Resim mi atmak istiyosunKızlar ultrason goruntusunu telden yukleyemez miyim
Evet bende paylasmak istedim goruntusunu ama beceremedimResim mi atmak istiyosun
Dosya yukle war ya ona tikla ister onceden cek galeriden at ister o an at ikiside olurEvet bende paylasmak istedim goruntusunu ama beceremedim
Dosya sec tıklıyorum acmıyor hıc bısey
7. Haftadaysan buyumustur ben kalbinin kıpırtısını bile gormustumAcaba benim bebişde büyüdümü
Ay gerçekmi bi an önce gidicem haftaya inşallah 8. Haftaya girdigimde tam görmek istiyorum kendimi zor tutuyorum merk içinde :))7. Haftadaysan buyumustur ben kalbinin kıpırtısını bile gormustum
Valla iyi dayanıyorsun ben bekleyemezdim :)Ay gerçekmi bi an önce gidicem haftaya inşallah 8. Haftaya girdigimde tam görmek istiyorum kendimi zor tutuyorum merk içinde :))
Masallah canım Allahım kucağına aldıgın gunleride göstersin inşallahKızlar Günaydın bu da benim bebeğimin ilk fotoğrafı:)
Aminnn inşallah :) izmirde yaşıyosun galibaaminnn cümlemizinkini allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tuh bende hangi doktora gidiyorsun diye soracaktım :)İzmir aşığıyım diyelim :) istanbul'da yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?