canm sen izmirdesin sanırım ben bornova şifa hast gidiyorum sen nereye gdiyosunTuh bende hangi doktora gidiyorsun diye soracaktım :)
mrb cnm gittinmi doktora sonuç bellimi cnm2 saat önce kahve rengi akıntım gelmeye başladı şuan acildeyim kan verdim bekliyorum ultrasonda muayne etti doktor bişey gözükmüyo ne kese ne de baska bişey gerçi çok yeniydim alttan muayne oldum yine gözükmedi doktor dış gebelik olabilir rahim duvarlarında kalınlaşma yok dedi kan ne cıkıcak bilmiyorum morelim çok bozuk ikinci kez dış gebelikten korkuyorum
Bende aynen tuvaletten ckamyrum valla naplm bebişlerimiz için katlancaz cnm :)Amin canım inşallah ondandır belim ağrıdığında sürekli tuvalete gidiyorum kontrol ediyorum o an kalbimin dışına çıktığını hissediyorum Allah bize bol bol sabır versin benim aklımı korusun çıldıracağım böyle giderse
Tuh bende hangi doktora gidiyorsun diye soracaktım :)
Can'ım ben atabiliyorum. Dosya seçe bastıktan sonra aşağıda çıkmış ya fotoğraf arşivi diye ona basacaksın işte içinden seçeceksin
Canım yarını bekleme hemen git doktora acile flan normal degil kanamaKızlar sat 14 nisan. Bugun 5+6 oluyorum. Sabah kalkınca kırmızı su gibi kanamam oldu. Hemen Dr aradim proluton ıgne yaptırdım. Yatiyorum. Ayağa kalkınca kanama geliyor. Rengi koyulaştı ama yine su gibi.yogun degıl ama ayaktayken sızıntı olarak direk akıyor o sekılde. ped koydum yattığım icin pek bir sey olmuyor. İyice umudumu yitirdim ilk kez yaşadığım bu tecrübe de boyle mi sonuçlanacak acaba
Tup Bebek bu arada benimkisi. Bhcg sabahları ölçülen değerlerim ; 12 mayıs 124. 14 mayıs 254. Dun aksam 18 mayıs baktırmıştım meraktan 831 çıktı.
Yarın Dr gidiyorum
Fikri olan tecrübesi olan paylaşırsa sevınırım
Hadi hayırlısı inşallahjhevet benimde 3 'e katlayarak gitti 3 kez yaptırdım doktorum sorun olmaıgını guzel oldugunu soyledı bakalım cumartesı en gec pazartesı benımde kesey grmem lazım
Benim Dr ile görüştüm dusuk tehditi dedı. Progesteron destegı alıp dinlenmekten başka suan yapabileceğimiz bir sey yok dedı. Normal kapsülün haricinde proluton ıgne oldum ıste. Acıle gitsem ekstra ne yapabilirler ki var mı bir tedavisi düşüyorsaCanım yarını bekleme hemen git doktora acile flan normal degil kanama
Kendi tüp bebek doktoruna git Can'ım hemen ihmal etme sakın bir görünKızlar sat 14 nisan. Bugun 5+6 oluyorum. Sabah kalkınca kırmızı su gibi kanamam oldu. Hemen Dr aradim proluton ıgne yaptırdım. Yatiyorum. Ayağa kalkınca kanama geliyor. Rengi koyulaştı ama yine su gibi.yogun degıl ama ayaktayken sızıntı olarak direk akıyor o sekılde. ped koydum yattığım icin pek bir sey olmuyor. İyice umudumu yitirdim ilk kez yaşadığım bu tecrübe de boyle mi sonuçlanacak acaba
Tup Bebek bu arada benimkisi. Bhcg sabahları ölçülen değerlerim ; 12 mayıs 124. 14 mayıs 254. Dun aksam 18 mayıs baktırmıştım meraktan 831 çıktı.
Yarın Dr gidiyorum
Fikri olan tecrübesi olan paylaşırsa sevınırım
Tup Bebek doktorum ıle irtibattayım sadece. Acıle gideyim mi dedim. Ultrasonları iyi olmayabilir zaten progesteron desteğinden başka suan yapılacak bir sey yok dedı. Dinlen dedı.Kendi tüp bebek doktoruna git Can'ım hemen ihmal etme sakın bir görün
Serum takıp igneyle tutabilir ya yengeminde çocugu hiç tutunmuyor serum igne yapıyolar müşade altında tutuyolarBenim Dr ile görüştüm dusuk tehditi dedı. Progesteron destegı alıp dinlenmekten başka suan yapabileceğimiz bir sey yok dedı. Normal kapsülün haricinde proluton ıgne oldum ıste. Acıle gitsem ekstra ne yapabilirler ki var mı bir tedavisi düşüyorsa
Ben ozel cınarlı hast. Gıdıyorumda doktorumdan memnun degilim hastane cok ıyı ama doktor ben sormadıkça hıc bısey söylemiyor sınır oluyorum :))[
canm sen izmirdesin sanırım ben bornova şifa hast gidiyorum sen nereye gdiyosun
Esrefpasa hast. Bılıyorum bende kadın hast. Icın gıdıyorumda hala aklımda oraya devam etsem mi dıye kararsız kaldım cokCanim İzmir'de İbb vakfı Esrefpasa Hastanesi'nde Ercan Koru var. Daha önce Hayat Hastanesi'nde çalışıyormuş galiba. İzmir'deyken jinekolojik muayenelerime ona gidiyordum. Arkadaşlarımın doğumuna da o girdi. İnanılmaz iyi ve ilgili bir doktor. Herkes cok memnun. Esi de orada çalışıyor hatta. SGK geçerli olduğu icin muayeneler ve tahlillerde ücret de vermiyorsun. Ben şimdi esimin isi yüzünden Kars'ta yasıyorum ama kısmet olursa doğumumu onda yapmayı düşünüyorum. Buradaki doktorlar hiç iyi değil.
Tamam Can'ım bir Bakayim o Zaman. Serum ıgne dedıgın ne acaba ismini öğrenme sansin var mıdırSerum takıp igneyle tutabilir ya yengeminde çocugu hiç tutunmuyor serum igne yapıyolar müşade altında tutuyolar
Sonuçta tedaviyle olmuş güvenmen önemli kendi doktorun daha iyi bilir tüp bebek konusunda herkes başarılı değil uZan kalkma rabbime emanet oku karnını bol bolTup Bebek doktorum ıle irtibattayım sadece. Acıle gideyim mi dedim. Ultrasonları iyi olmayabilir zaten progesteron desteğinden başka suan yapılacak bir sey yok dedı. Dinlen dedı.
çınarlıda hangi doktora gidiyon bende bi ara oraya gitmeyi düşündüm cnmBen ozel cınarlı hast. Gıdıyorumda doktorumdan memnun degilim hastane cok ıyı ama doktor ben sormadıkça hıc bısey söylemiyor sınır oluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?