle karışık bir durumdu ama baya uyutmadı.

İçin bulanıyo canım bi mutsuzluk bi stres gibi iştahsızlık öyle oldugunda bişe atıştırınca geçiyor zorluyorum kendimi tuhaf bendede sabahları çok oluyor

Amin rabbime emanet bebişlerimiz kasık Ağrı'n var mı benimde kasıklarım ayağa kalkınca fena agrıyor
Kasıkta ağrım hiç olmadı benim sadece bel de oluyor 10 gün kadar belim çok sancılandı 3 4 gündür kesilmişti akşam yine başlayınca korktum

Amin canım inşallah ondandır belim ağrıdığında sürekli tuvalete gidiyorum kontrol ediyorum o an kalbimin dışına çıktığını hissediyorum Allah bize bol bol sabır versin benim aklımı korusun çıldıracağım böyle giderse

İçin bulanıyo canım bi mutsuzluk bi stres gibi iştahsızlık öyle oldugunda bişe atıştırınca geçiyor zorluyorum kendimi tuhaf bendede sabahları çok oluyor
Gece süt içtim yanmaya iyi geliyor diye sonra uyuyabildim zaten. Bende bulantı yok diye seviniyordum sevinmek için erkendi belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…